Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Kirjoittaja

Aihe: Piirrokset Kääk13

(422 viestiä)
Karhula
Ensimmäinen osa Taikaviitta-tarinaasi oli erittäin hyvä. Ehkei niin vauhdikas, mutta eiväthän ensimmäiset osat yleensä kovin vauhdikkaita olekaan. Hyvältä tämä kuitenkin tähän mennessä vaikuttaa, ja odotan mielenkiinnolla, miten Roopen, Akun ja Hannun käy. O:-)
Bomber
Tarina oli kokonaiduudessaan oikein hieno. Välillä kuitenkin kohtaukset esitettyinä samanlaisissa kasvokuvissa tuntuivat hieman typeriltä. Piirrostyylistä, ja varsinkin värityksestä näki että on varhaista tuotantoasi. Olet kuitenkin selkeästi nähnyt paljon vaivaa skannatessasi ja tallentaessasi jokaisen sivun, propsit sinulle.

Eräs asia minua jäi kovasti vaivaamaan. Mitä tapahtui kloonille? Lisäksi oli outoa, että Pelle keksi vasta niin myöhään kloonikoneensa.
Kääk13
Ensinnäkin kiitokset, niin Bomberille kuin Karhulalle, että olette jaksaneet antaa palautetta sarjakuvastani.
Sitten voisin vastailla pariin kysymykseen.
Lainaus käyttäjältä: BomberEräs asia minua jäi kovasti vaivaamaan. Mitä tapahtui kloonille?
Mitään varmaa kloonin kohtalosta ei sarjakuvassa joo kerrottu.
En muista miksi, mutta jostain syystä olen jättänyt kloonin tulevaisuuden kertomatta.
Ilmeisestikin se tuhottiin(raakaa), mutta kerrottakoon nyt vaikka hätäselitykseksi, että annoin lukijalle vapaan tulkinnan kloonin kohtalosta.

Kloonikone tosiaan tajuttiin melko myöhään, mutta jos se olisi samantien vedetty mukaan tarinaan, ei juonelle olisi jäänyt yhtään tilaa kehittyä.
Tarinoita, joissa Taikaviitan henkilöllisyys paljastuu, on useita. Miltei kaikissa niissä Aku vain syöttää ihmisille UHKA-pillereitä.
Halusin saada aikaan vakavamman tilanteen. Mitä jos koko maailma tietäisikin Taikaviitan oikean henkilöllisyyden?
Miten siitä selvittäisiin niin, että Aku saisi taas jatkaa Taikaviittailuaan ilman, että kukaan tietää mitään hänen kaksoishenkilöllisyydestään.

Tämä toimi siis sarjakuvani perusideana.
Futis-Ankka
Ei kannata ihmetellä miksi kommentteja ole tullut kovin monta. Syy siihen on myös minulla että jos on moniosainen sarjakuva niin mieluummin sen lukee yhdellä kerralla (tein niin). Hieno tarina kokonaisuudessaan, pidin lopetuksesta mutta ihmettelin itsekin mitä sille kloonille kävi. No jospa teet jatko-osan, jossa selviää mitä hänelle kävi :D

Lisäksi ihmettelen myös sitä miten olet jaksanut tehdä näin pitkän tarinan!
Kääk13
Niin, noista kommenteista.
En niitä oikein koskaan odota, toivon pikemmin.
Lähinnä meinasin viimeistä lukua, joka myöhästyi.
Yleensä täällä ollaan kärkkäästi sanomassa jos luvattua ei saada ajoissa.

Lainaus käyttäjältä: Futis-AnkkaIhmettelen sitä miten olet jaksanut tehdä näin pitkän tarinan!
Pidän pitkien tarinoiden tekemisestä enemmän kuin lyhyiden tynkien(alle 20sivuisten).
Suuremmalla sivumäärällä saa kehiteltyä juonta paremmin kuin vähäisellä.

Vaikka "paljastettu sankari"-tarinassa onkin reippaat 80-sivua ei se suinkaan ole pisimpäni.
Arkistoistani löytyy edellä mainitun lisäksi vielä sellaiset tarinat kuin "Maailman loppu käsillä", jossa on yhteensä 103-sivua.
Pähenkilöinä ovat Superhessu ja Taikaviitta. Tarina valmistui tammikuun alussa 2006.

Tämän lisäksi olen tehnyt vielä 6-osaisen tarinasarjan "Salaisuus vuori", jossa pääosassa ovat Mikki ja Aku.
Sarja myötäilee paljon vuosituhannen vaihteessa Aku Ankassa julkaistua Millenium-tarinasarjaa, mutta onpahan siinä erilaisia, toivon mukaan, yllättäviäkin juonenkäänteitä. Jos jokaisen osan sivumäärän laskee yhteen, tulee tarinalle mittaa muistaakseni 131-sivua.
aku
Itsekkin olen kehitellyt pari Taikaviitta tarinaa mutta kun ei ole skanneria niin... :(
AKUANKKA12
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Tämän lisäksi olen tehnyt vielä 6-osaisen tarinasarjan "Salaisuus vuori", jossa pääosassa ovat Mikki ja Aku.
Sarja myötäilee paljon vuosituhannen vaihteessa Aku Ankassa julkaistua Millenium-tarinasarjaa, mutta onpahan siinä erilaisia, toivon mukaan, yllättäviäkin juonenkäänteitä. Jos jokaisen osan sivumäärän laskee yhteen, tulee tarinalle mittaa muistaakseni 131-sivua.

