Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Kirjoittaja

Aihe: Kymppi

(500 viestiä)
kirja
Kymppi

Tämä peli on Ankkiksen kymmenes peli, joten siitä on tehty juhlapeli, joka on monella alalla täysin ennennäkemätön. Sen takia se vaatii 25 pelaajaa. Pyytäisin, että kaikki (muut), jotka ovat osallistuneet juonittelupeleihin, osallistuisivat tähänkin.

Pelin jokainen päivä on erilainen, säännöiltään, joskus äänestyssysteemiltään, aikarajaltaan ja monilta muilta asioilta. Peli kestää vähintään kymmenen päivää. Mikäli jokin osapuoli on voittanut pelin aikaisemmin, peli jatkuu. Mikäli yksikään osapuoli ei ole voittanut kymmenennen yön jälkeen, peli päättyy ja julistetaan tasapeliksi. Mikäli kaikki pelaajat ovat kuolleet ennen kymmenennettä päivää, peli loppuu.

Pelin roolilista on salainen sisältäen mm. osapuolet. On mahdollista, että pelissä on 20 osapuolta tai että hyviksiä ei ole. Kun joku kuolee, hänen roolinsa, osapuolensa ja selostus roolista paljastetaan. Mikäli jonkin osapuolen kaikki jäsenet kuolevat, se paljastetaan. Ko. osapuolen voittotapakin julkistetaan. Myös voittotavat ovat salaiset.

Vaikka Kymppi on poikkeuksellinen, samat säännöt pätevät yhä:
Viestejä ei missään tapauksessa saa muokata! Silloin olisi mahdotonta pysyä selvillä siitä, kuka olisi sanonut mitäkin ja voisi helposti muokata sanomiaan.
Rooliviestejä, pj:n (pelinjohtaja) viestejä yms. ei saa kopioida/lainata ottamatta lukuun topiciin kirjoitettuja viestejä.
Yöllä ei saa puhua.
Muiden pelaajien kanssa saa keskustella vain topicissa. Ei yksäreillä yms., ellei rooliviestissä toisin mainita.
Käynnissä olevasta pelistä ei saa puhua muualla kuin sen topicissa, sen pelaajat ja sen päivisin.
Pelin ulkopuolisten kanssa ei saa keskustella käynnissä olevasta pelistä.
Kuolleet eivät puhu!
Mikäli joillakin hahmoilla on oikeus keskustella keskenään yksäreillä, se menee jos toinen osapuoli kuolee.
Mikäli hahmo ei anna yönimeä, kohde arvotaan.
Mikäli päivällä ei tule ääniä, tapettava arvotaan.
Mikäli päivällä joillakuilla on saman verran ääniä, ensiksi äänensä saanut kuolee.
Itseään saa äänestää, mutta se ei pelasta mahdolliselta äänestyspakolta.
Mikäli sinulla on poissaolo, ilmoita se, mukaanlukien kesto, topicissa boldattuna ja/tai alleviivattuna, jotta se huomattaisiin. Jos pelaajalla on poissaolo kun hänen täytyisi äänestää, hän säilyy mukana ellei pelaajan poissaolo ole pelin päivästä vain yhden vuorokauden aikana päällekkäinen. Poissaolevaa saa silti äänestää. Poissaoloja saa ilmoittaa vain, jos todella olet poissa netin äärestä tai sinulla ei ole varmaa mahdollisuutta netille (esimerkiksi lomamatkat).
Mikäli pelaaja tippuu epäaktiivisuuteen, hänet tapetaan normaalisti kuolevan kanssa.

