Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Kirjoittaja

Aihe: Piirrokset Kääk13

(422 viestiä)
Tapsa99
Vau! Siitä tuli tosi hieno kuva! :-O En ikinä osaisi piirtää noin hyvää kuvaa! :)
Kääk13
Kiitos kumpaisellekin. Taas ylistätte minua ihan suotta. Lähtöruudussahan tässäkin harrastuksessa vielä ollaan. :-/ ^-^ Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Viime aikoina minulle on tullut Kääk13-pakkomielle. Olen lukenut lähes kaikki täällä julkaisemasi tarinat uudestaan. :) Tahtoo nähdä ennen julkaisematonta. Ankkismi-lehteen olisi varattuna kaksi tarinaa. Eräs vanhempi ja täysin tuore, mutta muilta on materiaalia ihan liian vähän.

Lupailemani Akun synttärisarjakin jäi valitettavasti haaveeksi. hjhh:n innostus kirjoittamiseen ilmeisesti lopahti, joten sitäkään sarjaa ei ole tulossa.

Voisinhan minä tietty jonkin sarjakuvan taas lukunurkassa julkaista. Mutta minkähän? Mitenkään ihmen tuoretta sarjaa minulla ei arkistossa ole, tai, no, sellaista tuoretta jonka voisin täällä julkaista. Aikanaan paljon hehkutettua "Esihistoriallista nykyisyyttäkään" en raaski julkaista ja yksi tuore Deneb66:sen kanssa tehty Taikaviitta-sarja on osa suurempaa kokonaisuutta...

Mutta hei! Käypä tsekkaamassa piirrustuskisa 11:sta. Siellä on näkyvillä uusi, ennen näkemätön piirrustukseni.

Vanhempia juttuja minulla toki olisi. Kiinnostaisiko muuten joku tämän äänestyksen hävinneistä sarjakuvista?
Anonymous
Olen nähnyt hienompiakin Taikaviitta kuvia mutta ainakin hienompi kun minä kerran yritin piirtää Taikaviitan. Sarjis on todella hyvä! Jos sen laittais AA lehteen ja väitettäis että se on jonkun tunnetun piirtämä niin vähemmän lukevat menisivät lankaan.
Kääk13
Kiva, että olet tuota mieltä, DJ Rela, mutta tarkentaisitko hieman mitä Taikaviitta-kuvaa meinasit? Niitä on tullut lähetettyä tähänkin osioon aimo liuta. ^-^
Myös sarjakuvia on tullut linkitettyä miltei tusina. Mitähän niistä meinasit? Uusinta 5-osaista Taikis seikkailua..?
Toke
Kaikki Kääkin kuvat ovat omasta mielestäni hienoja. Myös tuo ArtPad-kuva, vaikka siinä ei väritystä ollutkaan. Millä ohjelmalla muuten Kääk teit tuon piirustuskisa 11 kilpailukuvasi?
akkaridekkari
En miltei ikinä kommentoi näitä Fanart -aiheita lukuunottamatta piirustuskisaa, katson kuitenkin aina jokaisen kuvan.

Nyt on pakko. Kuvasi ovat niin mahtavia, Kääk, että yllät mielestäni Aku Ankka -piirtäjien 25 parhaan joukkoon! Sarjasi olisivat aivan mahtavia Aku Ankassa. En todellakaan ymmärrä, mikset ole päässyt piirtäjäksi (käsittääkseni pyrit kuitenkin jossakin vaiheessa?).

Sarjakuvasi ovat myös aivan loistavia. Vanhemmissa sarjoissasi on ainoastaan se vika, että ne kulkevat aivan liian hitaasti, noin puhekupla per ruutu -tahtia. Se miinustaa niitten tasoa. Lisäksi osa niistä on aavistuksen verran sotkuisia. Uusissa töissäsi viimeisetkin viat ovat korjaantuneet.

En itse osaisi piirtää ikinä paremmin!

