Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Kirjoittaja

Aihe: Kymppi

(500 viestiä)
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: KreachLainaus käyttäjältä: AnkkaristiEn nyt haluaisi joka väliin laittaa viestejä, mutta ilmeisesti on melkein pakko.
Mikset haluaisi. Itse kirjoitan viestejä silloin kun haluan. En ajattele, että "nyt en voi kirjoittaa, koska kirjoitin juuri". Se on aktiivisuutta, että kirjoittaa paljon. Ymmärrän kyllä jotenkin pointtisi, mutta silti :)

Kyllä minäkin kirjoitan viestejä silloin kun haluan, mutta kun puolustan itseäni niin se on itselläni eri asia. Koska Kymppi on niin iso peli ja sinne tulee koko ajan uusia viestejä, niin ärsyttää todella paljon, kun viestiä kirjoittaessa on ehtinyt tulla kaksi viestiä lisää, joissa syytöksiäkin tulee lisää. Silloin en jaksa heti perään kirjoittaa uutta viestiä puolustuksekseni.

Kyllä epäilyviestejä ja muita sen kaltaisia viestejä voin kirjoittaa milloin vain, mutta puolustelu on niin tylsää puuhaa, kun joutuu valitsemaan jokaisen sanan niin tarkkaan, jotta saa pelaajat uskomaan.
Lainaus käyttäjältä: KreachJeps, Ankkaristi on kyllä aktiivinen ja tuo listaus on ihan hyödyllinen.
Kiitos kuitenkin tästä...
Niketin
Hienoa, että täällä on muutamia aktiivisia pelaajia.

Ankkaristi yrittää selvästi auttaa hyviksiä ja tuo listaus oli aika hyvä. Älä pelkää kirjoittaa joka väliin, kunhan viesteissäsi on jotain asiaa. Plussat myös Eltharionille, joka tuntuu paljon aktiivisemmalta, kuin edellisissä peleissä.

Ankkaristi: Vaikka sanoit tekeväsi listauksen puolueettomasti, siinä selvästi omalla kohdallasi vihjailtiin myönteiseen sävyyn. Ei siinä mitään, semmoinen tulee varmaan ihan luonnostaan. :D

Tässähän on melkein kaikki ankkislaiset mukana, mutta vain pieni osa on edes puhunut. En nyt viiti herättelyääniä laittaa, kun on niin iso joukko puhumatta. Toivotaan, että tämän ja huomisen aikana kaikki tulisivat näyttäytymään ja mieluiten keskustelemaan.
Olisi upea juttu, jos 25 innokasta keskustelisi ja väittelisi sivukaupalla. :)

Tässä pelissä on ilmeisesti monta osapuolta pelkkien hyvisten ja pahisten lisäksi. Minulle ainakin kerrottiin osapuoleni kaksinumeroisella kirjainyhdistelmällä. Mitä sanoisitte, jos otettaisiin kaikkien osapuolet esiin? Saataisiin vähän jaoteltua pelaajia ja selkoa, ketkä ainakin ovat samalla puolella.
Esim. pelaajat A-E kuuluvat osapuoleen AB. Ennustaja tarkastaa yhden heistä ja samalla kaikki viisi pelaajaa ovat varmasti samalla puolella. Minusta tätä kannattaa yrittää. Mitä mieltä muut ovat?
HUOM. Älkää kertoko osapuolianne, ennen kuin ollaan yhteisesti päätetty, paljastetaanko ne. Muuten pahikset voivat valehdella ja kertoa toisen pelaajalta osapuolen.

//Ankkaristi ehti ensin

Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiKoska Kymppi on niin iso peli ja sinne tulee koko ajan uusia viestejä, niin ärsyttää todella paljon, kun viestiä kirjoittaessa on ehtinyt tulla kaksi viestiä lisää
Juuri näin. Hankalaa, kun joku kirjoittaa aina väliin. :)
Ankkaristi
Sori tuplapostaus, mutta minun on aivan pakko sanoa eräille henkilöille tämä.

