Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Piirustuskisa 15

(75 viestiä)
_wonderlust_
Hoi ihmiset, on jälleen aika teroittaa kynät ja aivosolut, sillä piirustuskisa pyörähtää komeasti 15. kierrokselle!

Aikani joitakin aiheajatuksia pohdiskeltuani huomasin ajan kuluneen sen verran paljon, että vaihtoehdot ropisivat sitä mukaa kelkasta. Lopullisesti tulin siihen tulokseen, että ankat maailmalla on tarpeeksi mukava aihe piirusteltavaksi. Tehtävänä on siis piirtää valitsemiasi hahmoja (mieluummin useampi kuin yksi) jonnekin päin tätä palloa. Mitä selkeämmin kuvassasi erottuu, mikä maa/paikka/nähtävyys on kyseessä, sitä parempi.:) Jos ankka-aiheesta syntyy vastustusta, niin saahan niitä hiiriäkin lähettää muailmalle, mutta ajattelin lähinnä noita ankkahahmoja toteutettavaksi.

Kerrataas vielä säännöt, jotka napsaisin kätevästi Kääkin isännöimästä edellisestä kisasta, välttämättömin muutoksin tosin:

1. Yksi "kilpailija" saa lähettää kisaan vain yhden kuvan.

2. Kisaan osallistuvan piirroksen maksimisuosituskoko on 820*820 pikseliä(?).

3. Kuva jolla osallistut kisaan tulee lähettää Ankkiksen ylläpidon gmail-tilille ankkisadm at gmail piste com sunnuntaina 17.1.2010 mennessä. Toivottavaa olisi myös mainita nimimerkkisi foorumilla. Äänestysaika venynee tutusti (jos siihen viikkoon tähdätään), joten voittajaa tuskin voidaan onnitella kovin äkkiä.

4. Osallistuaksesi kisaan sinun on rekisteröidyttävä foorumille. Vieraana ei saa osallistua! Rekisteröidy!

Kysyttävää? Kysy, ja muista toki osallistua! Onnea kisaan:)
Kääk13
Hienoa, että piirustuskisa on taas käynnissä.
Josko tätä saisi jonkinlaisen työn väkerrettyä määräaikaan mennessä.
Noita skanneriongelmia minulla vain sattui päällekkäiseksi tulemaan. Pitäisi se asennuslevyke jostain löytää... :-[
Kääk13
Kertokaas toki muutkin aiotteko osallistua uuteen piirrustuskisaan?
Itse toki haluaisin, mutta en saa millään skanneriani pelaamaan, joten en ole varma saanko mitään lähetettyä.

Muutenkin harvinaisen hiljainen on uusi kisatopicki ollut. Ei kai porukalla ala kinnostus lopahtamaan..?
Bomber
Enköhän mukana ole..
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Ei kai porukalla ala kinnostus lopahtamaan..?
Jos kieltäisin, niin valehtelisin. Enköhän kuitenkin tähän vielä osallistu...
EmRA
Arvatkaapa kuka on mukana.
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Itse toki haluaisin, mutta en saa millään skanneriani pelaamaan, joten en ole varma saanko mitään lähetettyä.
Mee naapuriin skannaamaan. Tai vanhempien/enon/kaiman työpaikalle. Aina voi toki myös käyttää yhden illan komeasti siihen, että yrittää valokuvata piirrostaan ja muokata sitä tunnistettavaan muotoon. Et yritä livistää tästä.:D Niin ja Vaarille sama homma, ei mitään tekosyitä.:D
Vaari
Lainaus käyttäjältä: WondNiin ja Vaarille sama homma, ei mitään tekosyitä.:DVoih, juuri kun totesin ettei taida onnistua... Äyh, jäi väliin viimeksi joten kai se otettava itseä niskasta kiinni. Tänä yönä ei nukuta, siitä pitää huolen Kääkin hoputus erään hiukka venähtäneen projektin kanssa, joten miksikäs en voisi tätäkin aloitella. Mitään en silti lupaa, skanneri on edelleen kateissa ja inspiraatio sekä aihe karkuteillä, mutta yritän kuitenkin jos kerta joku haluaa minutkin mukana nähdä...
Akuhullu97
Totta kai Vaari on mukana! Muunmuassaan hänen töitä on aina ilo katsoa. (: Itsestäni en oikein tiedä, olen aika laiska noita väkertämään ja minun käsissäni työstä tulisi älyttömän ruma. Ehkä jää sikseen. :D
souffleur m
Oma kiinnostukseni näitä Ankkiksen piirrustuskisoja kohtaan on viime aikoina vain kasvanut, minkä saattoi huomata myös viime kerralla tapahtuneesta debytoinnistani. Tällä kertaa osallistuminen vasta houkuttelisikin, pitkään aikaan kun en ole saanut oikein mitään hyviä ideoita piirrosten saati sarjakuvien suhteen aikaiseksi ja täällähän niitä sitten oikein tyrkytettäisiin.