131 sivua?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!? Varmaan kestää kauan semmoinen piirtää. Muutenkin olen netistä lukenut sarjakuviasi, ja täytyy myöntää, että ne ovat loistavaa jälkeä.
Kääk13
Koska nyt olen innostunut jakamaan mielipiteitäni ja rakentavia neuvojani muiden hienoista piirroksista, niin onhan minukin kerjättävä vastakaikua kanssakirjoittajilta.

Eikä tällä aihealueella ole muutenkaan ollut eloa sitten viime kuun puolivälin.

Santerin paluu:
Olen saanut kovasti kiitosta julkaisemistani vitsisarjoista, joissa esiintyy oma luomukseni, Santeri.
Siitä kun tämä veijari viimeksi nähtiin näillä sivuilla on jo aikaa. Nyt kuitenkin laitoin luettavaksenne peräti kaksi kohtuullisen tuoretta sarjakuvaa.

Santerin kesä

Santeri strippi

Sarjakuvat on piirretty Wallu Vaalion ohjaamalla sarjakuvapiirtämisen kurssilla, viime vuoden lopulla ja molemmat vitsit ovat saaneet kehuja itseltään ammattilaiselta.
Kai niitä voi sen johdosta melko onnistuneina tuotoksina pitää.
Sarjat ilmestyivät tämän vuoden tammikuussa "omakustanteisen" Santerin kesä-lehden 4:nnessä numerossa.

Ja koska tämä on pääasiassa Disney-aiheinen foorumi, niin tottahan mukaan on linkitettävä myös yksi Ankka-aiheinen piirros.
Taikaviitta ja Avaruusrikos

Kuva on piirretty Paintilla muistaakseni vuonna 2004.
Aihe viittaa samanvuotiseen pitkään 56-sivuiseen Taikavitta sarjakuvaani, Avaruusrikos, jossa avaruudesta saapuu Ankkalinnan outo elävä aine, joka saa energiaa kylmästä käteisestä. Aine varastaa Roope Ankan, Kroisos Pennosen ja Kulta-Into Piin käteisen omaisuuden ja kasvaa joka ryöstökerralla isommaksi. Taikaviitan on matkustettava avaruuteen saakka, aineen perään saadakseen miljardimiesten omaisuudet takaisin.
Ankkaristi
Hauskoja nuo Santeri-stripit ja taas aivan loistavasti piirretty. Ja tuo Taikaviitta-kansi on aivan upea tietsikalla tehdyksi(vai olisiko pitänyt sanoa paintilla, miten vain) ja vielä viisi vuotta sitten tehtynä. Tarina vaikutti kyllä aika jännittävältä ja kuulosti hyvin "italialaistyyliseltä".
Aina itselläni meinaa kertyä näitä sulkuja ja sun muuta vastaavaa, pahoitteluni. Ja minä lopetankin tämän viestin, jotta en enää häiritse ketään... (aika huono lopetus, vai mitä)
Salwer1st/
Taikis-piirros on mahtava! Kyllä Kääk osaa. Enä stripeistäkään valita, hauskoja ja hienoja. Täydelliselle piirtäjälle on vaikea keksiä rakentavaa palautetta.

Täytyypä minunkin koittaa piirtää Paintilla...
T@IK@VIITTA
Todella hienoja kuvia! Ei mitään virheitä, eikä muutakaan! Olet kyllä todella loistava piirtäjä!
Pullasorsa
Piirroksistasi ja sarjakuvistasi ei yksinkertaisesti voi olla pitämättä. Valitettevasti sinun tasoisellesi piirtäjälle on vaikeaa antaa rakentavaa palautetta. :)
Frodo
Kommenttia noista Santeri-stripeistä: Hyvin piirretty, henkilöt mukavan ilmekkäitä, mittasuhteet taustan ja henkilöiden välillä hyviä jne... Hyvää työtä erittäin hyvältä piirtäjältä!
Kääk13
Nyt sitten minäkin innostuin ArtPadista ja sain jopa aikaiseksi yhden tarpeeksi fiksun näköisen kuvan, jonka kehtaa julkaistakin.
On kyllä todella vaikea piirtää tällä ohjelmalla. Paint on kuin leikkiä tähän verrattuna.
Huomatkaa alkusekoilut, jotka jäivät mukaan... ;D

http://artpad.art.com/gallery/?kle71i1j8h9g

P.S. Nöyrimmät kiitokset Tapsa99:lle joka auttoi minua kuvan esillepanossa.
Salwer1st/
Ihan mukava kuva. Oli kiva nähdä miten mestari piirtää. ;) Hyvä, Kääk.

Edelleenkin täydelliselle piirtäjälle on mahdoton antaa palautetta. 8-)

Äkkiä lisää töitä tänne, Kääk! Tahtoo nähdä. Viime aikoina minulle on tullut Kääk13-pakkomielle. Olen lukenut lähes kaikki täällä julkaisemasi tarinat uudestaan. :) Tahtoo nähdä ennen julkaisematonta.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29