Minä ymmärrän, että te haluatte ilmaista olevanne hereillä aloitusviestillä, mutta se ei hyödytä yhtään peliä, vaikka laittaisi parisataa viestiä, joissa kertoisi olevan hereillä. Se ei nimittäin ole aktiivisuutta. Ja ilman aktiivisuutta emme saa pahiksia kiinni. Nimittäin tällä hetkellä minun on aivan pakko epäillä eniten näitä epäaktiivisia. Juu, kyllä, minä tiedän, että nyt on ensimmäinen päivä ja, että kaikki eivät pääse aivan heti koneelle, mutta pointtini onkin se, että ne jotka ilmeisesti ovat päässeet koneelle, voisivat ilmaista aloitusviesteissään jotain muuta kuin hereilläolonsa. Tai, jos se ei siihen kyseiseen viestiin sovi, niin pitäisi sentään riittää aika toisenkin viestin kirjoittamiseen.

Tällä hetkellä aktiivisia minun mielestäni ovat Kreach, Eltharion, Niketin, Ideal, Scarlett ja minä. 6/25 on aika vähän, ellei pahiksia sitten ole 19. T@ik@viitta, Frodo, wierii2 ja Bomber eivät ole kirjoittaneet ainuttakaan viestiä, ellei jokin ole mennyt silmieni ohi. Jojo3, Nokkaeläin1, DJ Rela, hjhh, akuankka1313, Toke, Saoirse ja Hiidenkirnu ovat mielestäni epäaktiivisimmat yhden viestin kirjoittaneet henkilöt. Esim. akkaridekkari on kirjoittanut myös yhden viestin, mutta häntä en laskisi epäaktiivisimpiin, koska viestissä oli paljon asiaa, toisin kuin lueteltujen henkilöitten viesteissä. Ja näitä henkilöitä, jotka laskin epäaktiivisimmiksi, on kahdeksan, joka on liki kolmasosa kaikkien pelaajien lukumäärästä.

Eli viestini tarkoitus on saada pelaajista aktiivisempia.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: NiketinMitä sanoisitte, jos otettaisiin kaikkien osapuolet esiin? Saataisiin vähän jaoteltua pelaajia ja selkoa, ketkä ainakin ovat samalla puolella Vähän vaikea sanoa, mutta voisi toimiakkin. Minä ainakin kannatan.

Lainaus käyttäjältä: NiketinMinulle ainakin kerrottiin osapuoleni kaksinumeroisella kirjainyhdistelmällä. Sama juttu meikäläiselläkin.

Pahiksia en osaa vielä tässä vaiheessa epäillä, kuten ei varmasti moni muukaan. Mutta ainakin hyviksiltä vaikuttavat Ankkaristi ja Niketin. Molemmat selvästikkin yrittävät panostaa peliin. Erityisesti Ankkaristi on ollut viime peleissä epäaktiivinen, joten rispektiä hänelle. :)

Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiT@ik@viitta, Frodo, wierii2 ja Bomber eivät ole kirjoittaneet ainuttakaan viestiä, ellei jokin ole mennyt silmieni ohi. Muistaakseni Pulliskaan ei ole aukaissut nokkaansa.
Aku Vankka
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyLainaus käyttäjältä: NiketinMitä sanoisitte, jos otettaisiin kaikkien osapuolet esiin? Saataisiin vähän jaoteltua pelaajia ja selkoa, ketkä ainakin ovat samalla puolella Vähän vaikea sanoa, mutta voisi toimiakkin. Minä ainakin kannatan.
Tämä voisi tosiaan toimia. 3/25 kannattaa tällä hetkellä ideaa?
Niketin
Lainaus käyttäjältä: Aku Vankka3/25 kannattaa tällä hetkellä ideaa?
Joo, olis kiva kuulla vähän muidenkin mielipiteitä. Esim. Kreach, Ankkaristi ja Hiidenkirnu ovat tällä hetkellä online.