Ainoa mutta on kuitenkin se, että tällä hetkellä itselläni on paha välinevajaus ja parhaat tussitkin unohdin/kadotin epähuomiossa koulun biologianluokkaan, josta niitä ei sitten enää löytynytkään. Myös värikynävalikoima alkaa olla hieman suppea ja minun tuurillani myös paperit on loppu. ;D Kunnon kirjakauppa olisi sitten sen 50 kilometrin päässä, eikä tietokoneellakaan huvittaisi mitään väkerrellä, joten minkäs teet. Suomeksi sanottuna oma osallistuminen on siis epävarmaa, jonkinlainen idea kuitenkin saattaisi olla valmiina... Kattoo nyt.
_wonderlust_
Oon ihana ihminen ja pakotan teitä osallistumaan.:D Useammasta kuvasta on kivempi valita oma suosikkinsa, eikä Kääkin toiveiden mukaan saatu viimeksi osallistujaennätystä, joten olkaa kilttejä ja kivoja ja tehkää joku kuvanen.<3 Mikä muuten mahtaa olla osallistujaennätys tähän mennessä?

Lainaus käyttäjältä: Vaari--mutta yritän kuitenkin jos kerta joku haluaa minutkin mukana nähdä...
Sehän on sillä selvä.:D

Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Itsestäni en oikein tiedä, olen aika laiska noita väkertämään ja minun käsissäni työstä tulisi älyttömän ruma. Ehkä jää sikseen. :D
Tai sitten ei? Aihekin valmiina, mitäs sitä enää jahkailemaan.:D

Lainaus käyttäjältä: souffleur mTällä kertaa osallistuminen vasta houkuttelisikin, pitkään aikaan kun en ole saanut oikein mitään hyviä ideoita piirrosten saati sarjakuvien suhteen aikaiseksi ja täällähän niitä sitten oikein tyrkytettäisiin.
Kas niin, ei sitten mitään ongelmaa. ;D Jos löydät yhdenkin kynän, teet työsi sillä. Pelkällä lyijärilläkin voi saada hienoa jälkeä aikaan, ei se taito ole sadan värikynän pakkauksesta kiinni.
Kääk13
Olen tietääkseni naapuruston ainoa joka omistaa skannerin.
Mutta saattaisinhan minä paintilla saada jotain kekseliästä aikaiseksi...
Salwer1st/
Eiköhän me nähdä Salwukkakin mukana, vaikka inspis on viime aikoina ollut aika hukassa. Siitä kertoo ja FanArttini hiljaisuus.
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: _wonderlust_Mikä muuten mahtaa olla osallistujaennätys tähän mennessä?
Taitaa olla se 10 osallistujaa.
Lainaus käyttäjältä: souffleur m Kunnon kirjakauppa olisi sitten sen 50 kilometrin päässä...
Jos lähistöllä on Tiimari niin sieltä pitäisi löytyä jonkinnäköisia tusseja ja piirustuspaperia. Ja omat tussinihan minä olen hommannut Clas Ohlsonista. ;)

Ja osallistumisesta sanon sen verran, että jos ideaa syntyy niin yritän osallistua.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaJa osallistumisesta sanon sen verran, että jos ideaa syntyy niin yritän osallistua.
Eihän tässä voi olla saamatta heti ideaa! Aihe on loistava, vain taivas on rajana. Humoristiset kuva kunniaan. Minulla aiheena tietysti Pisan kalteva torni, ja arvatkaapa minkälaista turistihuumoria mukana.
Sivuja: 1 2 3 4 5