Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen vallankaappaus

(248 viestiä)
kirja
Pullasorsa, korostan sitä, että se, että valitsin viestisi pilkkomiseen, ei johdu siitä, että epäilisin sinua. En epäile sinua, ääneni oli vain kostoääni, jonka tavoitteena oli myös saada lisäperusteluja. Viestisi oli vain uusin ja malliesimerkki.

Mitä on aktiivisuus? Se on pelin hyödyttämistä. Aktiivisuus ei tarkoita samaa kuin pitkät viestit, tosin usein ne kulkevat käsi kädessä. Näitä halusin korostaa pilkkoessani yhden viestin.

--Pullasorsa, sain puolet siitä mitä halusin. (Ks. ensimmäinen kappale.) Toivon sinun tekevän saman ja jättäen äänet ihmisille, jotka oikeasti epäilyttävät.

~kirja
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: kirjaToivon sinun tekevän saman ja jättäen äänet ihmisille, jotka oikeasti epäilyttävät.
No joo, mikäs siinä, kun päivä ei vielä lopussa ole. --kirja Joka tapauksessa viestistäsi sai sellaisen kuvan, että leimaisit minut pahikseksi tuon viestin vuoksi.

++DJ Rela

Nyt herätystä, yksi viesti, jossa ei ollut yhtään asiasisältöä ei paljon peliä hyödytä.
Niketin
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaLainaus käyttäjältä: NiketinJos Pullasorsalta ei tule enempää perusteluja, äänestän varmaan häntä.
Miksi? Mihin?

Kirjalla oli hyviä pointteja viestissään, mutta perustelit ne viestissäsi juuri ennen minua. En ehtinyt syventyä tuohon viestiin.
Sinulla oli melko hyvät perustelut, enkä varmaan enää aio äänestää sinua.

Muuten, annoin herätysäänen itse Relalle edellisessä viestissäni.
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: NiketinMuuten, annoin herätysäänen itse Relalle edellisessä viestissäni.
Entä sitten? Mitä enemmän, sen tehokkaampaa. ;)
kirja
DJR:ää heräteltiin jo.

Korostan: Missään nimessä en epäillyt sinua.

***

Yöllä suojelijalle tulee haastava tehtävä. Suojeluvaihtoehdot ovat käytännössä minä, Pullasorsa ja w2, mutta haluavatko pahikset tappaa jomman kumman meistä, jotka olemme olleet epäilyjen keskipiste? Entä haluavatko he etsiä ennustajaa tai suojelijaa muista henkilöistä? Pitääkö vaan toivoa, että w2:ta ei suojella?
Lykkyä tykö.

***

wierii: Sinun ei ole pakko käyttää tappamisoikeuttasi, koska se saattaa vain haitata. Kuitenkin mikäli olet melko varma jonkun pahikseudesta, tee se.

~kirja

// Kaksi viestiä samaan aikaan
Aku Vankka
Kirjasta ja Pulliksesta on nyt paha sanoa mitään. Kumpikin osaa perustella viestinsä hyvin. Luotan molempiin tällä hetkellä jonkin verran, mutten todellakaan aio jättää heitä pois epäilyistä tässä näin alkuvaiheessa. Kumpi tahansa heistä saattaa olla pahis. Tai entäpä jos ovatkin molemmat? Ovathan he saattaneet sopia yksäreillä tällaisesta pikku väittelystä.

Joka tapauksessa näyttää siltä, että suurin osa pelaajista on ainakin jollain tavalla hereillä, joka on hyvä asia. Vaan missä on hjhh? Pitänee häntäkin vähän herätellä:

++hjhh
Kreach
Ensimmäiset käyttäjät alkoivat äänestelemään toisiaan... Tämän mukaisesti:

2 DJ Rela (Niketin, Pullasorsa)
1 hjhh (Aku Vankka)

//Lisää selvennystä vartija/ylläpidosta. Ei saa vartijoida samaa peräkkäisinä öinä, eikä saa vartioida itseään.
hjhh
Tilanne oli jo varsin mielenkiintoinen, kun Pullis oli äänestänyt Kirjaa ja päinvastoin.
Mutta äärinmäisen vaikea äänestys taas kerran (niinkuin oikeastaan aina pelin alussa). Täytyy katsoa, mitä huominen tuo tullessaan.
Salwer1st/
Tässä äsken pähkäilin, että Wieriillä näyttää olevan pullat hyvin uunissa. Varsinkin jos hän on pahis. Myöntääkö kukaan muu olevansa pormestari?