Lainaus käyttäjältä: kirjaPelin jokainen päivä on erilainen, säännöiltään, joskus äänestyssysteemiltään, aikarajaltaan ja monilta muilta asioilta. Peli kestää vähintään kymmenen päivää. Mikäli jokin osapuoli on voittanut pelin aikaisemmin, peli jatkuu. Mikäli yksikään osapuoli ei ole voittanut kymmenennen yön jälkeen, peli päättyy ja julistetaan tasapeliksi. Mikäli kaikki pelaajat ovat kuolleet ennen kymmenennettä päivää, peli loppuu.
Tämä kannattaa muistaa. Huomenna pelaaminen voi mennä jo hankalaksi, jos sännöt ja äänestys ja kaikki sellainen muuttuu. Tästä on myös ilmeisesti tulossa pitkä peli, kun se kestää vähintään kymmenen päivää.
Padi
Itse en oikein kannata tuota ideaa, olisihan se hyvä jos tässä pyritään saamaan yksi joukko pois, esim. pahikset (jos niitä on) mutta jos tämä on kuin joku "sisällissota" jossa kaksi joukkuetta ovat esim. joukkue ja yrittävät pudottaa toisen joukkueen pelaajia (huono esimerkki) eikä pahiksia tai hyviksiä oikein ole, niin sitten koko peli voi mennä pilalle. Mielestäni tämän idean pitäisi ottaa aikaisintaan käyttöön huomenna (siis tämän pelin huomenna). Anteeksi huono esimerkki, kukaan ei varmaan ymmärtänyt sitä mutta tarkoitan ettei tuota taktiikkaa kannata ottaa käyttöön vielä ennen kuin saa ohjeita Kirjalta mitä tehdä. Eli sanon että ei vielä tänään mutta myöhemmin kannattaa ottaa käyttöön.
Ääh, taas tällaista sekoilua.
Niketin
Hyvikset ja pahikset ovat pelissä mukana ja hyvisten tavoite on normaalisti saada pahikset pois. Se luki rooliviestissäsi, jos olet hyvis.

Lainaus käyttäjältä: Padimutta jos tämä on kuin joku "sisällissota" jossa kaksi joukkuetta ovat esim. joukkue ja yrittävät pudottaa toisen joukkueen pelaajia (huono esimerkki)
En tarkoittanut, että suoraan tämän avulla teilataan toinen joukko ulos. Tämän tarkoitus ei ollut oikeastaan löytää pahikset, vaan pienentää pahismahdollisuuksia.

Mutta, ei tuskin tämä tänään toteutuisikaan, sillä on kova homma saada suurimman osan suostumus ja myös puolten kertomisessa kestää aikaa.
Aku Vankka
Jos nyt katsoin oikein, niin sorsa on kirjoittanut edellisen viestinsä Ankkikseen 21. joulukuuta? o_o Liekö sitten jäänyt katalien sorsanmetsästäjien satimeen, vai mistä kiikastaa... sorsaa siis tuskin tulemme näkemään tässäkään pelitopikissa vähään aikaan..

Suurin osa pelaajista on tähän mennessä puhunut jotain ja ilmoittanut olevansa hereillä, mutta suurimman osan (kuten esimerkiksi minun :P) viestit ovat ainoastaan turhia viestejä, jotka eivät vie peliä mitenkään eteenpäin. Jos noin kuusi henkilöä pyörittä peliä ja muut seurailevat vierestä, ei tule mitään. Aktiivisuutta kehiin (paraskin puhuja, en itsekään ole ollut mikään aktiivinen, tai puhunut mitään peliä eteenpäin vievää :D).

Niketin: Totta. Vaikka jotenkin kummasti saisimmekin kaikkien suostumuksen ja kaikkien puolet selville, siinä menisi kauan. Siihen mennessä pahikset (tai jokin muu osapuoli) olisi todennäköisesti jo voittanut.
Hiidenkirnu
itse ainakin ymmärsin tuon tekstisi Padi ja se kuulosti minustakin ihan järkevältä, joten eiköhän tuota paljastamisjuttua kannata odottaa huomiseen tai myöhempään. Tosin enemmistöhän sen tässä tapauksessa päättää...

