Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Piirustuskisa 15

(75 viestiä)
EmRA
Itsekkin uutta avataria tehdessäni huomasin tussitilanteeni olevan huonohko.
Onneksi minulla on Photoshop. Ja Photoshop tekee ihmeitä.

..Vaikka aikaa menee viisi kertaa enemmän..
Vaari
Lainaus käyttäjältä: BomberEihän tässä voi olla saamatta heti ideaa! Aihe on loistava, vain taivas on rajana.Taisit unohtaa erään seikan: Vanhuus ei tule yksin. Kai sitä vielä 13-vuotiaana mielikuvitus laukkaa vapaana, mutta odotahan kun ehdit tähän ikään... Kolme probleemaa: 1)Miksi osallistuisin kisaan jossa minulla ei ole mitään mahdollisuuksia? 2)Se inspis, tai sen puute, ja eläköitynyt mielikuvitus. 3)Skanneri karkuteillä, erittäin epätodennäköistä saada mitään mukaan vaikka valmistuisikin.

Lisäksi motivaationi minkäänlaiseen piirtämiseen on liki nollilla, ainoastaan "ihana ihminen joka pakottaa meitä osallistumaan" lisää sitä hieman, muutenhan voisin ihan yhtä hyvin vain päivittää omaa toppaani enkä lähteä mihinkään kisaan jossa mukana on sellaisia tekijöitä kuin Kääk, Wond ja EmRA.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: VaariKolme probleemaa: 1)Miksi osallistuisin kisaan jossa minulla ei ole mitään mahdollisuuksia?
...enkä lähteä mihinkään kisaan jossa mukana on sellaisia tekijöitä kuin Kääk, Wond ja EmRA.

Asenne on ainakin kohdallaan. Suomikin voisi jättää osallistumatta jääkiekon olympiaturnaukseen, kun Kanadalla, Venäjällä ja Ruotsilla on kovemmat joukkueet.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroySuomikin voisi jättää osallistumatta jääkiekon olympiaturnaukseen, kun Kanadalla, Venäjällä ja Ruotsilla on kovemmat joukkueet.
Ei välttämättä yhtään hullumpi vaihtoehto...
Vaari
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyAsenne on ainakin kohdallaan. Suomikin voisi jättää osallistumatta jääkiekon olympiaturnaukseen, kun Kanadalla, Venäjällä ja Ruotsilla on kovemmat joukkueet.Eiköstä vain? Olen niin monasti kuullut osallistumisen olevan tärkeintä, mutta tässä tapauksessa se olisi melko turhaa, aiemmin mainitsemastani syystä: En pärjäisi kisassa, mutta mikäli jotain syntyy, voin aina päivittää toppaani.

Lainaus käyttäjältä: BarksiEi välttämättä yhtään hullumpi vaihtoehto...Miten olen aivan samaa mieltä, kummassakin tapauksessa. :D Olen silti toki mukana mikäli jotain saan aikaiseksi, mutta juuri se tässä epäilyttää.
akkaridekkari
Ajattelin tehdä piirustuskisadebyyttini, kun olisi ollut koulussa tehty (aika onnistunut) vesivärimaalaus Pisan tornista, johon olisin kätevästi piirtänyt mukaan ankan. Vaan kuinkas kävikään? :P
Lainaus käyttäjältä: BomberMinulla aiheena tietysti Pisan kalteva torni, ja arvatkaapa minkälaista turistihuumoria mukana.
Taidan siis jättää tällä kertaa osallistumatta, liian samanlainen kuva voisi vaikuttaa idean plagioinnilta... :(
EmRA
Enhän minä voi voittaa jos ei ole mitään voitettavaa.

Julyn iloksi tämänhetkisessä vaiheessa työssäni ei ole yhtään (0!) pyssyä. En ole kyllä aloittanutkaan. Mutta siis se versio mikä on nyt päässäni.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariTaidan siis jättää tällä kertaa osallistumatta, liian samanlainen kuva voisi vaikuttaa idean plagioinnilta... :(
Älä ihmeessä, minulla on astetta erikoisempi idea mukana, muutenkin on kiva vertailla myös samanlaisia töitä.
Akuhullu97
Ja arvatkaa vain kuka ajatteli tehdä työnsä Pisan tornista... : D
Toke
Kyllähän tähän kisaan on loppujen lopuksi ihan hyvin osallistujia tulossa. Minäkin ehkä osallistun, pientä ideanpoikasta on, mutta katson nyt kuitenkin ensin... Viimeisin (ja toistaiseksi ainoa) osanottoni taisi olla kisassa numero 11.

Mitä tulee siihen, että mukana on kaksi tai useampia samasta aiheesta tehtyä työtä, ei haittaa varmasti ketään. Eiväthän ne nyt samanlaisia kuitenkaan tule olemaan. Ja kuten Bomber sanoi, on enemmänkin vain mielenkiintoista tarkastella samasta aiheesta olevaa kuvaa kahden/useamman eri taiteilijan tekemänä. ;)
akkaridekkari
Näinhän se kai on, mutta itse päätin kuitenkin tehdä sittenkin hiukan erilaisen kuvan...

Muuten, miten voin nähdä kuvan pikselisuuruuden? Ja toiseksi, lähetänkö kuvan siis sähköpostin liitetiedostona?
Anteeksi nämä mahdollisesti tyhmät kysymykset...
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariMuuten, miten voin nähdä kuvan pikselisuuruuden? Ja toiseksi, lähetänkö kuvan siis sähköpostin liitetiedostona?
Nähdä pikselisuuruuden missä? Muokkaamisvaiheessa? Itse avaan Photarilla tietyn kokoisen (eli tässä tapauksessa 820x820) "paperin" ja isken työni siihen, saa ainakin pikselien tarkkuudella oikean kokoisen. Ja kyllä, liitetiedostona.
Peetukka
Itse kyllä olen aina uploadannut työni imageshackiin ja sitten lähettänyt osoitteen sähköpostilla, no ei kai sillä niin väliä ole.
July
Lainaus käyttäjältä: EmRAJulyn iloksi tämänhetkisessä vaiheessa työssäni ei ole yhtään (0!) pyssyä. En ole kyllä aloittanutkaan. Mutta siis se versio mikä on nyt päässäni.
Ihanaa huomata ihmisten ottavan opiksi pienen nalkutuksen (=uhkailu, kiristys... ei niinkään lahjonta) jälkeen :D
Kurmeloinen
Vois tehdä brutaalin ylläriosallistumisen tähän kisaan. En oo intin jälkeen ankkoja pahemmin piirrellytkää, mielenkiintosta mitä tuubaa siitä kynästä varmaan irtoaa nykyään.. :D

Eli mulla on nyt viikko aikaa piirtää jotain...FFUUU.
Sivuja: 1 2 3 4 5