Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Kilpailu: Tee Ankkikselle mainos

(3 viestiä)
Leo
Kiitoksia kaikille Ankkikselle näyttökertoja tilanneille. Näyttökertoja jäi kuitenkin runsaasti yli, mutta tästä lähtien mainoksemme näkyy etusivulla sekä suosituimman sivun eli keskustelufoorumin ylänurkassa. Valitettavasti vain mainoksen kriteerit muuttuvat. Nyt haetaan siis 234x60 pikselin, korkeintaan kahdenkymmenen kilotavun kuvaa. Näyttökertoja tulevalle mainokselle on jo sen verran reilusti, että tilata niitä ei vähään aikaan tarvitse. Kilpailun eräpäivä on 10.3.2006, jonka jälkeen ylläpito valitsee voittajan.

Mainoksen tulee sisältää Ankkiksen nimi eli "Ankkis", Ankkamaisia symbooleja, esim. Akun hattu ja mitä ikinä keksittekään. Animaatioita en suosittele, mutta kevyt sellainen lienee mahdollinen. "Ankkis.net" saa näkyä mainoksessa, mutta se ei ole pakollista, sillä kuvahan on linkitetty suoraan sivuumme. Onnea koitokseen! Sähköpostiviesti tähän liittyen vielä alla:

Lainaus:Hei,

Kvaak.fi:n uuden mainosjärjestelmän myötä 120 x 600 -kokoluokan bannerimainos poistui kokonaan käytöstä. Jatkossa varaamme isommat mainospaikat laskutuksen kautta tapahtuvaan mainosmyyntiin, mutta omakustantajille ja muille ei-kaupallisille tahoille tarjoamme kuitenkin mahdollisuuden lisätä sarjakuviin liittyvien tuotteiden ja palveluidensa näkyvyttä tekstiviestimainoksin, samaan tapaan kuin ennenkin.

Uusi tekstiviestimainos on nimeltään Pikkuilmoitus ja löytyy Kvaak.fi -sarjakuvaportaalin etusivulta ja myöhemmin mahdollisesti myös keskustelufoorumilta oikeasta yläreunasta. Mainospaikalle saa 1,30? hintaisella tekstiviestillä tuplamäärän näyttökertoja aikaisempaan verrattuna: muikeat 10 000 näyttöä.

Huomasin kuitenkin, että vanhaan tekstiviestijärjestelmään oli jäänyt Ankkis -mainosbannerillenne vielä 42 459 näyttämätöntä näyttökertaa. Nämä näyttökerrat voidaan hyvittää tuplamääräisesti uuteen Pikkuilmoitus -mainosjärjestelmään, mikäli toimitatte mainittujen mediatietojen mukaisen mainosbannerin seuraavan sivun kautta:

http://www.kvaak.fi/mediatiedot_tekstiviestimainos.php

Kun lataatte mainoksenne järjestelmään, sen hyväksynnän jälkeen teille saapuu sähköpostiviesti, jossa kehotetaan lähettämään 1,30e hintainen tekstiviesti 10 000 mainosnäytön saamiseksi. Tätä ei kuitenkaan tarvitse tehdä, vaan lisään tunnuksellenne automaattisesti tuon tuplamäärän, 84 918 näyttökertaa, jonka olette jo maksaneet vanhan järjestelmän aikana.

Toivon tämän järjestelyn sopivan teille ja kompensoivan uuden mainosbannerin suunnittelusta aiheutuvan vaivan. Uuden mainoksen koko on 234 x 60 pikseliä, max. 20 kB.

Ystävällisin terveisin

Juha Kouvalainen
Kvaak.fi -sarjakuvaportaali
Jenni
Barksi
Nostetaanpa aihetta vähän ylös. Ilmeisesti aikaa(?) voidaan hieman lisätä. Jos ei, Jenni olkoon voittaja.
Sivuja: 1