Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Kirjoittaja

Aihe: Kymppi

(500 viestiä)
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: HiidenkirnuEi kannata paljoa ihmetellä, jos en kirjoittele paljoa, sillä ei ole todellakaan helppoa aloittaa juonarit näin isolla pelillä. Olen kyllä hereillä siis, mutta en välttämättä pälpätä täällä 24/7 :).
Ei tarvitsekaan tehdä niin. Jos vain kerrot omasta tilanteestasi (ketä epäilet yms.) ja ehkä ehdottelet uusia asioita joilla voi saada pahikset kiinni, niin se hyödyttää jo hyvin paljon. Mutta on typerää käydä Ankkiksessa monta kertaa päivässä ja silti jostain syystä kirjoittelee vain kaksirivisiä viestejä kerran päivässä. Näin ei ole vielä tapahtunut, mutta pelkään joittenkin pelaajien kohdalla näin käyvän.

Mitä tuohon puolien paljastamiseen tulee, niin mieluummin odotan tämän päivän loppuun, koska luulen pelin käynnistyvän vasta seuraavana päivänä, kun kirja antaa jonkin erikoiskäskyn/-tehtävän.
Mieluummin kannattaa miettiä, että kannattaako jotkin erikoishahmot paljastaa, joilla ei sinäänsä ole mitään putoamisvaaraa, koska pahikset eivät hyötyisi noitten tiettyjen, melko hyödyttömien erikoishahmojen tiputtamisesta. Tosin tämä on kiinni vähän itsestään, että pitää osata tajuta, jos on vaikka suojelija, joka ei voi suojella itseään, että ei käy paljastamaan rooliaan.

Hankala peli, kun roolit ovat niin avoimet. Toivon, että pelin edetessä asiat hieman selkenisivät...
kirja
Tilanne:
ei ääniä vieläkään
arvottu kuolemassa (päivä päättyy pe klo 19)

ei poissaoloja (wierii2 3.1. - 6.1.)

ei äänestyspakkoja

~kirja
Nokkaeläin1
Just,olen about 5 h poissa koneelta ja boom, hirveä määrä tekstiä...Ehkä kannattaisi olla vähän aktiivisempi...Niin,en oikein jaksaisi mitään erottelua,esim. AB,CA jne. Itse vähän tässä odottelen,että päivä vaihtuu ja asiat selkenevät. Silloin peli vasta kunnolla starttaa. Vaikka tämä on toinen viestini täällä, se ei tarkoita, etten olisi aktiivinen. Kuitenkin luen viestejä, ja jos ei ole mitään kirjoittamiskelpoista, jätän kirjoittamatta. Toivottavasti muut heräävät kohta.
Akuhullu97
No joo, mulla vähän samoin. Kaikenlaisia johtopäätöksiä tms. on aika hankala tehdä, kun tosiaan niin paljon viestejä tulee, jos on parikin tuntia poissa... Hyvä, että joiltakin aktiivisuutta löytyy, enemmän kuin minulta. Peliä on hieman saatu etenemäänkin, epäilyjä sekä hyviä pointteja on saatu esille. Jees.
Bomber
Hereillä ollaan. Ankkaristi on selvästikin herännyt tässä juonarissa todella vahvasti, mutta mihin se sitten johtaa. Mielestäni pitäisi olla äärimmäisen tohelo pahis jos tuossa vaiheessa pienestä epäilystä toisi itsensä heti keskelle keskustelua. Minustakin loistoidea odottaa huomiseen, jolloin ensimmäinen tippunut.

Camaan, hankitaas tästä minulle neljäs perättäinen voitto!
hjhh
Melkosesti tullut taas viestejä. Sitten kun porukka tästä kunnolla herää, niin sitten tässä vasta kauan menee.

Kannatan myös jollain tapaa sitä, että alettaisiin ottaa pelin puolia selville. Ei välttämättä heti, mutta ehkä sitten kun kaikki alkavat olla jotenkin kärryillä missä mennään, joka kyllä voi olla tosi vaikeaa, jos ei ole vielä ollenkaan tätä ketjua lukenut.
Toki kuten jo moni on todennut, pahisten on todella helppo heittää silloinkin vaan jotkut kirjaimet, kun puolia aletaan kysellä, kun ainakin osa hyviksien puolista ovat nimeltään noita kaksi kirjaimisia, joita voi olla vaikka kymmenen...
Tälläinen kaksikirjaiminen on myös oma puoleni, ja tuskin kaikki jotka sellaiseen ovat ilmoittaneet kuuluvansa kuulusivat ainakaan samaan.
Frodo
Noniin, itsekkin pääsin aloittamaan juonareista vaikeimman. Paljon viestejä on tullut, ja parit ideatkin heitetty.

Puolien esiintuominen, mitäs siitäkin sanoisi. Pahikset voivat kyllä helposti valehdella itsensä mihinkä tahansa puoleen. Sinäänsä ehkä jopa turhaa, sinäänsä kuitenkin helpompi alkaa arvuuttelemaan pahiksia.

