Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Kirjoittaja

Aihe: Piirrokset Kääk13

(422 viestiä)
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: Tiala:o Oot varmaan tosi vanha

Mene ikä piirtää noin paljon :P

Tällaisen minulle osoitetun hauskan lainauksen poimin tuolta "Ankkiksen paras piirtäjä"-osiosta.
Tässä siis ihmetellään sitä, kun vastasin jojo3lle "sarjistuotantoni" suureen määrään liittyen.

Minullahan on huoneeni laatikot täynnä vanhoja Disney-aiheisia kuvia ja sarjiksia, joista on helppo valita tälle foorumille näyte aina silloin kun ei itse jaksa upouutta alkaa väkertämään.

En tiedä kiinnostaako ketään, mutta ajattelin hieman esitellä teille sarjakuvistani ja muista kuvituksistani koottuja vihkoja, lehtiä, albumeita, kalentereita, kuvakirjoja yms. joita tekiessä olen varttunut.

http://s4.tinypic.com/sdialv.jpg
Tässä on vajaan vuoden vanha valokuva, johon on koottu valtaosa ja merkittävin osa tuotelmistani ajalta 2000-2007.
kuva ei ole sieltä tarkimmasta päästä, mutta siinä pitäisi näkyä, että olen järjestänyt sarjakuvani aikajärjestykseen. Eli siten, että vanhin kokoelmani on ensimmäisenä ja uusin,(tai 2007 viimeinen) viimeisenä.

2000-2001
Vanhimpia sarjakuviani/kuvituksiani en itse säilytä, vaan ne ovat laatikossa jossain hyllyjen nurkissa pölyttymässä. Siksi niitä en ole tähän kuvaan saanut mukaan, mutta vuodesta 2000 alkaa minulla olla, jos ei kaikki, niin ainakin valtaosa tallella. Vasemmassa yläkulmassa oleva vihko sisältää satunnaisia kuvituksia, piirtämiäni Disney-ja ei Disney hahmoja sekä 1-3 sivuisia lyhyitä (pääasiassa Disney) sarjakuvia.
Helmipoimintoja: Ensimmäinen "pitkä" sarjani. 7-sivuinen Roope-setä ja Karhukopla, joka on minulle todella tärkeä. Se on juonellisesti koko nidoksen parhain seikkailu ja ensimmäinen, jonka luokittelen omaksi klassikokseni.
Muuta: Ankkojen lisäksi vihkossa on kuvitusta Digimoneista ja jokunen sarjakuva rakkaimmasta omasta hahmostani, Tikkumarsusta.
Kaksi seuraavaa ovat kuvakirjoja.
Ne on toteutettu yhdessä veljeni kanssa ja niissä esiintyvät meidän silloiset piirrossankarimme Oliot, jotka ovat myöhemmin unohtuneet tyystin.
Näiden vieressä komeilee ala-asteellani kokoamiani "oma vihko" niminen läpyskä, johon sain piirtää vapaasti mitä halusin. Tämäkin vihko sisältää pääasiassa Ankkaa ja silloin vielä vahvasti esillä ollutta Tikkumarsua.