Täytyy nostaa sinulle hattua. Olet jaksanut tehdä valtavan määrän sarjakuvia, itselleni ei 13 ikävuoden aikana ole kertynyt kuin viisi (joista neljä olen tehnyt vieläpä kavereiden kanssa). Ja tyyli on omasta mielestäni minulla karmeaa.

Olet aivan loistava, Kääk! Kiitos näistä kuvista! Kuvista, jotka ovat ilahduttaneet minua nämä puoli vuotta jotka olen ollut rekisteröityneenä täällä!
Bomber
Tuskin Kääk nyt vielä yrittää Egmontille, käy nyt lukion/ amiksen loppuun. Minunkin mielestäni Kääkin sarjat ovat mahtavia, mutta esimerkiksi Välähdys yössä-sarjassa juoni notkahti loppuun turhan nopeasti johdattelun jälkeen. Mutta potentiaalia voi löytyä, varsinkin intoa on riittänyt jo reilut 10 vuotta..
Kääk13
Taasen nöyrin kiitos kaikille kommentoijille.
Lainaus käyttäjältä: TokeMillä ohjelmalla muuten Kääk teit tuon piirustuskisa 11 kilpailukuvasi?
Itse asiassa, minua hieman hävettää katsoa uusimman piirrustuskisan äänestystuloksia, kun olen lukenut kuinka paljon te muut olette töihinne käyttänyt aikaa. Itse tein piirrustuksen kisaan vain koska minun on usein toivottu osallistuvan siihen ja koska olen jättänyt moneen viimeisimpään osallistumatta. Mielessäni kävi kyllä tehdä viimeisen päälle viimeistelty kisakuva, mutta laiskuus iski. Käytin kuitenkin koko työn tekemiseen aikaa yhteensä vain surkeat puolituntia... Alusta loppuun.
Piirsin ensin nopean luonnoksen ohuelle paperille, sitten tussasin työn toiselle paperille, skannasin sen tietokoneelle, väritin Paintilla ja viimeistelin Nero Photo Snap Wiewerillä. Lopuksi lähetin tiedoston ankkisdamin sähköpostiin.

Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariEn miltei ikinä kommentoi näitä Fanart -aiheita lukuunottamatta piirustuskisaa, katson kuitenkin aina jokaisen kuvan.
Nyt on pakko.

Kiitos, että vaivauduit kirjoittamaan noinkin pitkän tekstin minua varten. Viestisi lämmittää mieltä. :) Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariEn todellakaan ymmärrä, mikset ole päässyt piirtäjäksi (käsittääkseni pyrit kuitenkin jossakin vaiheessa?).
Lainaus käyttäjältä: BomberTuskin Kääk nyt vielä yrittää Egmontille, käy nyt lukion/ amiksen loppuun.
Tämäkin kommentti nostaa hymyn kasvoille. :D
Kuulen täällaista jatkuvasti, myös ankkiksen ulkopuolella, niin sanotussa "elävässä elämässä".
Kun tulee puhe harrastuksista, monikaan ei usko, että minä todella piirrän harrastuksekseni sarjakuvia. Tai no, varsinkaan jos sanon, että Disney-sarjakuvia. Monelle joudun aina todistamaan väitteeni. Silloin sitä ollaan usein aivan huuli pyöreänä.
Eräskin jukuripäinen tapaus ei uskonut vaikka näki itse. Kuva oli tosin paintilla piirretty ja siis tietokoneella, että jannu ilmeisesti luuli, että koetan kus####a häntä netistä poimitulla tekeleellä.

Olen toki aina otettu jos joku tosissaan sanoo, että minusta olisi jo oikeaksi piirtäjäksi, mutta tässä vaiheessa voin vain todeta, että väittäjä on valitettavasti väärässä. Ehkä kuitenkin joskus vielä piirrän Ankkaa ihan julkaistavaksi asti, mene ja tietää...

