Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Piirustuskisa 15

(75 viestiä)
_wonderlust_
Kiitosta vaan äänestäjille ja onnittelijoille, näemmä vahingossa kävi näin. Paras työ jäi kyllä mielestäni taakse, mutta kansa on puhunut.:) Uuden kisan aika on sitten kolmen kuukauden päästä, eikös niin? Ilmeisesti sen järkkääminen kuuluisi mulle, mutta jos joku sattumoisin haluaisi tämän mun puolesta pitää, niiiiin..? ;D
Vaari
Lainaus käyttäjältä: _wonderlust_Uuden kisan aika on sitten kolmen kuukauden päästä, eikös niin?Ei, vaan ensi kuussa, sillä tämähän avattiin joulukuussa. (Tähän väliin July todennäköisesti paukkaa jotakin omaa, mutta toivon hänen levyttävän siellä palmupuiden välissä.) Tämän haluan todella nähdä, Henkka ja Sartsa samassa kisassa, tiukkaa tulee. :D

Jaah, nolla pistettä ja toinen perättäinen tappio, pitäiskö tästä viimein oppia. :'D

// Toivoin, vaan eipä ollutkaan ehtinyt July lomalle. :D
July
Lainaus käyttäjältä: VaariLainaus käyttäjältä: _wonderlust_Uuden kisan aika on sitten kolmen kuukauden päästä, eikös niin?Ei, vaan ensi kuussa, sillä tämähän avattiin joulukuussa. (Tähän väliin July todennäköisesti paukkaa jotakin omaa, mutta toivon hänen levyttävän siellä palmupuiden välissä.) --- Toivoin, vaan eipä ollutkaan ehtinyt July lomalle. :D
Toivoa sopii, olen täällä vielä vajaa parikymmentä päivää huitomassa ruoskaa, halusitte tai ette (=ette missään nimessä). :D

Suosittelen ottamaan squidiin yhteyttä seuraavan kisan tiimoilta, hänellä on tämän alueen hommat, mukaanlukien aikataulut, paremmin hallinnassa. :)
Vaari
Lainaus käyttäjältä: JulyToivoa sopii, olen täällä vielä vajaa parikymmentä päivää huitomassa ruoskaa, halusitte tai ette (=ette missään nimessä). :DJoskus vaikuttaa siltä kuin olisit ainut. :D Ylläpidon ainut sääntönatsi.

Lainaus käyttäjältä: ZuliSuosittelen ottamaan squidiin yhteyttä seuraavan kisan tiimoilta, hänellä on tämän alueen hommat, mukaanlukien aikataulut, paremmin hallinnassa. :)Näinhän se on perinteisesti ollut, ja mies vaikuttaisi viimein saaneen homman jopa aikatauluun ja hallintaan. :D Pitää vain toivoa että homma sujuu jatkossakin, sillä jos itse kisa venyy ja seuraava alkaa aina vasta kolme kuukautta edelllisen loppumisesta, saattaa toisena vuotena olla kolme ja toisena vain yksi piirustuskisa.
July
Lainaus käyttäjältä: VaariYlläpidon ainut sääntönatsi.
Jonkun täytyy olla :D Toisaalta, en minäkään ole pahimmasta päästä...

Lainaus käyttäjältä: VaariPitää vain toivoa että homma sujuu jatkossakin, sillä jos itse kisa venyy ja seuraava alkaa aina vasta kolme kuukautta edelllisen loppumisesta, saattaa toisena vuotena olla kolme ja toisena vain yksi piirustuskisa.
Noh, en usko aikataulujen venyvän noin pahasti :D Jos ei muuta, ainahan täällä on yksi Vaari tökkimässä squidia yhdeksän jalan kepillä hereille.

