Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen vallankaappaus

(248 viestiä)
Toke
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariAinakaan omasta mielestäni kaikkien viestien ei tule olla äärimmäisen hyödyllisiä. Toki hyödylliset viestit ovat parempia, mutta tärkeintä kuitenkin on, että viestissä on edes joku pointti, ja osallistuu keskusteluun. Tästä näkökulmasta Pulliksenkaan viesti ei ollut hassumpi.
Järkevää tekstiä mielestäni. Parempi puhua edes vähän kuin ei mitään. Vähäisiltäkin tuntuviin asioihin kannattaa tarttua. (Minäkin siis sain tuon äänen epäaktiivisuudesta, mutta yritän nyt vähän aktiivistua.)

Ja sitten tämä:
Lainaus käyttäjältä: kirjaTäten osoitan, että Pullasorsankaan viesti ei ole niin hyödyllinen kuin miltä se näyttää.

--

Omat mielipiteet ovat hukassa.

Mitä tuossa olisi nyt esimerkiksi Pullasorsa voinut sanoa? Mitä omia mielipiteitä olisi voinut esittää? Ei kirja tuo oma viestisikään ollut mitään muuta kuin "itsestäänselvyys" "huumorin voimaa" jauhamista. Ei kovin hyödyllistä siis...
akkaridekkari
Lainaus:Eli on suurempi todennäköisyys olla neljässä pelissä pahis ja viidennessä tavis, kuin kaikissa viidessä pelissä pahis.
Totta kai on, se oli viestini pointti. Sekosin vain sanoissani.
Aku Vankka
Salwukka on ollut kovin hiljaa, vain se kuuluisa tervehdysviesti tullut. ''Yritän olla aktiivinen'' - aina sama juttu. Kaikki ''yrittävät olla aktiivisia'' mutta näin siinä käy. Toki niitä aktiivisiakin pelaajia on ja hyvä niin, mutta jos kaikki olisivat yhtä aktiivisia, niin olisi paljon mukavampaa.

Salwer siis herätkööt, tämä on siis ainakin osittain herättelyääni:
++Salwer1st/
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaSalwukka on ollut kovin hiljaa, vain se kuuluisa tervehdysviesti tullut. ''Yritän olla aktiivinen'' - aina sama juttu. Kaikki ''yrittävät olla aktiivisia'' mutta näin siinä käy. Näinhän se on. Itsekkin yritän tietenkin olla aktiivinen, mutta välillä on aika vaikea keksiä mitä sanoa.

Mielestäni wieriin esiintulo oli vähän hölmöä. Tässä tulevana yönä on muuten ylläpitäjällä mahdollisuus saada pahis pihalle. Jos hän suojelee wieriitä ja pahis yrittää tappaa wieriin= pahis pihalle. Tosin ylläpitäjällä kyllä tulee olemaan vaikea päätös, että suojeleeko wieriitä tulevana yönä, vaiko pelaa riskillä, ettei suojele. Itse lähtisin samalle suunnalle Nikettimen kanssa, että ylläpitäjän kannattaisi suojella wieriitä tulevana yönä.
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: kirjaTäten osoitan, että Pullasorsankaan viesti ei ole niin hyödyllinen kuin miltä se näyttää.
Ja mitähän sinä siitä hyödyt, jos haluat toidistaa viestini hyödyttömäksi? Leimata minut hyödyttömäksi pahikseksi?

Hei, en minä ole hyvä pelaaja, luulen että se on tullut jo monelle selväksi. Kunhan vain yritin saada aikaan jotakin keskustelua. Kirja ilmeisesti ei sitä sitten halunnut, joten: ++kirja Onko asia sitten niin, että sinä olet ainoa pelaaja, joka saa yrittää nostaa aktiivisuutta?