Koskaan en ole edes vakavissani harkinnut yhdenkään piirrustukseni lähettämistä Tanskaan tai muihin maihin, missä Ankkoja kustannetaan. Mistähän olit sellaista saanut päähäsi? ??? ;D
Lainaus käyttäjältä: BomberMinunkin mielestäni Kääkin sarjat ovat mahtavia, mutta esimerkiksi Välähdys yössä-sarjassa juoni notkahti loppuun turhan nopeasti johdattelun jälkeen.
Tarkemmin tuon tarinan loppuratkaisusta voi käydä lukemassa tämän osion lopusta.
Kertokaapa muuten ihan oikeasti, haluasitteko nähdä jonkun tuon samaisen linkin takaa löytyvistä sarjakuvista? Siis niistä, joita ei vielä ole ankkiksessa julkaistu?
Toke
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Kertokaapa muuten ihan oikeasti, haluasitteko nähdä jonkun tuon samaisen linkin takaa löytyvistä sarjakuvista? Siis niistä, joita ei vielä ole ankkiksessa julkaistu? Jos noita vanhempia töitä ei ole täällä vielä julkaistu, niin olisi mielenkiintoista nähdä joku niistä. Vaikkapa tuo Kultainen kilpi vuodelta 2004. Piirrosnäyte on ainakin ihan hieno.
Salwer1st/
Niin, Kääk, siitä kesälukemisesta...

Minä toivoisin Alaskan salaisuutta tai Kolumbuksen hylkyä, ellei jopa molempia.

Haluaisin todellakin lukea ennen julkaisematonta Kääkkiä.

Tietty tuo Token mainitsema Kultainen Kilpikin vaikuttaa hyvältä. ;)
Kääk13
No niin. Voisin todellakin julkaista jonkun noista äänestyksen hävinneistä sarjakuvista lukunurkassa.
Haluaisin vain, että TE päättäisitte, minkä niistä valitsen.
Toke ja Salwer1st/ ovatkin jo esittäneet toiveensa.

Valitkaa toki muutkin, nyt kun se on mahdollista. :)
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Kiva, että olet tuota mieltä, DJ Rela, mutta tarkentaisitko hieman mitä Taikaviitta-kuvaa meinasit? Niitä on tullut lähetettyä tähänkin osioon aimo liuta. ^-^
Myös sarjakuvia on tullut linkitettyä miltei tusina. Mitähän niistä meinasit? Uusinta 5-osaista Taikis seikkailua..?

Tarkoitan noita aloitus viestissä olevia Kääk13.

Miten muuten värität noi piirrustukset?
akkaridekkari
Kolumbuksen hylky vaikuttaa ehdottomasti mielenkiintoisimmalta kaikin tavoin. Näytettä ei ole näkyvillä, mutta eipä tuo haittaa.
AKUANKKA12
Olen kyllä täysin samaa mieltä kaikkien kanssa, jotka ovat sitä mieltä, että Kääk olisi hyvä oikeana piirtäjänä ja hän voisi pyrkiä sellaiseksi. Koska jos minä olisin jonkun kustantamon pääjehu (vaikka en olisi pätevä hommaan :D ), kyllä hyväksyisin nuo piirrokset hampaat irvessä ;D

Mutta Kääk13 on parempi kuin jotkut muut piirtäjät, jotka ovat aitoja, joilla on ihan Ankoissa julkaistua materiaalia. Voisi melkein luulla, että nuo ovat tilaustyönä joltain Italialaiselta piirtäjämestarilta. Heheheh. Mutta nuo ovat oikeasti niin mahtavia. Melkein putoaa silmät päästä, kun katsoo niitä piirroksia silmät pyöreinä :o
T@IK@VIITTA
Minulle käy kesälukemiseksi ihan mikä vaan ennenjulkaisematon tarina. Nuo kolme, eli Kolumbuksen hylky, Kultainen kilpi ja Alaskan salaisuus kuulostavat kyllä ehkä parhaimmilta.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29