2002-2004
Seuraava sinikantinen vihko sisältää jokseenkin samanlaista sisältöä kuin aiempikin edeltäjänsä.
Vihkosta löytyy kuvitusta, ja paljon 1-3-sivuisia sarjakuvia, mutta onpahan mukaan osunut toinen "pitkä" tarina. Tämäkin 7-sivuinen tarina nimeltään Aku Ankka, Karhukoplan jäsen 16-17. Vihkon mukana ovat myös kaksi harvinaista englanniksi tehtyä lyhyttä juttua. Tikkumarsu on myös vahvasti mukana ja seikkailee omien sarjojensa lisäksi Aku Ankan kaverina laivastossa.
Sinisen vihkon jälkeen löytyy ainoa Oliot universumista tehty sarjakuvatarina.
Tämän jälkeen näkyy punaisella otsikolla komeileva Aku Ankka lehti. Sen päiväys on 15.12.2002.
Näitä lehtiä kokosin seuraavat kolme vuotta. Ensimmäisessä lehdessä oli 24-sivua.
Kakkos-lehden sivumäärä putosi 20. Nämä oli vielä koottu tavallisesti paperia ja niittiä käyttäen, mutta kolmannessa numerossa lehti muutti muotoa pokkarimaiseksi, valmiiksi vihkoksi.
Kolmosnumerossa oli vielä 82-sivua, mutta nelosesta eteenpäin, sivumäärä on ollut yli sata. Viimeinen numero(jonka päiväys on 2004, mutta mikä valmistui 2005) sisältää 164-sivua.
Näiden aikana ilmestyi puoli vihkollista Ankronikka-aiheisia sarjiksiani.
Helmipoiminta: Aku Ankka pokkarilehdessä ilmestyi 6-osainen tarinasarja Salaisuus vuori Se on pisin koskaan piirtämäni sarjakuvatarinasarja.
Muuta: Aku Ankka pokkarin mukana ilmestyi kolme b-numeroa, joista ensimmäinen (Taikaviitan seikkailuja) sisälsi Taikaviitta tarinoita. Mukana on myös ensimmäinen yli 20-sivuinen sarjikseni, Taikaviitta ja Karhukopla.
Toinen b-numero (Hessu ja superpähkinät) sisälsi Superhessun tarinan uudelleen kerrottuna. 74-sivuinen pokkari on koottu vanhojen taskarien lailla, neljästä tarinasta ja esinäytöksestä. Joka toinen aukeama on mustavalkoinen.
Kolmanteen ja viimeiseen b-numeroon kopion Barksin legendaarisen tarinan Maanalainen maailma.
2004 jouluna sain valmiiksi 82-sivuisen Taikaviitta-sarjiksen, jonka luovutin naapurilleni joululahjaksi(Ei kuvassa).
2004 piirsin kuviksen tunneilla vanhimman Ankkalinnakkeessa julkaistun sarjakuvani: Kuljetus keikka, joka valmistuessaan kantoi nimeä: Se on menoa nyt!

2005-2006
2005 vuonna tein sarjakuvan Päivä 11,2 joka perustuu tositapahtumiin. Pääosassa olen minä ja naapurini, mutta sarjiksessa esiintyvät Tupu, Hupu ja Lupu.
2005 vuosi on tarinamääräisesti varsin köyhä vuosi. Päivä 11,2 valmistui Akun syntymäpäivänä ja loppu syksy menikin pisimmän yhtenäisen sarjikseni kimpussa. Maailman loppu käsillä valmistui 3.1.2006 ja se sisältää 103-sivua.
Deneb66:sen esikoiskäsikirjoitus: Alaskan salaisuus valmistuu helmikuussa.
Ensimmäinen 16-sivuinen viikko-lehteni aloittaa ilmestymisen 1.3 ja ehtii ilmestyä kolme viikkoa. Niistä on koottu näköispainos. Keväällä valmistuu Taikaviitta tarina: Menneisyyden kaiku, joka saa myöhemmin jatkoa.
Ensimmäinen Santerin kesä-sarjakuvalehti ilmestyy 5.6.2006.
Ja neljännestä rivistä 10 seuraavaa lehteä tein Deneb66:lle. Lehti kantoi nimeä José Carioca ja ne ilmestyivät perjantaisin kahden ja puolen kuukauden ajan ja sisälsivät niin omia, kavereitteni, kuin oikeitten taiteilijoidenkin(kuten, Euklides Miyauran, Don Rosan, Alessio Coppolan ja F. Artibanin) tekemiä Disney-sarjoja.
Näiden aikana saimme valmiiksi Denebin toisen käsikirjoituksen, kehutun, Ankkalinnakkeessakin julkaistun Murray Riverin mestarit-sarjan.
Nokkapokka/Ankronikka/Barks-universumisekoitus Kolumbuksen hylky valmistuu lokakuussa.
Ankkalinnan joulu albumi sisältää tekemiäni joulusarjiksia. Kansi on piirretty läpi Aku Ankan näyte numerosta vuodelta 1951.
Vuoden päätteeksi ilmestyi Santerin kesä-lehden kakkosnumero.
Helmipoimintoja: Tikkumarsu unohdettiin kahdeksi ja puoleksi vuodeksi. Kokosin 2006 lopulla 36-sivuisen lehden, johon kokosin Tikkumarsun seikkailuja vuosien varrelta. Tähän lehteen piirsin uusimman 5-sivuiden Tikkumarsu sarjikseni.
Muuta: Kirjoitin eräälle vanhalle luokkalaiselleni kolme Pikku apulainen -sarjakuvaa, jotka hän sitten piirsi puhtaaksi.