Aika selkeältä näyttää, sanoivat muut sitten mitä tahansa. Muuten kirja ei olisi tuota viestiään lähettänyt, jos olisi hyvis ja haluaisi edistää peliä. En ymmärrä, miten se edistää peliä, jos kirja todistaa jonkin viestini hyödyttömäksi. Tosin kirjalla on luultavasti jotkin valtavan hyvät vastaselitykset tähänkin. Tuskin muutan ääntäni, mielestäni kirja teki itsensä epäilyttäväksi tuolla viestillä. Ja en ole pahis, joka yrittää pudottaa taitavan pelaajan. Olen hyvis, joka yrittää pudottaa epäilyttävän pelaajan.
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaSalwukka on ollut kovin hiljaa, vain se kuuluisa tervehdysviesti tullut. ''Yritän olla aktiivinen'' - aina sama juttu. Kaikki ''yrittävät olla aktiivisia'' mutta näin siinä käy. Toki niitä aktiivisiakin pelaajia on ja hyvä niin, mutta jos kaikki olisivat yhtä aktiivisia, niin olisi paljon mukavampaa.

Salwer siis herätkööt, tämä on siis ainakin osittain herättelyääni:
++Salwer1st/

On siis erittäin kiellettyä olla päivä pois koneelta?
Tämä johtuu ainoastaan siitä.

Jaaha, eikun lukemaan viestejä.
Eltharion
Tämäkin on mielestäni outoa. Miksi hiljaiset pelaajat tulevat kertomaan olemassaolostaan ja sanovat sen jälkeen lukevansa viestit? Pelaaja saa näin useamman viestin ja mitä useampi viesti sitä aktiivisemmalta näyttää. Tuli vain mieleen Salwukan viestistä.
Aku Vankka
Salwukka on siis hereillä..

--Salwer1st/
kirja
Pullasorsa: Halusin osoittaa, että kaikki ei ole sitä, miltä se näyttää. Otin viestisi esimerkiksi viestistä, joka on pitkä, mutta joka ei kuitenkaan ole kovin hyödyllinen, josta voi antaa turhaan pisteitä aktiivisuudesta. Muuten et kai ääntäsi perustellut?

Lainaus käyttäjältä: PullasorsaHei, en minä ole hyvä pelaaja, luulen että se on tullut jo monelle selväksi.
Selkeää itsensä aliarvioimista luottamuspisteiden saamiseksi. Miten kävi Jt:ssä?

Lainaus käyttäjältä: PullasorsaKunhan vain yritin saada aikaan jotakin keskustelua.
Missä kohtaa viestiäsi?

Mm. keskustelun saaminen pormestarin mahdollisesta esiintulosta oli minun ideani ja toin siinä esille sekä sen hyvät että huonot puolet. Sinun viestisi paloitteluviesti ei edistä peliä - pah! Kuinkas monta viestiä pelkästään siitä on tullut? Lisäksi se toivottavasti saa ihmiset hieman miettimään, miten jakavat aktiivisuuspisteitä.

Selaas edellisiä pelejäni (Rv, IV). Kuinka monessa olen pelannut eri tavalla? Kuinka monessa en ole ollut tavis? Vastaus molempiin: Nolla.

++Pullasorsa, parempia perusteluja odotellessa.

~kirja
Eltharion
Pelitapa voi pysyä samana vaikka olisi tavis. Varsinkin taitavilla pelaajilla kuten kirja. Muutenkin, kirja, äänesi vaikuttaa lähtevän silmä silmästä mentaliteetilla. Vaikka Niketin äänesti minua, en äänestänyt takaisin vaan perustelin vastaperusteluja äänelle.
kirja
Minäkin perustelin. Haluan äänelläni korostaa sitä, että Pullasorsa ryhtyisi lisäämään perusteluja. Tällä hetkellä olen kuolemassa. Vuorokausi on vielä aikaa.

~kirja
Pullasorsa
Voi voi, kirja. Jos en olisi omassa viestissäni äänestänyt teikäläistä, et olisi nytkään äänestänyt minua. Puhdas kostoääni, jolla ei ole oikeiden epäilyjen kanssa yhtään mitään tekemistä.

