Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Kirjoittaja

Aihe: Piirrokset Kääk13

(422 viestiä)
akuankka1313
Lainaus:minkä Disney hahmon haluaisitte nähdä minun piirtämänäni?
Mikkiä haluaisin nähdä...
jojo3
Jaa, en ole tuota sarjistakaan kommentoinut. Laiskuus alkaa iskeä :-

Mielestäni sarjiksen juoni oli vähän "vajaa". Tuo idea mikä siinä oli, sopisi hyvin sivutapahtumaksi, mutta huipentuma puuttui.
Tyylisi on muuttunut kyllä vuosien saatossa, parempaan suuntaan tietysti. Minunkin mielestä päät ovat parantuneet.

Sitten näitä uusia kuvia.
Tuo Paint-sarjis on kyllä juoneltaan ihan hyvä. Tyylisi on tuossa ihan hyvä Paintilla piirretyksi, tietysti parannettavaa on. Esimerkiksi ensimmäisessä ruudussa vartalo on liian iso suhteessa päähän (tai toisin päin). Nojoo, en tuollaiseen pystyisi unissanikaan Paintilla ;D. Ja onhan se muutaman vuoden vanhakin.

Toisessa kuvassa on havaittavissa jo edistystä verrattuna edelliseen. Tosin on siinä vuosiakin välissä. Suhteet ovat jo oikein, ja oma tyylisi on jo havaittavissa. Paras kuva näistä.

Tämä kolmedee-Touho on hieno myös, tietysti. Mutta väritys on tehnyt siitä vähän sekavan. Toista kättä ei meinaa erottaa, ja toinen on jotenkin oudosti.

Haluasin nähdä sinun piirtämänä vaikkapa Etsivä Kaasia ja... mikäs sen Murskeen etunimi olikaan ;D Tuli mieleen kun Cavazzano, näiden hahmojen tämän hetken paras piirtäjä, on sinun lempipiirtäjäsi.

Kuulin hjhh:lta että sinulla olisi Mikki-sarjis valmistumassa. Pitääkö paikkaansa? Vai paljastinko jonkun yllätyksen ???
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: jojo3Jaa, en ole tuota sarjistakaan kommentoinut. Laiskuus alkaa iskeä :-
Kiitos, että ainakin nyt kommentoit. :)Lainaus käyttäjältä: jojo3Kuulin hjhh:lta että sinulla olisi Mikki-sarjis valmistumassa. Pitääkö paikkaansa? Vai paljastinko jonkun yllätyksen ???
Mikki sarjis...
Pitää paikkansa.
Mitään yllätystä et pilannut, koska sarjakuvaa ei tulla julkaisemaan internetissä.
Jo pelkästään sen erilaistuutensa ja yksityiskohtaisuutensa, sekä pituutensa takia.
Sarjakuvaan olen tehnyt kuvakäsikirjoituksen jo viime kesänä ja nyt vuodenvaihteen jälkeen aloitin sen piirtämisen. Jutussa on 50-sivua neljällä rivillä ja siinä on Don Rosamainen ruutujaotus. Eli normaalin 8 paneelin sijasta 10-13 paneelia sivulla.
Sarjakuva on myös kovasti väkivaltainen ja siinä kuolee kaksi päähenkilöä ja yksi sivuhenkilö. Kuolemat on kuvattu suoraan sanoen liian raa´sti Disney sarjakuvaa käsiteltäessä.

Juttuun on otetetu kohtauksia elokuvista Jurassic Park ja Jurassic ParkIII ja suuressa roolissa siinä on väst´ikään Kiinasta löydetty jättiläismäinen lintudinosaurus Giganotoraptor. Muita dinosauruksia joita sarjakuvassa nähdään on Tyrannosaurus Rex ja lauma Velociraptoreita.

Jos kuitenkin haluatte, voin jossain vaiheessa tehdä "esitelmän" sarjakuvasta ja liittäisin mukaan kattavan juoniselosteen, ruutuja/kohtauksia sarjakuvasta ja kerron, miten päädyin tekemään näinkin erilaisen Disney sarjakuvatarinan.

Sanotaanko, "että ohjat ovat teidän käsissänne".
jojo3
Niinhän se olikin, hjhh mainitsi että et sitä netissä tule julkaisemaan.
Ja sivumäärä on kyllä aika huima.