2007-2008
Vuosi 2007 lähtee käyntiin sarjakuvapiirtäjä Aapo Rapin sarjiskursilla tehdyllä sarjispommi kirjalla, johon on koottu kaikki sarjakuvat, jotka minä ja muut kurssilaiset saimme painovalmiiksi.
16-sivuinen Taikaviitta viikkolehti aloitta ilmestymisensä 15.3.2007. Tein sitä edellä mainitulle Pikkuapulais-sarjisten piirtäjälle. Ennen viimeistä numeroa, Ilmestyi Deneb66:sen toistaiseksi pisin sarjakuva Uhka menneisyydessä, joka on jatkoa jo mainitulle Taikissarjikselleni Menneisyyden kaiku.
Taikaviitta-lehden viimeisessä numerossa juhlistettiin 20-vuotta Disney-sarjoja piirtänyttä Don Rosaa.
Santerin kesä-erikoisnumero ilmestyy huhtikuussa. Lehden sisältö on tehty Aapo Rapin kurssilla.
Peruskouluni viimeisellä viikolla saan valmiiksi albumin, johon on piirretty tarinat Tie hovimestariksi ja Välähdys yössä. Kummankin sarjiksen voi käydä lukemassa Ankkalinnakkeessa.
Alaskan salaisuus ilmestyy ensi kertaa kokonaisuudessaan 20-sivuisena. Ensijulkaisun sivumäärä oli 19.
Deneb66 on piirtänyt albumin kannen. Albumi sisältää nimitarinan lisäksi kaksi muutakin sarjaa joista toinen on ensimmäinen Ankkalinnakkeessa julkaistu sarjani.
Santerin kesä-lehden kolmas numero ilmestyy. Suomalainen sarjakuvapiirtäjä Tarmo Koivisto kehui tätä numeroa ja kehui tyyliäni suomalaiseksi mangaksi.
Marraskuun viimeisenä päivänä saan kootuksi yhdessä hjhh:n kanssa tehdyt sarjakuvani pieneksi 24-sivuiseksi lehdeksi, jolle annoin nimen tarinoita Ankkalinnakkeesta.
Tämän vieressä on 16-sivuinen lehti, jonka kannen on piirtänyt suosikkitekijäni Giorgio Cavazzano.
Lehti sisältää Aku Ankan nettisivuilla vuosina 2006-2007 ilmestyneet joulukalenterit 4-rivisinä ja 8-sivuisina jaksoina. Vuoden päätteeksi valmistui tähän mennessä viimeisin Deneb66:sen kanssa tehty sarjakuva. Täälläkin kuuluisaksi tullut Kinkkukiireitä.

2008 huhtikuussa sain valmiiksi pitkän 50-sivuisen Mikki-sarjani Esihistoriallinen nykyisyys.
Juttu herätti Ankkiksessa niin paljon mielenkiintoa, että kirjoitin tarinasta esittelytekstin Ankkalinnakkeeseen.
Tämän jälkeen olen pitänyt taukoa sarjisten tekemisessä. Uutta Disney-sarjaa en tällä hetkellä tee, mutta pakerran erään ei Disney-aiheisen kuvakirjan parissa. Sen olisi määrä valmistua jouluksi.
Kuvituksia sen sijaan olen tehnyt. Ankkiksessa on ilmestynyt koko vuoden ajan suosittu keräilykuva-sarja, joka esittelee jonkun Ankkalinnalaisen kuukausittain.
Helmipoiminta:Kuvasta on jäänyt pois tekemäni Ankka-aiheinen seinäkalenteri vuodelle 2007.
Muuta: Taikaviitta-lehdessä ilmestyi 51-sivuinen tarina 6-osaisena jatkosarjana. Kun ensimmäinen osa julkaistiin, oli tarinan viimeiset sivut vielä piirtämättä.