Enpä nyt enempää keksi sanottavaa. Aktiivista pelailua toivotaan:D
akkaridekkari
Pahoittelen hiljaisuuttani. En ole päässyt tänään aiemmin koneelle, sillä olin isovanhemmillani. Mutta joka tapauksessa yksi viesti voi mielestäni riittääkin päivässä, jos se on hyvin perusteltu ja hyödyllinen (en tarkoita, että omat viestini välttämättä olisivat kylläkään sellaisia :P).

En kannata osapuolien ottamista esiin. On melko varmaa, että tässä pelissä on paljon osapuolia, ja jokaisella on omat tavoitteensa. Jos jotkin osapuolet ovat suurin piirtein yhtä suuria, ja niiden jäsenet paljastuvat, silloinhan peli on kiinni siitä, kuka ehtii ensimmäisenä tappamaan toisen puolen pelaajia. On järkevämpää odotella, että osapuolten nimet alkavat vähitellen selviämään - esim. toisena päivänä, kun ainakin yksi henkilö on kuollut, on jo ainakin yksi osapuoli selvillä, ja siitä on suuresti apua. Ja voihan kuka tahansa myös vain matkia toisen sanomisia: "Minunkin osapuoleni on kaksikirjaiminen yhdistelmä".
Ja tällöin kaikki kisaajat, jotka tietävät kisaavansa näitä vastaan, yksinkertaisesti tappavat kaikkia, jotka ovat sanoneet kuuluvansa tähän kaksikirjaimiseen osapuoleen.

En todellakaan tarkoita, että tässä pitäisi vain odotella toista päivää. Keskusteleminen toki selvittää asioita. Mutta osapuolien varsinainen esiinottaminen nyt voi olla ajattelematonta.
Ideal
Heti kun on poissa 6 tuntia, niin viestejä on tullut 3 sivua lisää :O

Pelissä on menossa ensimmäinen päivä. En näe mitään syytä ottaa rooleja esille vielä. Kaikki pelaajat ovat vielä jäljellä, joten pahisten olisi helppo vain heittää jokin kaksikirjaiminen yhdistelmä. Btw, melkein kaikki jo hereillä, hyvä.

Ingame-päivä loppuu jo irl-huomenna, joten pikkuhiljaa pitäisi alkaa sopia lynkattavasta. Arvotankaan ei huvittaisi lähteä.
Ideal
Ja koska olen erittäin tarkkaavainen, tiedän myös sen että päivä ei lopukaan huomenna, vaan vasta ylihuomenna. Joten ei mitään kiirettä :D
Eltharion
Lainaus käyttäjältä: IdealIngame-päivä loppuu jo irl-huomenna, joten pikkuhiljaa pitäisi alkaa sopia lynkattavasta. Arvotankaan ei huvittaisi lähteä.
Ehdotuksia? Todella vaikeaa lähteä tässä vaiheessa valitsemaan pahiksia kun yhtään todella epäilyttävää pelaajaa ei ole.
Ideal
Aloittakaamme siis vaikka herättelyäänillä. Ois kiva saada kaikki hereille jo ensimmäisenä päivänä. ++Pullasorsa, aakkosjärjestyksessä.
Scarlett
Yhdyn akkaridekkariin. Hänellä oli hyviä pointteja, joiden vuoksi ei välttämättä olisi niin fiksua ottaa osapuolia esiin. Pahikset voivat helposti valehdella nimensä, kuulua samaan osapuoleen tai taktikoida niin, että koittavat kukin sulautua eri osapuoliin. Ja roolithan voivat olla käännettyjä joko kokonaan tai osittain, ties vaikka Karhukopla olisi hyvisjoukkio ja Mikki kuuluisi pahiksiin.
Scarlett
++T@IK@VIITTA, jatkakaamme herättelyääniä.
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: IdealAloittakaamme siis vaikka herättelyäänillä. Ois kiva saada kaikki hereille jo ensimmäisenä päivänä. ++Pullasorsa, aakkosjärjestyksessä.
Entä, jos Pullasorsa ei jostain syystä tulekaan paikalle ennen päivän loppumista? No, kai se on melko sama, kun pelaajia kuitenkin on 25. Toisaalta, jos tulee jotain erikoispäiviä, joissa putoaa vaikkapa kolme, niin sitten täältä alkaa lähtemään porukkaa nopeasti ulos. No, toivon mukaan saadaan nuo loput sitten hereille...

Dekkarilta tuli tosiaan hyviä asioita esille. Ei minua haittaa, vaikka jokainen kirjoittaisi yhden viestin päivässä, jos se on vain hyvin kirjoitettu viesti, joka sisältää paljon asiaa. Tietysti, jos henkilöä syytellään koko päivän ajan, niin toivoisin kyllä vähän aktiivisuutta... Itse muuten voin sanoa, että tämä päivä on suuri poikkeus, koska huomenna alkaa koulu. Eli huomenna saatte nähdä, että minulta ei niinkään paljon viestejä taida tulla...
Kyllähän me olemme saaneet monista henkilöistä paljon tietoa jo tähän mennessä, joten tämä ensimmäinen päivä ei todellakaan ole menossa hukkaankaan. Ensimmäinen päivä onkin hyvä "tutustumispäivä", jolloin nähdään miten pelaajat käyttäytyvät. Seuraavana päivänä tulee varmaan melkein liikaakin pohdintaa tuohon erikoispäivän "erikoisasiaan" liittyen.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34