Pahiksilla olisi nyt varma nakki, ellei suojelija suojaa Wieriitä, tai hän käytä tiputusoikeuttaan.

Kirja yritti saada pormestaria paljastamaan itsensä, voiko se viitata pahiksuuteen? Näin myös pahikset saivat tietää pormestarin. Eli jos Kirja olisi pahis, hän houkutteli nyt pormestarin esiin. Mitä muuta hyötyä siitä on, kuin että suojelija saattaa suojella pormestaria?

On mahdollista, että Salwukkaa nyt kus... pisutetaan niin, että Kirja ja Wierii molemmat ovat pahiksia ja pelaavat näin nerokkaasti jatkopaikkoja itselleen.

Tai sitten aivan toisin päin. Hankalaa on.
kirja
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Tässä äsken pähkäilin, että Wieriillä näyttää olevan pullat hyvin uunissa. Varsinkin jos hän on pahis. Myöntääkö kukaan muu olevansa pormestari?

(***)

Kirja yritti saada pormestaria paljastamaan itsensä, voiko se viitata pahiksuuteen? Näin myös pahikset saivat tietää pormestarin. Eli jos Kirja olisi pahis, hän houkutteli nyt pormestarin esiin. Mitä muuta hyötyä siitä on, kuin että suojelija saattaa suojella pormestaria?

Minkä ihmeen takia oikea pormestari ei tulisi esiin, jos huomaa, että joku esiintyy hänenä? Ei hän tietenkään piiloon jäisi, ja meillä olisi kaksi pahisehdokasta.

Toin perusteluni selkeästi esille. Pahikset eivät välttämättä uskalla tappaa vartijaa, ja he saattavat antaa hänen olla elossa, koska vartija voi hyödyntää heitä. Lisäksi meillä on luotettava henkilö. Todennäköisyys osua nyt pahikseen on 23 % eli melko paljon. Ilman vartijaa se olisi 21 %.

~kirja
Eltharion
Mutta oikea pormestari ei ehkä uskalla tulla esiin tai pelkää, ettei häntä uskottaisi. Ja wierii epäilyttää sillä kaikki eivät olleet vastanneet pormestarikysymykseen ja hän sanoi sen tuosta vain, "mä oon muuten pormestari"-tyyliin joka ei ainakaan minua vakuuta.
kirja
Jos oikea pormestari on niin epäjärkevä, että pysyy piilossa, niin tule esiin. Ei tässä olisi mitään järkeä. Kyllä sen verran pitää luottaa ihmisten älyyn, kun tämä ei käsittääkseni ole edes kenenkään ensimmäinen peli.

~kirja
Eltharion
Olkoon siis kuvitteellinen tilanne: olen pormestari. Sanon sen. Kuka nyt voi uskoa minuun. Niimpä, ei kovin moni. Ja saisin melko varmasti lähtöpassit. Kehenkään ei voi luottaa juonareissa. Kannattaa siis muistaa se varsinkin pormestarijutussa. Ja wierii on nyt kadonnut aika yllättäen. Hmm, epäilyttää...
Aku Vankka
Niin, jos wierii ei olekaan pormestari? Oikea pormestarihan saattaa olla vaikka joku näistä epäaktiivisista, kuten vaikka Rela, joka ei ilmeisesti ole aloitusviestin jälkeen sanonut yhtään mitään.
Toke
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaNiin, jos wierii ei olekaan pormestari? Oikea pormestarihan saattaa olla vaikka joku näistä epäaktiivisista, kuten vaikka Rela, joka ei ilmeisesti ole aloitusviestin jälkeen sanonut yhtään mitään.
Kaikkihan on tietysti mahdollista, mutta kyllä minä ainakin uskon, että pormestari on wierii. Melkein ainoa muu mahdollisuus on yhden viestin Rela, mutta en usko siihen. Hänellä on toki vain se yksi ainoa viesti, mutta on hän paikalla ollut ja varmasti lukenut tätäkin topicia. Jos wierii esiintyisi pormestarina, mitä hyötyä oikean pormestarin olisi piiloutua? Ei mitään, ellei hänellä sitten olisi jokin ihan omalaatuinen taktiikka.

Mutta kuten Eltharion sanoi, kehenkään ei voi luottaa tässä vaiheessa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17