Tällaista olen siis saanut aikaiseksi kuluneen kahdeksan vuoden aikana.
Nyt teitä varmaan kiinnostaa, mitä on tulossa tulevaisuudessa?
Noh, voinhan minä hieman raottaa salaisuuden verhoa.

2009-
Ensi vuonna juhlitaan Taikaviittaa.
Vuoden vaihteen jälkeen on tarkoitukseni aloittaa Taikaviitta menneisyydessä-tarinasarjan kolmannen ja viimeisen osan tekeminen.
Sarja on jatkoa aiemmin mainituille, Menneisyyden kaiku, ja Uhka menneisyydessä-tarinoille.
Deneb66 on myös paraikaa kirjoittamassa jatko-osaa Ankkalinnakkeessa viimeksi julkaistulle sarjalle: Murray Riverin mestarit. Ehkäpä sarja saadaan joskus julkaistua netissäkin.
Ensi vuonna juhlitaan Taikaviitan lisäksi myös Aku Ankkaa.
Tätä varten hjhh on tekemässä Akun juhlatarinaa, jossa Aku kertaa menneitä seikkailujaan vuosien saatossa.
hjhh on pyytänyt minua sarjansa piirtäjäksi ja se on minulle suuri kunnia.
Kunhan tarina valmistuu, julkaistaan se internetissä kaikkien luettavaksi.

Toivottavasti vaivannäköni kiinnosti edes osaa teistä. :)
Fauntleroy
Lainaus:Toivottavasti vaivannäköni kiinnosti edes osaa teistä.
Kyllä kiinnosti. Jotain tällaista artikkelin tapaista olenkin toivonut. Mielenkiintoista tekstiä ja hieno kuva. Kansista paras on toiseksi alimmalla rivillä oleva Taikaviitta. Siinä Santerin vieressä. Mielelläni katsoisin hieman isompana.

Lainaus käyttäjältä: Kääk13Minulla onkin itse asiassa suunnitteilla 6-osainen tarinasarja jossa seurataan poikien elämänvaiheita aina siitä asti, kun he saapuvat Akun luokse. Sarjan aloittaminen oli tarkoitus ajoittaa syksyyn, mutta tällä hetkellä näyttää, että sen ideoiminen siirtyy jouluun tai ensivuoden alkuun.
Onko tämä projekti kuopattu kokonaan...? Sinulla näyttää kuitenkin olevan monta rautaa tulessa ensi vuodellakin. Tohtisiko sitä odottaa vuodelle 2010?

(:
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus:Toivottavasti vaivannäköni kiinnosti edes osaa teistä.
Kyllä kiinnosti. Jotain tällaista artikkelin tapaista olenkin toivonut. Mielenkiintoista tekstiä ja hieno kuva.

Kiitokseni näistä sanoista, Fauntleroy. Ne lämmittivät mieltä kovan työn jälkeen. :)

Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: Kääk13Minulla onkin itse asiassa suunnitteilla 6-osainen tarinasarja jossa seurataan poikien elämänvaiheita aina siitä asti, kun he saapuvat Akun luokse. Sarjan aloittaminen oli tarkoitus ajoittaa syksyyn, mutta tällä hetkellä näyttää, että sen ideoiminen siirtyy jouluun tai ensivuoden alkuun.
Onko tämä projekti kuopattu kokonaan...? Tohtisiko sitä odottaa vuodelle 2010?

