Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Kirjoittaja

Aihe: Piirrokset Kääk13

(422 viestiä)
Karhula
Erittäin hiemo Puh-piirros. Hauska huomata, että muutkin hahmot luonnistuvat sinulta ja niinkuin jotkut ovat jo sanoneetkin, ei parempia hahmovalintoja voisi keksiä ystävänpäiväkorttiin. :)
Nuno
Hienoja Ankka piirroksia. Myös tuo Nalle Puh ja Nasu ystävänpäiväkortti on tosi hieno. Ystävänpäiväkortista ei tulisi niin hyvä, jos siinä olisi ankkoja, Nalle Puh ja Nasu sopivat siihen parhaiten. :)
EmRA
Mahtava tuo Puhkuva! Huomasin nasun vasta kun luin muiden kommentteja, repesin aika rankasti
tajutessani etten huomannut nasua ollenkaan.
Kääk13
Kiitoksia kovasta kommenttivyörystä. :)
Enpä arvannut korttini herättävän näin paljon huomiota.

Itse olen sitä mieltä, että kuvassa Nalle Puhilla on hieman liian iso pää. Hah, muuten luonnos onkin ihan hyvin onnistunut. Ei saisi itseään kehua, mutta sanoinpahan nyt kuitenkin. ;D

En aio tehdä kuvalle, enää muuta. Mielestäni luonnokset ovat hienompia kuin värilliset piirrokset.
Ducker97
Tuo Nalle Puh ja Nasu ystävänpäiväkortti on todella hieno.

Mutta valtavasti pidin sarjakuvamme piirroksista! Ne olivat mahtavat!
Omasta mielestäni huonosti käsikirjoituksessani meni monta asiaa... Varsinkin tuo voisitko hieman "pilata" hänen mainettaan, oli minusta aika huonosti sanottu, mutta keksinyt lainkan parempaa ;D

Ja muuten sarjakuvan käsikirjotusta ei tehty illassa(päivässä) vaan se oli ollut mulla jo vähän aikaa koneella, tosin 1 sivu lopusta puuttui.
Pullasorsa
Puh-kuva on tosi hieno, oletko vielä ilman mallia piirtänyt ???
noor
Olet tosi hyvä piirtämään ankkoja ja ennen kaikkea se Taikaviitta kuva oli tosi hyvä, ainakin piirtäminen ja väritys ovat hyviä.
T@IK@VIITTA
Katsoin äsken kaikki työsi läpi, ja ne olivat loistavia! Olet varmaan harjoitellut ahkerasti piirtämistä, vai?
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaPuh-kuva on tosi hieno, oletko vielä ilman mallia piirtänyt ???
Lainaus käyttäjältä: noorOlet tosi hyvä piirtämään ankkoja ja ennen kaikkea se Taikaviitta kuva oli tosi hyvä, ainakin piirtäminen ja väritys ovat hyviä.Lainaus käyttäjältä: T@IK@VIITTAKatsoin äsken kaikki työsi läpi, ja ne olivat loistavia! Olet varmaan harjoitellut ahkerasti piirtämistä, vai?
Kiitos kaikille kehuista. Jokainen kuva on ulkoa piirretty. Olen harjoitellut piirtämistä aina kolmivuotiaasta nassikasta saakka. Sitä kun tauotta piirtää 15 vuotta niin on siinä jotain opittavakin.
Paljon enemmän opittavaa on kuitenkin vielä edessä päin.

Iloksenne laitankin taas yhden kuulakynäpiirroksen esille. Tämäkin on näitä koululla piirrettyjä ajantappamistöitä, joita piirtelen tylsimmillä tunneilla. Tätä kuvaa piirsin kahtena päivänä yhteensä neljän oppitunnin ajan. Kuva on A3:sen kokoinen, joten taitosjälki näkyy ilkeästi keskellä.

http://s5.tinypic.com/6jn14p.jpg[/img]
hjhh
Tylsää on ollut, kun oot noita kolikoita noin paljon jaksanu tehdä. :D
Eipä tässä oikeestaan mitään moitittavaa ole(koska nyt sun töissä olisi?).
Salwer1st/
Oho mikä työ! Ja noin iso. On mahtanut olla kova homma tehdä tuota, kun kolikkoja on noin paljon. Ja virheitäkään ei saa tulla kun on kerran kuulakärkikynällä tehty. Ei mitään moittittavaa, mahtava työ. Mahtoivat opettajasi tykätä, kun joka tunti vain piirsit, mutta ei se opettajan luokanvalvominen taida olla siellä amiksessa enää kovin yleistä. Ei voida ymmärtää kuinka sinä osata piirtää niin hyvin.

Lainaus käyttäjältä: EmRaSalw, ei se ole ylä-asteellakaan.
Ei ole, ei.
EmRA
Salw, ei se ole ylä-asteellakaan. Käytän melkeinpä joka tuntini piirtämiseen (siitä puheen ollen, voisin tässä jossain vaiheessa skannata pari ja tänne tunkea..)
Muiden lailla ihmettelen noita kolikoita. Kuinka jaksat piirtää jokikisen erikseen?
Ei näitä voi oikein sanoin kuvailla, upeita ovat.

Niin ja: Aloitko kolmevuotiaana siis kunnolla harrastamaan piirtämistä? Vai tarkoitatko ihan peruspiirtämistä, joka esiintyy lähes jokaisella ipanalla?
Kääk13
En oikein tiedä. Yleensä kukaan ei juurikaan muista mitään vielä tuosta iästä(kuten en minäkään).
Vanhempani ja tuttuni ovat kuitenkin kertoneet minulle, että olen piirtänyt jo kolmevuotiaasta saakka milteipä tauotta. Hauskinta tässä on se, että ensimmäiset ankkanikin ovat noilta ajoilta. Eivät valitettavasto ole tallessa.
EmRA
No, eikös kaikki piirrä edes vähän pienenä? Itse sanoisin aloittaneeni piirtämisen 4 luokalla, eli siis tuolloin aloin harjoittelemaan vakavissani hyväin piirtotaidon toivossa.
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: EmRAItse sanoisin aloittaneeni piirtämisen 4 luokalla, eli siis tuolloin aloin harjoittelemaan vakavissani hyväin piirtotaidon toivossa.
Niin, no jos tuolle linjalle lähdetään niin aloin vakavasti harkitsemaan piirtämistä ammatin kannalta vasta kahdeksannella luokalla. Sitä ennen olin vain piirtänyt piirtämisen ilosta. En koskaan edes ajatellut ruveta piirtäjäksi. Silloiset luokkalaiseni sitten jatkuvasti toitottivat sitä, että minun pitäisi lähteä jonnekin taidekouluun. Minulla kun kuulemma olisi siihen jo hyvä pohjaosaaminenkin.
Kun kuuntelin kavereitani jonkin aikaa, rupesin tosissani olemaan sitä mieltä, että haluan elättää itseni piirtäjänä. Tiedän sen olevan vaikeaa, mutta ilman kavereitani, en ehkä nyt panostaisi harjoitteluun näinkään paljoa.

En kuitenkaan päässyt taidelukioon tai minnekään muualle piirtämiseen liittyvään koulutuskeskukseen.
Heh! Tulee íhan mieleen ensimmäinen ankkismiittini, jossa kerroin tätä samaa asiaa syödessäni Foorumissa muitten ankkislaisten kanssa. :)
Joku saattaa muistaakin...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29