Mukana:
Ilmoittautumisjärjestyksessä:
Kreach
Pullasorsa
Mac Ducky
Aku Vankka
akuankka1313
Niketin
Eltharion
Toke
Ankkaristi
hjhh
Karhula
Padi
Bomber
T@IK@VIITTA
DJ Rela
jojo3
Frodo
wierii2
Hiidenkirnu
Saoirse
Akuhullu97
Scarlett
akkaridekkari
Nokkaeläin1
Ideal

Aakkosjärjestyksessä:
akkaridekkari
akuankka1313
Akuhullu97
Aku Vankka
Ankkaristi
Bomber
DJ Rela
Eltharion
Frodo
Hiidenkirnu
hjhh
Ideal
jojo3
Karhula
Kreach
Mac Ducky
Niketin
Nokkaeläin1
Padi
Pullasorsa
Saoirse
Scarlett
Toke
T@IK@VIITTA
wierii2

~kirja
kirja
"Olemme jumissa autiolla saarella!" Bomber valitteli. Se oli totta. 25 erilaista ihmistä oli päätynyt autiolle saarelle lammen keskelle.
"Miten pääsemme pois?" Niketin ihmetteli.
"Katsokaa! Järvessä on irtonaisia osia! Käyttäkäämme niitä, jotta saamme aikaan kunnollisen veneen ja pääsemme pois täältä", Scarlett totesi
"Typerä saari!" T@IK@VIITTA valitteli.
"Meidän täytyy etsiä aluksi ruokaa", Ankkaristi kehotti.
"Vedestä ei ainakaan tule pulaa", Kreach naurahti.

Ensimmäinen päivä

Äänestys: ++kohde ja --kohde. Ääntään saa vaihtaa rajattomasti.
Äänestyspakot: Kaikilla kolmen päivän välein
Ei erikoistapahtumia

Ensimmäinen päivä loppuu perjantaina klo 19.

Mikäli et ole saanut rooliviestiäsi, ota minuun heti yhteyttä.

~kirja
Saoirse
Mitähän tästäkin tulee. Kun mitään ei voi tietää.
Akuhullu97
Noh, tokana ehdin! :D Peli vain alkuun, hyvä niin...
Ankkaristi
Nyt se siis alkoi - Ankkiksen kymmenes peli; Kymppi!

Ajatella, että pelissä on mahdollisuus, että ei ole yhtään hyviksiä. Tai, että on kaksikymmentä samalla puolella...
Ensimmäinen päivä ei varmaan ole erityinen, kun kukaan ei osaa epäillä ja ei ole mitään erikoistapahtumia.

Vaikuttaa ainakin mielenkiintoiselta. 25 pelaajaa...
Mac Ducky
Hyvää tulevaa peliä kaikille, toivottavasti tästä tulee kaikkien aikojen peli!

Saapa nähdä miten tällä kertaa sujuu, mutta sekava peli tämä tulee todellakin olemaan. :D
Scarlett
Hereillä.
Eltharion
Juu, näinhän se alkoi. Hauskaa peliä kaikille :)
Ideal
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiAjatella, että pelissä on mahdollisuus, että ei ole yhtään hyviksiä.
Sinunhan se pitäisi tietää, että niitä hyviksiä on, jos et kerran ole pahis?
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: IdealLainaus käyttäjältä: AnkkaristiAjatella, että pelissä on mahdollisuus, että ei ole yhtään hyviksiä.
Sinunhan se pitäisi tietää, että niitä hyviksiä on, jos et kerran ole pahis?

Totta kai olen hyvis, mutta oli vain mielestäni huvittavan kuuloista tuo mahdollisuus, että hyviksiä ei välttämättä edes olisi.

Jos tulevaisuudessa epäilette minua tuollaisen takia, niin silloin alkaa ymmärrys juonareita kohtaan lähteä. Tuommoisesta ei vielä ketään saisi syyttää...
Scarlett
Ankkaristi, tuohan on nimenomaan yksi osa juonareiden epäilysysteemiä: yritetään katsoa, löytyisikö muiden puheista joitakin epähuomiossa kirjoitettuja lauseita, jotka voisivat olla hyvistä esittävien pahisten tekemiä. Ideal on muuten oikeassa - jos olet hyvis, tiedät, että hyviksiä on, joten ei voi olla mahdollisuutta, ettei yhtäkään hyvistä ole.
Niketin
Heippa! Mitäköhän tästäkin seuraa?

Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiJos tulevaisuudessa epäilette minua tuollaisen takia, niin silloin alkaa ymmärrys juonareita kohtaan lähteä.
Mikäs epäilyssä oli vikana? Jos ilmaiset luulevasi, ettei hyviksiä ole mukana, saatat olla pahis. Ei tuo äänen arvoinen epäilys ollut, eikä Ideal ääntä antanutkaan. Turha kumminkaan hermostua siitä.

Scarlett ja Ideal: Täällä pelityyli on vähän erilainen kuin Kylässä, joten kannattaa ehkä vähän miettiä, mistä asioista syyttää.

//Scarlett ehti ensin
Kreach
Heh :D Ankkaristi. Tuo vaikuttaa niin pahismaiselta: lipsautetaan tuollainen asia ja sitten ollaan suutuksissaan, jos tiputetaan. No, katsotaan katsotaan.

Jännittävä peli varmaankin tulossa.

Kyläläisille: täällä viestien ei tarvitse olla aivan niin hienosteltuja kuin kylässä. Kunhan on aktiivinen, vaikkei viestit mitään pitkiä olisikaan. Joku tietenkin tulee sanomaan, että täysin asiattomatkin viestit ovat turhia, mutta kyllä niistäkin voi jotain päätellä :)

Niketin, sähän niistä lipsautuksista tiedät xD
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: ScarlettAnkkaristi, tuohan on nimenomaan yksi osa juonareiden epäilysysteemiä: yritetään katsoa, löytyisikö muiden puheista joitakin epähuomiossa kirjoitettuja lauseita, jotka voisivat olla hyvistä esittävien pahisten tekemiä.
Aah. Tämä tietää taas paineita tietokoneeni näppäimistölleni puolustella itseäni.

Juonareiden pelisysteemi= Löytää pahikset. Epäilysysteemi= En ole tällaisesta typerästä systeemistä kuullutkaan. Itse luulen löytäväni pahikset helpommin ahdistelemalla heitä ja katsoa sitten mitä he puolustelevat. Mutta ilmeisesti nykyaikainen ja näköjään hyvin toimiva keino on katsoa jokaisen pelaajan ensimmäinen viesti, jonka hän on kirjoittanut tyynesti ja rauhallisesti ja kommentoida toisen pelaajan aloitusviestin kommenttia.
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiAjatella, että pelissä on mahdollisuus, että ei ole yhtään hyviksiä. Tai, että on kaksikymmentä samalla puolella...
Mainitsin vain kaksi kirjan mainitsemaa asiaa. That's all. En sanonut tähän tapaan: "Aika hassua, että ei olisi yhtään hyviksiä, sittenhän voisi olla jopa mahdollisuus, että tässäkään pelissä ei ole hyviksiä". Ei, minä en todellakaan viitannut kommentissa tähän kyseiseen peliin. Mainitsin vain, että Kymppi-pelissä on mahdollisuus, että ei ole yhtään hyvistä.

Nyt etsitte kuumeisesti tästäkin viestistä pienimmän yksityiskohdan. No, peli on vasta alkanut. Minulla on tänään ja huomenna vapaapäivä. Eli olen vasta aloittelemassa.
Ideal
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiJos tulevaisuudessa epäilette minua tuollaisen takia, niin silloin alkaa ymmärrys juonareita kohtaan lähteä. Tuommoisesta ei vielä ketään saisi syyttää...
Öh, miksiköhän ei? Varsinkin ensimmäisenä päivänä pitää keskustelua herätellä pienemilläkin asioilla ja toi nyt vain sattui osumaan silmään.

@Scarlett: Laita joku ava, toi on ärsyttävää ku ei voi kuvasta kattoa, kuka on kirjoittanu :D
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34