Kas, kas Joku muistaa tämänkin. :) Ei nyt sentään haudattu. Tarinasarjan tekeminen vain vaatii paljon enemmän taustatutkimusta ja suunnittelutyötä, kuin aluksi luulin.
Olisin halunnut sarjalle hyvän syyn ilmestyä ja sopiva aika olisi ollut viime vuonna. Onnekseni myöhästyin ja päätin siirtää sarjan tekoa pidemmälle.
Ensi vuonna haluan saada valmiiksi Taikaviitta sarjan, joka tavalla tai toisella juhlistavat 40stä viittasankaria. Koen sen tekemisen nyt tärkeämmäksi kuin ankanpoikien elämäkerran.
Ja koska Deneb66:selta ja hjhh:ltakin olisi tulossa uudet, varsin ajankohtaiset käsikirjoitukset, on mielestäni parempi keskittyä niihin.
Näiden lisäksi tarkoitus olisi saada myös Santerin kesä-lehden 4:äs numero valmiiksi. Jos ei uudeksi vuodeksi, niin sitten alkukevääksi. Ja ensi vuonna ilmestyy aivan varmasti Santerin kesä-lehden 5:skin numero.

Vuosi 2010 taas on Tikkumarsun juhlavuosi. Esikoishahmoni täyttää silloin pyöreät 10 vuotta, joten jotain erikoista olisi syytä saada aikaiseksi.

Näin ollen Tupun, Hupun ja Lupun elämäntarinan kertominen jäänee vuoden 2011 harteille.
Kun kokoan sarjan kyseisenä vuotena, voin julkaista sen sitten vuonna 2012, eli poikien 75-vuostis taiteilijajuhlan vuonna. Näin ollen, Fauntleroy, et ehkä näe poikien elämäntaivalta vielä vuonna 2010, mutta keksinpähän hyvän ajankohdan jutun julkaisemiseksi.
Trosi vaan.... :-[

E: Lainaus käyttäjältä: FauntleroyKansista paras on toiseksi alimmalla rivillä oleva Taikaviitta. Siinä Santerin vieressä.(:
Kuvan onkin piirtänyt itse Don Rosa.
Lehti olikin Rosa-spesiaali ja siinä ilmestyivät Taikisjatkiksen viimeisen osan(6s.) lisäksi tarinat: Odottavan onki(7s.)
ja Leacky Luck(1s.), jota ei olla vielä virallisesti suomessa nähty.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Näin ollen Tupun, Hupun ja Lupun elämäntarinan kertominen jäänee vuoden 2011 harteille.
Kun kokoan sarjan kyseisenä vuotena, voin julkaista sen sitten vuonna 2012, eli poikien 75-vuostis taiteilijajuhlan vuonna. Näin ollen, Fauntleroy, et ehkä näe poikien elämäntaivalta vielä vuonna 2010, mutta keksinpähän hyvän ajankohdan jutun julkaisemiseksi.
Trosi vaan.... :-[

Ei se mitään. Kyllä sen neljä vuotta odottelee helposti. On muutakin odotettavaa vuodelle 2012... ;)

Lainaus käyttäjältä: Kääk13Kuvan onkin piirtänyt itse Don Rosa.
Lehti olikin Rosa-spesiaali ja siinä ilmestyivät Taikisjatkiksen viimeisen osan(6s.) lisäksi tarinat: Odottavan onki(7s.)
ja Leacky Luck(1s.), jota ei olla vielä virallisesti suomessa nähty.

No ei ihme, että se näytti niin tutulta.
Ankkarock
Harmi, kun Ankkalinnakkeessa on jokin juttu, että en pääse sinne, niin en näe näitä sinun kehuttuja tarinoita, ja piirroksia, mutta nämä Taikispiirrokset ovat suorsastaan mahtavia!
Nyt tällä hetkellä, vaikka et olekaan ammattipiirtäjä (siis sillälailla) niin olet päässyt listaani ja ohittanut muutaman "huonon" ankkapiirtäjän, jos verrataan ikään.

Toivotan menestystä, ja aku ankassa sinun piirroksiasi vielä nähdään..

PS. Kuten toivon mukaan minunkin.. ;D
Kääk13
Jos sarjakuviani haluat lukea niin vierailepa Lukunurkassa.
Miltei kaikki Ankkalinnakkeessa julkaistut(eli siis fanart aihealueellani linkitetyt) sarjakuvani on luettavissa siellä.
Palautan niitä jatkuvasti kaikkien luettavaksi.

