Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Tee logo Ankkalinnakkeelle!

(66 viestiä)
juketsu
Minulta tulee ehkä lisää, ja tuohon voi laittaa myös ympäröivät viivat..
juketsu
Myönnän että tuli todella, todella surkea :? :
http://img439.imageshack.us/img439/5827 ... ked5pg.jpg[/img]
squid
Onhan tuo hieno, mutta ehkäpä hiukan turhan sekava :)
Barksi
Liian sekava tosiaan... Varsinkin tuossa oikeassa laidassa hieman liikaa ankan päitä. Muuten hyvä.
Anonymous
Niin, aivan liian sekava. Muutenkin toi on törkeen näköstä, kun on käytetty kaikkia PhotoShopin perusominaisuuksia edes muuttamatta niitä kunnolla itse.
juketsu
Lainaus käyttäjältä: JuusofinOnhan tuo hieno, mutta ehkäpä hiukan turhan sekava :)
Tiedän :D

Lainaus:cNiin, aivan liian sekava. Muutenkin toi on törkeen näköstä, kun on käytetty kaikkia PhotoShopin perusominaisuuksia edes muuttamatta niitä kunnolla itse.
No tee sitten itse :)
Leo
Lainaus käyttäjältä: juketsuNo tee sitten itseTikkaToukka on jo tehnyt: http://img143.imageshack.us/img143/1875/toka4uy.jpg[/img]
ja
http://img308.imageshack.us/img308/6966/eka5vr.jpg[/img]
juketsu
Tiedetään, tiedetään mutta sanoppas, TikkaToukka, mitä itse käytät, kun perusominaisuuksia?
Anonymous
Pointtini oli se, että käytät näitä ns. siistin näköisiä ominaisuuksia. "Vau tästä tulee tollasta, laitetaan tätä" ja "Oho, tää näyttää kiiltävältä, pistän tätä koko kuvan täyteen", jonka jälkeen työstä tulee sotkuisen näköinen ja liian täyteen ahdattu. Meinaan jokaisella paskalla nettisivulla näkee just noita, ku logoista on tehty ihme kolmiulotteisia supervärikkäitä ja liukuvärjättyjä. Ite en ainakaan ota tollasia sivustoja edes vakavasti. Ankkafoorumilla tietenki voi olla erilainen logo, kuin jollain tarkkaan harkitulla design-firmalla, mutta turha tehä siitäkään sellasta joka karkottaa kävijät pois. Varjostuksia, blurrauksia sun muita voi käyttää tiettyyn pisteeseen asti, mutta mun mielestä logon täytyy olla aika hillitty.
juketsu
Lainaus käyttäjältä: TikkaToukkaPointtini oli se, että käytät näitä ns. siistin näköisiä ominaisuuksia. "Vau tästä tulee tollasta, laitetaan tätä" ja "Oho, tää näyttää kiiltävältä, pistän tätä koko kuvan täyteen", jonka jälkeen työstä tulee sotkuisen näköinen ja liian täyteen ahdattu. Meinaan jokaisella paskalla nettisivulla näkee just noita, ku logoista on tehty ihme kolmiulotteisia supervärikkäitä ja liukuvärjättyjä. Ite en ainakaan ota tollasia sivustoja edes vakavasti. Ankkafoorumilla tietenki voi olla erilainen logo, kuin jollain tarkkaan harkitulla design-firmalla, mutta turha tehä siitäkään sellasta joka karkottaa kävijät pois. Varjostuksia, blurrauksia sun muita voi käyttää tiettyyn pisteeseen asti, mutta mun mielestä logon täytyy olla aika hillitty.
En sano että "OHO" kun tiedän sen jo :) No joo, kuka tykkää mistäkin, mutta ota huomioon, että sivuilla kävijät eivät kaikki ole sitä mieltä kuin sinä, mutta tuo uusi on omasta mielestänikin todella huono..
juketsu
Anonymous
Uusin on mun mielestä tyylikäs. Ei turhia sotkuja, vaan tyylikäs logomainen kuva. Poistaisin tuon hohtavan keltaisen tosta Akun edestä ja nuolen alareunasta ja tekisin nuoleen mustat reunukset. Sitten tuo nuoli rajautuisi tyylikkäästi. Jatkaisin tuota keltaista viivaa ja mustaa alareunaa vielä Akun selän takanakin.
Heka
Toivottavasti ei tule liian myöhässä...
Täytyy myöntää, ettei ole niitä parhaimpiani... :D

http://koti.mbnet.fi/hekan/piilo/ankkalinnake_logo.png[/img]
http://koti.mbnet.fi/hekan/piilo/ankkalinnake_logo.png

Tuli mielestäni ehkä liian täyteenahdettu...
Leo
Minusta Hekalla on hieno logo, banneriksi se olisi täydellinen. Ainoastaan tuo "voi jehna" häiritsee, en tiedä miksi.
Anonymous
Toi Hekan on tosi hieno. :D Voi jehna tuossa on ihan hauska idea....mutta ehkä logo olisi vielä tyylikkäämpi ihn vain tekstillä ja noilla hahmoilla kirjainten päällä.
Sivuja: 1 2 3 4 5