Haluan ehdottomasti saada sarjasta "esitelmän". Varsinkin kun tarina noinkin erilainen Disney-tarina. Mielenkiintoista tutustua uusiin "tarinatyyleihin".
Karhula
Esitelmää vaan tänne esille. :) Näihin tarinatyyleihin pitää tutustua perin pohjaisesti. :P
jho
No kommentoinpa minäkin. :)

Ensin se sarjis:

Huomaa selvästi, että se on vanhempaa tuotantoasi. Väritys on tehty puuväreillä, ja piirrosjälki on kehittynyt noilta ajoilta selkeästi.
Eniten kehitystä on kuitenkin tapahtunut tarinankerronnassasi. Tai oikeastaan juonet on kehittyneet. Kun tuo ei ollut mikään päätä huimaava. Se on suunnilleen samassa suhteessa tuohon Viitattaren juoneen kuin Bas Heymansin piirrokset verrattuna Don Rosan piirroksiin. ::)

Sitten noi kuvat

2005 vuoden sarjis ei ole mikään huippu. Päät on outoja ja tuskin Aku nyt tollaseen kikkaan menis. ;) Tosin, ottaen huomioon, että se on tehty paintilla muuttaa asiaa ainakin piirrosten suhteen. Ihan hyvä loppujen lopuks ottaen huomioon vuosiluvun ja piirtovälineen. :)

Sitten noista kahdesta muusta ei oo muuta sanottavaa kun: Loistavia!

PS. Ootko ton Mikki-sarjiken kuitenkin skannannut koneelle? Onko mahiksia lukea sitä mitenkään? Kokonaisena.
Edes jos lähettäisit sen sähköpostilla? Tai jotenkin. Ihan miten vaan. :D
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: jhoOotko ton Mikki-sarjiken kuitenkin skannannut koneelle? Onko mahiksia lukea sitä mitenkään? Kokonaisena.
Edes jos lähettäisit sen sähköpostilla? Tai jotenkin. Ihan miten vaan. :D

Yrittänyttä ei laiteta! ;)
Sarjakuvan skannaan kyllä tietokoneelle. Suunnitelmani olisi värittää ja tekstata se kokonaan koneella.
Se meinaa sitä, että sarjakuvaani on panostettava myös taloudellisesti, koska väritulostus ei ole mitenkään halpaa hommaa.
Juttu on vielä vielä nin pahasti kesken, etten itsekkään pääse sitä vielä moneen kuukauteen lukemaan.
Olen piirtänyt siitä vasta kuusi sivua ja nekin pitäsi vielä tekstata ja värittää.

Vai olisit sinä innostunut sen lukemisesta... Varmasti moni muukin. Olisikohan hieman epäreilua lähettää sarjakuva vain muutamalle henkilölle? Katsotaan sitä sitten joskus kun saan tarinan valmiiksi.

Lainaus käyttäjältä: jojo3Haluan ehdottomasti saada sarjasta "esitelmän".
Lainaus käyttäjältä: KarhulaEsitelmää vaan tänne esille. :) Näihin tarinatyyleihin pitää tutustua perin pohjaisesti. :P
Eiköhän tämä nyt sitten tarkoita, että "joudun" sen esitelmän tekemään.
Kyllähän se minulle passaa. Mitään tarkkaa aikataulua en anna, pitäisi kai saada piirrettyäkin tarinaa hieman eteenpäin, ennen kuin alan siitä esitelmöimään. :)

EDIT: Voinhan mä sen kuvakäsikirjoituksen tonne miittiin tuoda.
Ehkä sitä kautta siitä saadaan jotain irti...
Kurmeloinen
Dodiih. Jos nyt avaisin itsekin suutani. :)

Tuosta ensimmäisestä kyllä huomaa, että on varhaisempaa tuotantoa. Mutta ei se kovin huonoltakaan näytä :) Juoni on aika lyhyt, mutta kukas sitä Paintilla enempää jaksaisi, hehe. Tuon vikan ruudun Roope on kyllä metkan näköinen :D

Tuo toinen kuva on kyllä hieno, tyylin kehitys näkyy, ja jäin ihastelemaan ankkojen elävyyttä! Aku on hienossa asennossa, kuin myös Roope. 8. luokalla vielä piirretty. Jos ajattelen mitä itse olisin silloin kyennyt tekemään, niin en ainakaan mitään tuon tasoista. Enkä vieläkään osaa yhtä elävän näköistä piirtää.

Tuo Touho on muuten hienosti tehty, mutta nuo värit jotenkin häiritsevät...Hmm, tämähän voi myös johtua näytöstäni. Värit tekevät siitä hieman sekavan oloisen ja katsottavan, nutun ja lakin värit ovat ehkä liian kirkuvan sävyiset? Muuten se on kyllä hieno. :)

Lainaus:Sarjakuvaan olen tehnyt kuvakäsikirjoituksen jo viime kesänä ja nyt vuodenvaihteen jälkeen aloitin sen piirtämisen. Jutussa on 50-sivua neljällä rivillä ja siinä on Don Rosamainen ruutujaotus. Eli normaalin 8 paneelin sijasta 10-13 paneelia sivulla.
Sarjakuva on myös kovasti väkivaltainen ja siinä kuolee kaksi päähenkilöä ja yksi sivuhenkilö. Kuolemat on kuvattu suoraan sanoen liian raa´sti Disney sarjakuvaa käsiteltäessä.