Aihealueella on myös muitten käyttäjien hienoja sarjakuvia. :)

P.S. Jos haluat antaa kommenttia sarjakuvistani, niin kirjoita ne tähän aiheeseen.
Lukunurkka on tarkoitettu pääasiassa vain sarjakuvien näytille laittamiseen. Kommentointi tapahtuu ainakin tässä vaiheessa vielä tekijöiden fanart-aiheissa.

Hauskoja lukuhetkiä. ;)
Ankkarock
Voihan ukkosenjumala Tor! Miten ihmeessä voit olla noin taitava piirtämään ankkoja!! Olet todellakin taitava ja uskon, että sinusta tulee näiden 5 vuoden aikana ammattilaisankkapiirtäjä! Taisi juuri tulla uusi Suomalainen ammattiankkapiirtäjä! Hauskoja ja jännittäviä tarinoita osaat luoda. TK- Kuljetuskeikka oli suorastaan loistava, kuten myös se seuraavakin Taikis tarina..

En ole kaikkia tarinoita kerennut vielä lukea, mutta sen sanon, että pääset ammattilaisankkapiirtäjäksi! Upeita piirroksia...
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: Kääk13http://s4.tinypic.com/sdialv.jpg
Täytyy hattua nostaa tuosta *nostaa hatun*. Uskomaton määrä kuvituksia tuossa kuvassa ja vuoden vanha vielä. Huh huh ja onnittelut tuosta määrästä hienoja kuvituksia! Minä en ainakaan tuohon pystyisi. Hienoja erityisesti nuo Aku- ja Taikaviittapiirrokset.
Mikko M
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Lainaus käyttäjältä: Kääk13http://s4.tinypic.com/sdialv.jpg
Täytyy hattua nostaa tuosta *nostaa hatun*. Uskomaton määrä kuvituksia tuossa kuvassa ja vuoden vanha vielä. Huh huh ja onnittelut tuosta määrästä hienoja kuvituksia! Minä en ainakaan tuohon pystyisi. Hienoja erityisesti nuo Aku- ja Taikaviittapiirrokset.

Hehheh. Kun itse vielä piirsin aktiivisesti Ankkoja (2003-2006), niin käytin samanlaisia vihkoja, joita kuvan takarivissä näkyy. Hienoa työtä, todellakin. On varmasti mennyt paljon aikaa ja vaivaa tuollaisen työtuloksen saavuttamiseksi. Itse luovutin jo muutaman vuoden jälkeen, kehittymättä mihinkään suuntaan. Ja nyt laatikot ovat pullollaan 1000 sivua töhertelyä ja tarinanpätkää, joista en nostaisi arvoon kuin hädin tuskin sata sivua. On hienoa nähdä, että jo lähes kymmenen vuoden uutteran ahertamisen jälkeen omaat yhä vahvaa intohimoa Ankka-piirtämistä kohtaan. Jospa näemme vielä jonakin päivänä nimesi Ankka-lehden ohuiden sivujen alareunassa ;).
Kääk13
Kiitos Salwer1st/ ja Mikko M hatun nostoistanne harrastustani kohtaan.
Noita tosiaan on tullut aikas paljon väsättyä. Voitte vain kuvitella, miten mukavaa on joskus uppoutua selailemaan ja lukemaan noita vanhoja sarjakuviani ja samalla muistella, missä kutakin juttua piirsin ja mistä olin idean niihin saanut.

Ehkäpä sitten joskus näette nimeni Ankka-aviisin sivuilla, mutta joskus kaukaisessa, hamassa ja harmaassa tulevaisuudessa. Ehkä...

Ja nyt linkitän tänne nämä kolme EmRAn hylätyksi tulleeseen vihkopiirrustustopicciin lähettämäni vihkopiirrustukset. Näiden avulla olen jaksanut tylsimmätkin koulutunnit loppuun.

