Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen vallankaappaus

(248 viestiä)
akkaridekkari
No jaa, ei yleensä. Mutta minulle tämä on poikkeus, joka vahvistaa säännön. Kyllä minä wieriihin luotan melkein 99-prosenttisesti.
Olisi nimittäin erittäin riski pahistaktiikka sanoa heti alussa olevansa pormestari. Mistä wierii voisi tietää, kuka on pormestari, ja kuka täällä on hiljainen? Eiköhän se pormestari sieltä olisi jo tullut esiin.

Pullasorsan ja kirjan pieni nahistelu tuskin oli mitään kummempaa. Ymmärrän tavallaan kirjaa, joka halusi vain Pulliksen painotettua aktiivisuutta huomauttaa, että tämän omakaan viesti ei ollut kovin kummoinen. Tuon perusteella en epäile kumpaakaan. (Tosin tietysti kyseessä saattaa olla Pulliksen ja kirjan pahistaktiikkaa - he riitelevät hiukan, jotteivät tunnu pahiskaksikolta - mutta enpä kyllä usko tähänkään.)

Lainaus käyttäjältä: kirjaSuojeluvaihtoehdot ovat käytännössä minä, Pullasorsa ja w2
Ehkä näin, mutta on erittäin mahdollista, että pahikset tappavat yöllä jonkun ihan umpimähkään, välttyäkseen suojelijalta,
Niketin
Kyllä oikea pormestari olisi jo tullut esiin, jos wierii valehtelisi. Näin häntä voidaan pitää varmana hyviksenä.

Lainaus käyttäjältä: kirjaSuojeluvaihtoehdot ovat käytännössä minä, Pullasorsa ja w2
Itse en pidä teitä niin varmoina hyviksinä. Parasta antaa suojelijan päättää täysin, ketä hän suojelee.
Toisaalta, en usko Wieriin käyttävän oikeuttaan vielä, joten hän voisi olla hyvä vaihtoehto. Hänen kuolemansa ennen kuin hän ehtisi käyttää oikeuttaan, olisi paha juttu.

Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariEhkä näin, mutta on erittäin mahdollista, että pahikset tappavat yöllä jonkun ihan umpimähkään, välttyäkseen suojelijalta,
Hyvin mahdollista, jopa todennäköistä, mutta suojelijan ei silti kannata suojella ketään umpimähkään.

Saatan jopa pitää ääneni Relassa, jos hän ei ilmesty puhumaan. Hän käy päivittäin Ankkiksessa, joten pitäisi hänen pystyä kirjoittamaan edes vähän. Rela on haitallinen meille, sillä juuri epäaktiivisten taakse pahikset pystyvät piiloutumaan.
Pahikset saattavat olla juuri keskivaiheilla, jotka puhuvat aina välillä, mutta eivät auta peliä eteenpäin. En usko, että Rela on pahis, kun hän kerran on noin hiljaa, mutta turha ja haitallinen silti.
Anonymous
Aina minut heti tiputetaan. :'(

Noh yksinkertasesti en ole jaksanut kirjotella. (Akun313sen chatin spammaamiseen menee paljon aikaa) Yritän ryhdistäytyä jos onnistuu... :)
Toke
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaAina minut heti tiputetaan. :'( Mitä muuta voit odottaa tuolla aktiivisuustasollasi?

Lainaus käyttäjältä: DJ RelaNoh yksinkertasesti en ole jaksanut kirjotella. Kannattaako tulla peliin edes mukaan, jos siihen ei jaksa osallistua?

Lainaus käyttäjältä: DJ RelaYritän ryhdistäytyä jos onnistuu... :)
Sen on parasta tapahtua melko nopeasti, olet tällä hetkellä tippumassa.
Aku Vankka
Vai ettei Rela jaksa kirjoitella? Onhan se toki helppoa olla kirjoittamatta, kun pahiskumppanit hoitavat kaiken homman. Jospa vaihdettaisi ääntä...

--hjhh
++DJ Rela
Kreach
3 DJ Rela (Niketin, Pullasorsa, Aku Vankka)

Heillä oli enää muutama tunti päättää kenet bannataan...

Päivä loppuu tänään klo 18.00!
kirja
Mikäli DJR on pahis, pahiksien pitäisi olla melko kokemattomia, mikä näyttää epätodennäköiseltä. Tuskin kukaan pahis kehottaisi toista puolustautumaan noin. Siksi luottanen häneen.

~kirja
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: Aku Vankka++DJ Rela
:'(

No kukas muka se toinen pahis on? En minä vaan tiedä ja tuskin tekään. ;D
hjhh
Lainaus käyttäjältä: kirjaMikäli DJR on pahis, pahiksien pitäisi olla melko kokemattomia, mikä näyttää epätodennäköiseltä. Tuskin kukaan pahis kehottaisi toista puolustautumaan noin. Siksi luottanen häneen.

~kirja

Tuo on totta. Taitaa olla Rela vain vähän väärällä asenteella liikkeillä, kun ei jaksa edes kirjoittaa.
Aku Vankka
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaLainaus käyttäjältä: Aku Vankka++DJ Rela
:'(

No kukas muka se toinen pahis on? En minä vaan tiedä ja tuskin tekään. ;D

Rela, pahiksia on kolme, joista yksi on ''johtaja''. Taas mennyt säännöt ohi :P
Eltharion
Vankka, äänesi näytti melko massaukselta ja perusteesi eivät olleet parhaat mahdolliset. Itse ainakin luottaisin vielä Relaan.
Aku Vankka
Massaukselta? Olin tiedettävästi ensimmäinen, joka äänesti Relaa edes jollain syyllä. Kaksi aikaisempaa ääntä Relalle olivat herättelyääniä.
Eltharion
Perusteesi olivat olemattomat ja olettavat. Sanoit, että helppo olla hiljaa kun pahiskaverit hoitavat homman. Turhaa oletusta. Kyseinen peruste kävisi kehen vain.
akuankka1313
++DJ Rela
Ei hyötyä hyviksille, mutta saattaisi myös olla pahis (ja kehno sellainen)...
Aku Vankka
Hiukan olemattomathan ne kyllä ovat, siinä olet täysin oikeassa... ehkäpä äänestin turhan hätiköivästi? :P

//Uusi viesti: aa1313 on oikeassa: vaikka Rela olisi hyvis, hänestä ei silti ole hyviksille yhtään mitään hyötyä. Ja jos häntä ei olisi äänillä herätelty, hän olisi tuskin moneen päivään sanonut yhtään mitään, joten jos ei pahikseen osu, niin ainakin saadaan epäaktiivisuutta vähennettyä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17