Lainaus käyttäjältä: kirjaOtin viestisi esimerkiksi viestistä, joka on pitkä, mutta joka ei kuitenkaan ole kovin hyödyllinen, josta voi antaa turhaan pisteitä aktiivisuudesta.
Parempi olla siis hiljaa kuin lähettää sinun mittapuullasi turhia viestejä? Nyt kyllä ammut yli aktiivisuusvaatimustesi kanssa. Kaikki eivät ole yhtä kokeneita pelaajia kuin sinä, mutta esimerkiksi minä yritän nostaa aktiivisuutta lähettämällä edes jonkintasoisia viestejä. Ja onnistuihan se, peli muuttui varmasti ainakin osaksi hyödyttömän viestini myötä aktiivisemmaksi. Mielestäni äänesi minua kohtaan on perusteeton ja turha pahiksen kostoääni.
Niketin
Tuskinpa kirja noin vain kuolet, sillä minä ainakin aion äänestää huomenna. Tällä hetkellä et ole pääepäiltyjen joukossa.
Nyt kaivattaisiin aktiivisuutta, sillä pahikset on saatava tekemään virhe.
Jos Pullasorsalta ei tule enempää perusteluja, äänestän varmaan häntä.

Komppaan vielä vähän akkaridekkaria:
Epäaktiivit, tulkaa puhumaan, vaikkei teillä olisi sen suuremmin asiaa! Viestejä tarvitaan!

++DJ Rela, yksi viesti

//Pullasorsalta hyökkäävä viesti, mutta sisältää toisaalta asiaa. Osittain vaikuttaa hermostuneen pahiksen vastaukselta.
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: NiketinJos Pullasorsalta ei tule enempää perusteluja, äänestän varmaan häntä.
Miksi? Mihin?

Olisi ihan hyödyllistä tietää, mitä perustella, ennen kuin lähtee perustelemaan. Olen yrittänyt nostaa aktiivisuutta ja tämän jälkeen epäilin kirjaa, siihenkö haluat perusteluja? Syynä aiheeton epäily minua kohtaan.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaLainaus käyttäjältä: kirjaOtin viestisi esimerkiksi viestistä, joka on pitkä, mutta joka ei kuitenkaan ole kovin hyödyllinen, josta voi antaa turhaan pisteitä aktiivisuudesta.
Parempi olla siis hiljaa kuin lähettää sinun mittapuullasi turhia viestejä? Nyt kyllä ammut yli aktiivisuusvaatimustesi kanssa.
...minä yritän nostaa aktiivisuutta lähettämällä edes jonkintasoisia viestejä. Ja onnistuihan se, peli muuttui varmasti ainakin osaksi hyödyttömän viestini myötä aktiivisemmaksi.

Joo nyt menee vähän nuo kirjan aktiivisuusvaatimukset vähän yli. Justiinhan tuossa Toke ja kumppanit puhui että parempi se nyt on lähetellä hieman turhia viestejä kun että ei lähettelisi ollenkaan (jota komppaan kyllä ihan täysin). Turhatkin viestit edistävät keskustelua. Pulliksenkin viesti oli melko turha mutta niin oli sun vastauskin siihen. Keskutelua siitä on syntynyt, joten eikös se ihan hyvin ole ajanut peliä eteenpäin? Munkin mielestä kannattaa puhua edes jotain, että peli pysyy hereillä. Jos kaikki rupeavat olemaan sen takia hiljaa etteivät keksi mitään oikein viisasta kommentoitavaa niin tämä peli on äkkiä jumissa.

Okei, tähänkin viestiin kirja varmaankin vastaisi että itsestäänselvyyksiä kaikki... No ei ne tunnu vain olevan kun niin paljon vaaditaan.

Niin ja pahikset... Ei pienintäkään hajua. Ei tässä kukaan vielä kovasti epäilytä. Pullis ja Kirja tässä vasta kunnolla ovat aktiivisia, muut ovat olleet sen verran hiljaa että ei kyllä tuolta joukosta pahiksia osaa löytää. Tosin täysin todennäköistä että näistä aktiiveista (Pullis ja/tai Kirja) jompikumpi on pahis, ihmettelen vähän jos kaikki pahikset piiloutuvat massaan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17