Aku-sarjisluonnos. Ei aihetta, ei juonta, ei tekstiä. Vain kuvia peräkkäin. Tämän tein ympätistösuojelun viime tiistain aamutunneilla. Maikka selittää innoissaan maailman tuhoutumisesta ja siitä, miten se voidaan estää pienillä teoilla yms. yms.

Taikaviitta vs. hirmuliskomutanttimonsterit.
Tämäkin syntynyt saman aineen tunneilla. Tosin nyt kyseessä on maanantain viimeiset neljä oppituntia.
Voiko enään mitään tylsempää aihetta olla? Joka kerta me vain kuuntelemme kuin maikka selittää samoista aiheista. Se on oikeasti rasittavaa kun joutuu istumaan samassa luokassa neljä tuntia putkeen(onneksi kuitenkin pari taukoa) ja kuuntelemassa jotain, mikä ei pätkääkään kiinnosta.

Roope ja ensilantti
Tällä kertaa piirrustus on syntynyt viherrakentamisen ylläpidon tunneilla.
Hyvä puoli on se, ettei opettajassa ole mitään vikaa ja hän on vielä melko rentokin, mutta aihe. Nämäkin tunnit menevät pääsääntöisesti vain opettajaamme kuunnellessa ja hänen täyteen ahdettuja piirtoheitinkalvojaan kopioidessa. Siinä välissä, kun ei tarvinnut kopioida, oli hieman aikaa piirrellä omiaan. Tällainen rahasäiliökuva siinä sitten syntyi. Huomattavaa on, että koko kuva on piirretty kuulakynällä. Kaiken on siis mentävä kohdalleen samantien. Yhtäkään virheviivaa ei saa tulla tai koko työ on aloitettava alusta. Sanottakoon nyt vielä, että näitäkin tunteja oli neljä putkeen.

Oikeastaan koululla tulee piirrettyä yksityiskohtaisemmin kuin välillä kotona. Tunneilla ei halua tuhlata kalliita muistiinpanovälineitään pilalle menneisiin piirroksiin, joten yhden kuvan kimpussa saataa häärätä hyvinkin sen neljä tuntia.
Mirkku
Tuosta sarjisluonnoksesta pidän todellakin. Ilmeet ja asennot ovat upeita. Taikaviitta vs monsterit on mahtava piirros, jos ajattelee, että kaikki on tehty koulutunnilla. Sitä piirtäessä on täytynyt keskittyä siihen, eikö? Roope ensilantin kera on myös mainio elävä kuva. Pidän etenkin siitä, että olet piirtänyt kaikki lantit erikseen.

Itsekin on tietenkin jotain tullut piirreltyä tunneilla, mutta ei niistä ikinä tule (todellakaan!) noin hienoja. Enimmäkseen pää-kuvia ja sen sellaista.
Kääk13
Koska on ystävän päivä(kirjoitetaankohan se muuten yhteen?), niin piirsin Ankkista varten kortin jonka julkaisen täällä fanart-aiheessani.
Hahmovalintoja ei tarvinnut kauaa miettiä. Ketkä sopisivatkaan paremmin ystävänpäiväkorttiin(taidetaan se yhteen kirjoittaa) kuin Nalle Puh ja Nasu. :)

http://s5.tinypic.com/2ujhzc3.jpg[/img]
Aku-fani13
Hieno kuva! Aiotko värittää?
Tuhon sopisi hyvin legendaarinen Nalle Puh Ystävänpäivä "tarina":

Nasu tuli Puhin vierelle.
"Puh?" kuiskasi hän.
"No mitä?"
"Ei mitään", sanoi Nasu ja
otti Puhin käpälästä kiinni.
"Tarkistin vain, että olet siinä, Ystäväni."
Salwer1st/
On todella hieno kuva. Olet kuin Kari Korhonen, joka taitaa niin Ankat kuin Puhitkin. Tyylisikin on todella korhosmaista.

Ja ystävänpäivä on yhdyssana.
jojo3
Hienostihan sulta Nalle Puh -hahmotkin luonnistuvat :)
Oikein hieno kuva eikä kyllä olisi parempia hahmovalintoja tehdä ystävänpäiväkorttiin.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29