Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Kirjoittaja

Aihe: Piirrokset Kääk13

(422 viestiä)
jojo3
Kyllähän sulta näyttää muutkin hahmot luonnistuvan aivan mahtavasti. Asterix ja Lucky Luke on aivan loistavasti piirretty, ja varsinkin tuo Crash Bandicoot on kyllä aika huippu.

Ja nyt kun vielä muistaisi/ehtisi lukea noita sarjiksia, noista aikaisemminkin julkaistuista on jäänyt muutama lukematta...
Padi
Juu, kaikki nuo kuvat ovat hyviä mutta erityisesti minua ilahdutti tuo Superhessu sarjakuva joka oli hyvin piirretty sekä hauska. Ainoa joka pisti silmään oli tuon Superhessun tervehtijä sekä Hessun pituus.
Kääk13
Kiitos kaikille palautteesta.

Tuon avatarin vaihdon kanssa en oikein ole tyytyväinen. Miksi siihen kelpaa ainoastaan noin pieni kuva?
Piirros pikselöityi aivan mössöksi eikä siitä näytä saavan miltei mitään selvää.

Haluaisin tietää onko enää mahdollista linkittää hieman isompia kuvia avatariksi ollenkaan?
wierii2
Oikein mallikkaita kuvia. Jos jotain parannettavaa hakee, niin Juhlapotretti kuvassa Akua olisi ihan sentin tai pari pidentää. Tämä on toki vain oma mielipiteeni.

Ja, sinun luonnoksiasi on aina hauska katsella. Toivottavasti laitat niitä tänne vastaisuudessakin!
Vaari
Näistä ei voi olla pitämättä, todella hienoja töitä joka ikinen. Vaivaa on selkeästi nähty jokaisen eteen, ja näkyypä tuo paintilla piirtäminenkin sujuvan. Sarjikset ovat upeita ja käsiskin sujuu. Olen huono kritisoimaan muiden töitä (omia sitäkin parempi), mutta eihän näissä olekaan mitään vikaa. Jatka samaan malliin. ;)
Kääk13
Lueskelin juuri läpi tuota linkittämääni "Menneisyyden kaiku"- tarinaa. Ihme, ettei kukaan ole antanut kritiikkiä kirjoitusvirheistä.
Niitähän on hirmuisesti. Johtuu siitä, etten ehtinyt oikolukea tarinaa ollenkaan. Kuten kerroin, minulla oli hieman kiire tuon sarjakuvan nettiin laiton kanssa ja jouduin jopa linkittämään sarjan sivut kahteen kertaan, mikä laski kiinnostusta tarinan tarkastamiseen entisestään.

Joka tapauksessa, nöyrimmät pahoitteluni. Toivottavasti virheet eivät pilanneet lukuintoanne lopullisesti...
Bomber
Oikeastaan, tuossa muodossa en oikein mitenkään innolla ala lukemaan tarinaa, varsinkin kun se on 60 sivua pitkä.
Karhula
Tuota...

Kuvat ovat hienoja, mutten niitä ala nyt tarkemmin arvostelemaan.

Tuo uusi pitkä sarjakuvasi on kuitenkin hyvin mielenkiintoinen. Ehkä kuitenkin tuossa muodossa en mieluusti lukenut 54-sivuista trilogian ensimmäistä osaa. Juoni oli ainakin tässä vaiheessa hyvin mielenkiintoinen ja nuoren Roope, Hortensian ja Aaronin esiintyminen tarinassa oli hyvin hauskaa! Piirroksetkin olivat hyvin onnistuneita, vaikka ankat tuntuvat aina välillä olevan hieman lyhyitä. Kiinnitin kuitenkin huomiotani virheisiin ja niitä löytyi. Jos nyt muistan, niin huomasin ainakin 4 kirjoitusvirhettä tarinasta, mutta ei se nyt pidemmän päälle paljon haitannut.

Tuota vanhempaa Superhessu-tarinaa en olekaan vielä lukenut...
aku
Onko Kääkiltä tulossa jotain upouutta lähiaikoina? Olisin tyytyväinen jos näkisin nykyisen käsialasi.
Kääk13
Kas... kiva, että joku odottaa uusia piirrustuksia nähtäväksi. ^-^
Olen tässä suunnitellut yhtä James Bond-elokuva Casino Royale henkistä Aku piirrosta.
Sen voisin toki julkaista täällä kunhan saan kuvan valmiiksi.

Ankkismiin olisi myös varattu kaksi piirtämääni sarjakuvaa. Toinen vuodelta 2004 ja toinen taas tältä keväältä.
Mutta valitettavasti viimeinen tarina ei ota valmistuakseen. Toiveenani olisi kuitenkin saada julkaistua lehti vielä tänä vuonna. Kiirus tulee...
Kääk13
Tässä on nyt sitten sitä luvattua uunituoretta Kääk13:sta kaikille halukkaille.

Olen ollut lomalla jo reippaat kaksi viikkoa ja olen tänä aikana perehtynyt Bond-leffoihin ja Bondin maailmaan yleensäkin hyvin tarkasti.
Kävin ostamassa tukun James Bond-leffoja ja nauttinut niistä lomani aikana enemmän tai vähemmän epäterveellisin avuin. :D
Löysinpä halvalla myös komean James Bond enksylopedian(kovakantisen kirjan, joka kertoo Bondin maailmasta ja historiasta) johon olen myös syventynyt.

Muutama päivä sitten sain idean piirtää joitain James Bond julisteita/kuvia uudelleen, ankkaversioina.
En kovinkaan mahtipontisesti, mutta kuitenkin olen saanut muutaman luonnoksen vireille.
Itse asiassa, pidän muutenkin enemmän luonnoksista kuin puhtaista piirroksista joten en ole edes aikonut piirtää niitä valmiiksi.

Kuten siis lupasin julkaisen täällä nyt uudet piirrokseni, joissa olen muuttanut James Bondin Tuplanollaksi(keneksipä muuksikaan).
Toivottavasti kuvat ovat mieleenne. :)

Tuplanolla 1
Tuplanolla 2
Tuplanolla 3
Eltharion
Erittäin hienoja. Pidän eniten 2: sta ja 3: sta. 3: ssa Tuplanolla näyttäisi vain melko lyhyeltä.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Toivottavasti kuvat ovat mieleenne. :)No todellakin. : D Itsekin olin näitä jo odotellut, ja etenkin tuo viimeisimpään pohjautuva on todella hieno. Lyijäritöinä mukana on hyvinkin paljon fiilistä, eikä ensimmäinenkään kalpene asenteensa ansiosta. Johan tässä mieli palaa vanhoihin Bondeihin, voisi taas katsella muutaman läpi seuraavaa odotellessa. ...Seuraavaa Tuplanollaakin odottelen toki innolla. ; D

Taiteilehan ihmeessä lisää ja heitä väriäkin mukaan, katsotaan millainen fiilis sitten syntyy.
Anonymous
Hienoja ovat. Silmään käy tuo kolmonen mikä näyttää hieman sekavalta ja oudolta. Ei tuo niinkään Bondi/Tuplanolla meininkiä.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaHienoja ovat. Silmään käy tuo kolmonen mikä näyttää hieman sekavalta ja oudolta. Ei tuo niinkään Bondi/Tuplanolla meininkiä.
Sehän on loistavaa Bondimeininkiä, Iines ja kaikki.
Akun ilme on vain Bondiksi turhankin tuima..
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29