(Ja näin offina: Olenko minä oikeasti ainoa, jolle ihmiset keksivät lempinimiä? :'D Nyt on tullut koettua varmaan kaikki mahdolliset nickin osalta, valitettavasti oikean nimeni muokkaamiseen kukaan ei ole vielä kyllästynyt :D)
souffleur m
Olisikohan jo uuden kilpailun aika...? :)
_wonderlust_
^Ole hyvä, pistä ihmeessä pystyyn!:D

Mä en ole kohta taas kahteen viikkoon paikalla tai mitenkään netin ulottuvilla, joten ollos hyvä ja joku aloittaa sen. Luultavammin jää osallistuminenkin väliin, mutta aina kunnon mökkiloma tällaiset asiat korvaa...-_-'
Kääk13
Milteipä samat sanat.
Itsekään en ehdi osallistumaan, koska (!"#¤%&/) joudun lähtemään 12.7 armeijaan. (Pyh!)

Saattaapi muutenkin olla, että Ankkiksen porukka on juuri nyt hieman "kesäterässä". Nauttimassa hyvistä säistä ja vapaasta.
Mutta laita ihmeessä kisa pystyyn. Ehkäpä siihen jokunen osallistuja imoittautuu. Mene ja tiedä...
July
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Itsekään en ehdi osallistumaan, koska (!"#¤%&/) joudun lähtemään 12.7 armeijaan. (Pyh!)
Tähän on aivan pakko tarttua! :D Aamuja! Oma ukko kotiutuu perjantaina. :D

Lainaus käyttäjältä: Kääk13Saattaapi muutenkin olla, että Ankkiksen porukka on juuri nyt hieman "kesäterässä". Nauttimassa hyvistä säistä ja vapaasta.
Mutta laita ihmeessä kisa pystyyn. Ehkäpä siihen jokunen osallistuja imoittautuu. Mene ja tiedä...

Juupa, täällä on pientä lomailua havaittavissa ylläpitäjienkin keskuudessa. Pistäkää vaan piirrustuskisa pystyyn. :)
Kääk13
Kiitos,, July.
Et arvaakaan kuinka väh... öh, paljon arvostankaan vaatimatonta elettäsi. :-P
July
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Et arvaakaan kuinka väh... öh, paljon arvostankaan vaatimatonta elettäsi.
Menit itse sanomaan. Nyt osaan varautua 12. päivän aamuun The Beatlesin Yesterdaylla. :'D Perjantaina soitetaan Johnnya ja Klamydiaa matkalla Vekaralta Helsinkiin. ;D

Saatat ehkä huomata mun olevan yhtä innoissaan tämänpäiväisestä TJ4:stä kuin mitä miehenpuolikaskin. :D

Jepa. Nyt menee offiksi. :D Pistäkäähän kisaa pystyyn jos tahdotte.
souffleur m
Minä kun taas kuvittelisin ihmisillä nimenomaan olevan aikaa piirtämiseen näin kesällä. Ainakin sadepäivinä. Sillähän minä oikeastaan uudesta kisasta mainitsinkin... :)

Tässä kuitenkin olisi yksi osallistuja tyrkyllä ja kaikesta päätellen lupakin uuteen kisaan on saatu, joten sikäli mitään ongelmaa ei pitäisi olla. Kaikesta huolimatta haluan luovuttaa uuden kisan järjestämisen kunnian jollekin muulle, sillä mitään mielekästä aihetta en itse satu ainakaan nyt keksimään.
akuankka1313
Jos nyt minä sen kisan pykäisin...
/Tai ehken sittenkään, kun en uutta aihetta onnistu luomaan. Aihe olisi kyllä ollut tiedossa... :(
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Jos nyt minä sen kisan pykäisin...
/Tai ehken sittenkään, kun en uutta aihetta onnistu luomaan. Aihe olisi kyllä ollut tiedossa... :(

"- Uusien topicien luominen Kisat-alueelle hoidetaan nykyisin täyttämällä hakemus Ylläpidolle, jonka jälkeen kisan avaamisviesti vielä esimoderoidaan, jotta tiedetään käyttäjien pitävän lupauksensa kisan laadun suhteen."

Siitä vaan hakemusta täyttämään... :D
July
Hakemus -> Topicin ensimmäinen viesti esimoderoitavaksi yksärinä, jonka jälkeen joku meistä ylläpitäjistä pistää sen esille.
Sivuja: 1 2 3 4 5