Ei kannata paljoa ihmetellä, jos en kirjoittele paljoa, sillä ei ole todellakaan helppoa aloittaa juonarit näin isolla pelillä. Olen kyllä hereillä siis, mutta en välttämättä pälpätä täällä 24/7 :).
Kreach
Hmm... Voisihan tuo toimiakin. Ennustaja on kuitenkin aika varmasti pelissä mukana. Mutta mutta. Pahiksien on kuitenkin tolkuttoman helppo sanoa itselleen osapuoli, heittää vain jonkun kaksikirjaimisen "osapuolikoodin". Mutta tässä punnitsen, että onko tuosta enemmän haittaa vai hyötyä hyviksille. Jos osapuolia on vaikka 10, tuo ei hyödytä yhtään. Mutta jos niitä on pari kolme, tuosta on apua.

Itseasiassa olen ehkä samalla linjalla Padin kanssa. Nyt kun päivällä tippuu yksi, ja yöllä myöskin kaiketi (?), niin kaksi on tippunut. Tällöin saamme jotain selkoa siitä, minkälaisia tehtäviä tai paljonko osapuolia on. Eli lähtisin aikaisintaan ingamehuomenna paljastamaan osapuolia.
Eltharion
Idea on toisaalta ihan järkevä ja tavallaan sitä kannatankin. On kuitenkin niin helppoa valehdella puolensa. No ihan sama, 4. kannattaja löytyy täältä :). Minunkin puoleni oli kaksikirjaiminen yhdistelmä. Suosittelen kuitenkin odottamaan vielä, sillä kuten todettua, vain harva on aktiivistunut.

//Hiidenkirnu: Ei tarvitsekkaan pölöttää 24/7 mutta kunhan olet perusaktiivinen.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaJos nyt katsoin oikein, niin sorsa on kirjoittanut edellisen viestinsä Ankkikseen 21. joulukuuta? o_o
Mutta käynyt täällä eilen. Varmasti hänkin saapuu kohta paikalle. (Ainakin toivotaan niin).

Täytyy kyllä Pulliksen hyväksi se sanoa, että vaikka onkin hävinnyt kaikki pelinsä, on hän ollut aika aktiivinen ja hyvä pelaaja - eli todellakaan tuo jokaisen pelin häviäminen ei kerro, että Pullis olisi huono juonareissa :)
Eltharion
Idea on toisaalta ihan järkevä ja tavallaan sitä kannatankin. On kuitenkin niin helppoa valehdella puolensa. No ihan sama, 1
kannattaja löytyy täältä :). Minunkin puoleni oli kaksikirjaiminen yhdistelmä. Suosittelen kuitenkin odottamaan vielä, sillä kuten todettua, vain harva on aktiivistunut.

//Hiidenkirnu: Ei tarvitsekkaan pölöttää 24/7 mutta kunhan olet perusaktiivinen.
Niketin
Lainaus käyttäjältä: KreachPahiksien on kuitenkin tolkuttoman helppo sanoa itselleen osapuoli, heittää vain jonkun kaksikirjaimisen "osapuolikoodin".
Tällöin he tuskin pääsevät samaan osapuoleen, kuin hyvikset. Jos kaikissa muissa osapuolissa on 5 pelaajaa ja sitten on 3 osapuolta, joissa on 1 pelaaja, niin onhan se epäilyttävää. Voi toki olla, kaikki pahikset ovat samassa osapuolessa.
Myös niitä, jotka sovittuamme tämän, kertovat osapuolensa ensimmäisinä ja jos heidän osapuoleensa kuuluu muitakin, voidaan pitää melko varmoina hyviksinä. Eiköhän ne pahikset valehtele itsensä joihinkin osapuoliin sitten viimeisinä. Tai sitten, kuten sanoin, pahiksilla on oma osapuoli, joten heitä ei voida erottaa hyviksistä. Tärkeintä on kuitenkin pienentää pahismahdollisuuksia.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34