Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Ankkavisa

(41 viestiä)
KoDo
Niin, todella hienoja. Harmi kun en itse saanut niin hyviä pisteitä, että saisin tuommoisen :D
juketsu
Ensikerralla sitten.. :)
Destiny
Suosittelisin tekemään seuraavan kisan palkinnot vähän pienempään muotoon, että sen voi laittaa signatureensa. Tuon kokoinen kuva on hieman liian korkea. Signature-sääntöä kyllä muutettiin vähän aikaa sitten, ja nyt sigiin saa laittaa pienehkön kuvan.

Seuraavalle kisalle olisi varmaankin hyvä tehdä oma ketjunsa :).
juketsu
Joo, teen uuden ketjun. Voinhan tehdä tuosta erikorkuisia ja leveyksisiä versioita :) Ja noiden ideahana sitten on, että linkitetään tähän topicciin, tai eihän sekään pakollista ole.. Ja voihan tietty pistää pelkän linkinkin tähän topicciin ja kirjoittaa että Ensimmäisen ankkavisan 1. palkinto. Tai sitten ei pistä mitään mihinkään :P Asiasta kirjoitinkin jo aikaisemmin.. Sitten, jos käy, niin ei lukita näitä, että voi kommentoida ;)
Zuppa
Millonkas seuraava kisa mahtaa tulla??? Toivottavasti pian... Mitäs noissa on tarkotus muuten noissa kuvissa?? Onko se silleen että sen voi laittaa allekirjoitukseen??? Oli kyllä aika paljon kysyttävää tämmösellä torvelolla.
juketsu
Joo tarkoitus olisi pistää omille sivuilleen tai/ja foorumeiden allekirjoitukseen (sigi), mutta pakkohan sitä ei ole mihinkään laittaa.. Tuossa yllä selitinkin jo juuri.. Tulossa on myös pienempiä kuvia, eli jos foorumille ei saa laittaa noin isoja sigejä, niin voi sitten valita sellaisen. Muistakaa sitten katsoa sen foorumin sännöistä, että saako kuvallisia sigejä (allekirjoituksia) olla :) Ja toinen visa laitettiin juuri käyntiin ;) Minulta voi kysellä asiasta :)
juketsu
Noniin ja taas tuplapostaus, muttei mahda mitään :) Nyt ovat ilmestnyeet myös ne pienemmät ja ne ovat näkyvissä tuossa ylempänä olevassa viestissä ;)
Shinkansen
Lainaus käyttäjältä: juketsuSitten, jos käy, niin ei lukita näitä, että voi kommentoida ;)
Siis kommentoida mitä? Palkintoja, onnitella voittajia, niinkö? Ei millään turhalla ihkutuksella ainakaan kannattaisi näitä ketjuja täyttää.. :?
juketsu
No ok, ei sitten. Ajattelin vaan et jos on jotakin kysyttävää tai jotain sellaista, että piidettäs tää eka tavallaan pääketjuna ja ne muut joutas sitten aina lukita..
Destiny
Huomautan vielä, että kuvien väärinkäyttöä ei suvaita. Vain ne ansainneet saavat niitä käyttää! Ylläpito tulee puuttumaan väärinkäyttöön.

Ja rankasti -Juusofin
Tod. -July (näettekö, se laskee itsensä jo ylläpitoon.)
juketsu
Kiitos, että te valvotte sitä ;)
Sivuja: 1 2 3