Juttuun on otetetu kohtauksia elokuvista Jurassic Park ja Jurassic ParkIII ja suuressa roolissa siinä on väst´ikään Kiinasta löydetty jättiläismäinen lintudinosaurus Giganotoraptor. Muita dinosauruksia joita sarjakuvassa nähdään on Tyrannosaurus Rex ja lauma Velociraptoreita.
No tuo kyllä kuulostaa jo hemmetin mielenkiintoselta, jo ihan aiheeltaan! Harmi, että sitä ei välttämättä tulla näkemään. Jotain esitelmää ja kuvamateriaalia kuitenkin olisi kiva nähdä. :) Dinot ovat aina olleet lähellä sydäntäni.

Lainaus:Koskahan Kurmeloinenkin saa sarjakuvansa valmiiksi..? No, täytyy nyt näin yleisesti sanoa, ettei aivan lähiaikoina! Mutta kyllä se tietenkin valmiiksi tulee, pahoittelen hidasta edistymistä. Mutta en tosiaan ole luovuttanut. Sehän olisi jo äärimmäisen epäkohteliasta, kun ajattelee kuinka olet, Kääk, siihen toteutukseen panostanut.
Kääk13
Lainaus:Minkä Disney hahmon haluaisitte nähdä minun piirtämänäni?Melko niukasti tuli hahmo ehdotuksia.

Lainaus käyttäjältä: jojo3Haluasin nähdä sinun piirtämänä vaikkapa Etsivä Kaasia ja... mikäs sen Murskeen etunimi olikaan..?Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Mikkiä haluaisin nähdä...Lainaus käyttäjältä: TialaPikku Hukka olisi aika kiva :) Ja Iso Paha Susi ja possut...Hmmm...
Taisi tuo Mikki sarjikseni hukuttaa kokonaan hahmovalinnan.
Jos ei enempää hahmoja ole tulossa, niin sitten vaikka arvon noista sen, jonka loppupeleissä piirrän.
Kuva tulee joskus tällä viikolla.
Karhula
Joo. Pistä vaan tuo kuva tänne tällä viikolla. Innolla odotan tätä kuvaasi. :P
Kasper H
Hyvältä näyttää, tyylisi on erittäin selkeä ja persoonallinen! Miellyttävää katseltavaa.

Kasper
Kääk13
Jaha, uusia kommentoijia. :DLainaus käyttäjältä: Kasper HTyylisi on erittäin selkeä ja persoonallinen!Sehän on hieno kuulla.

Lainaus käyttäjältä: Kääk13Minkä Disney hahmon haluaisitte nähdä minun piirtämänäni?Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Mikkiä haluaisin...
Koska ehdotuksia tuli niin vähän, eikä kukaan saanut muita enemmän päätin valita näistä annetuista.
Koska Mikki sarjakuvani on herättänyt niin paljon huomiota ja kiinnostusta, niin päätin sitten piirtää Mikki kuvan jonka aihe on uudesta sarjakuvastani. akuankka1313 sai siis haluamansa.

Jos nyt kuitenkin haluatte nähdä piirtämäni Sepe Suden, Pikku Hukan, Porsaat, Kaasin... niin käyköön seuraavassa linkissä. http://ankkalinnake.org/konkkaronkka2.JPG Sieltä löytyy paljon muitakin harvinaisia hahmoja minun piirtämänäni. Reino Murskettakin haluttiin, mutta sitä en ole ehtinyt vielä harjoitella. Lisää vähemmän esiintyneitäkin hahmoja on luvassa jo ensi viikolla kun ilmestyy kokonaisuudessaan toinen kuukauden kääk keräilykuva.

Toivottavasti tämä uusi kuva on kuitenkin mieleen. Esittelyäkin Mikki sarjakuvasta tulee aikanaan. ;)
Sen lupaan.
akuankka1313
Oikein hyvä Mikki-työ!

Isot kädet ja siniset silmät häiritsevät hieman, mutta muuten mahtava!
Kreach
No niin, ensimmäiseksi sanon, että AIVAN MAHTAVIA NUO SINUN TYÖSI!! (Anteeksi caps.)
Osaat piirtää todella hyvin niin yksittäisiä- kuin sarjakuvia. Loistavaa Kääk!

Tuo Mikki työkin on hyvä, ainut vaan niin silmät olisivat voineet olla valkoiset ja Hessu näyttää hieman tavallista nuoremmalta ;)
Karhula
Mikkityöhä on hieno. Varsinkin tuo Mikki, koska se näyttää aidolta. :P Kun taas tuo Hessu on muuten aivan erinomainen, ehkä vähän liian lyhyt. Muuten hyvä kuva. :) Kuukauden kääk keräilykuvaa odotellessa. ::)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29