Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Salwerin rumiluksia

(115 viestiä)
Salwer1st/
Tällaisia olen siis piirrellyt tässä lähiaikoina. Mitäs pidätte? Uusia kuvia tulee silloin tällöin, mikäli saan niitä aikaiseksi. Tässä muutama:

Ankanpojat pelaamassa jalkapalloa

Roopen Formula 1-talli

Aku kerrankin voittajana
Akuhullu97
Ihan hyviä kuvia. Mutta, kai voin nyt viatkin kertoa. ;D

Ensimmäinen kuva muuten hieno, mutta ankanpojat ovat liian suuria, ja "jalkaläpsyköiden" ja jalkavarsien välillä on sellainen rajaus, mikä on hieman huono. :) Muuten hyvä.

Toinen kuva... Onko siinä otettu mallia jostain Flemming Andersenin Formula-sarjasta? Muuten ihan hieno kuva, mutta väritys ei ihan parasta.

Tuo viimeinen kuva on ehkä hienoin. Siinä vikana, että Akun paidan ja "paljaan osan" välillä ei ole kuin sellainen viiva. Kuvasta tulee mieleen, että Aku on maalattu mustaksi paidan rajasta, kun se on ihan kiinni Akussa. ;)

Hyviä kuvia, kyllä Salwerista mainio piirtäjä tulee. :) Tämä oli sitten ankara arvostelu, piirrokset eivät välttämättä niin "huonoja", kun sanoin. :P
Ankkarock
Ei ole rumiluksia.. Puhuisin palturia jos ne olisivat rumiluksia..
Aika hienoja ovat. Tuon F 1- Tallin olenkin jo nähnyt, mutta tuo ensimmäinen kuva on ehdottomasti hauskin. Hauskat ilmeet ankoilla. Todella hienoja..
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Toinen kuva... Onko siinä otettu mallia jostain Flemming Andersenin Formula-sarjasta. Muuten ihan hieno kuva, mutta väritys ei ihan parasta.
Ei ole otettu mallia yhtään. Väritys muuttui huonoksi silloin, kun otin kuvasta kuvan.
Ankkarock
Hmm.. en usko, että Salwer on ottanut mallia tuohon f 1-kuvaan, sillä eihän hän ole tainnut edes lukea sitä tarinasarjaa..

Pojat pelaamassa jalkkista-kuvassa taas Tupun oikea käsi (täältä katsottuna) on vähän vinksallaan.. Hupu & Lupu taas ovat oikein taitavasti piirrettyjä, eikä minua tuo räpyläjuttu haittaa paljoakaan.. hauskan näköiset, ja varsin positiivinen kuva..

Viimeisessä kuvassa, Aku on vähän outo, "pyrstö" on vähän typerän näköinen, mutta kuitenkin kelpo kuva.

Loistavia teoksia!
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: AnkkarockHmm.. en usko, että Salwer on ottanut mallia tuohon f 1-kuvaan, sillä eihän hän ole tainnut edes lukea sitä tarinasarjaa..

Pojat pelaamassa jalkkista-kuvassa taas Tupun oikea käsi (täältä katsottuna) on vähän vinksallaan.. Hupu & Lupu taas ovat oikein taitavasti piirrettyjä, eikä minua tuo räpyläjuttu haittaa paljoakaan.. hauskan näköiset, ja varsin positiivinen kuva..

Viimeisessä kuvassa, Aku on vähän outo, "pyrstö" on vähän typerän näköinen, mutta kuitenkin kelpo kuva.

Loistavia teoksia!

En ole lukenut siitä sarjasta kuin yhden osan.

Juu, taisi Tupun käsi vinksahtaa. Lääkärit paikalle vain. Koitin piirtää räpylöistä jokseenkin veikeitä.

Juu, itsekin ihmettelin viimeisessä kuvassa, että ompas pyrstö vaikea piirtää siitä kulmasta. Ei onnistunut täydellisesti.

Ja Akuhullulle: Rajauksiin en kiinnittänyt noissa kuvissa erityisesti huomiota.
Salwer1st/
Tässä tulisi nyt vähän erilainen kuva. Ei ole mikään erityisen hieno, koneella kun on vaikea piirtää. Käykääpä katsomassa tästä linkistä: http://artpad.art.com/?kcutswgxl50 Artbad ohjelmalla tehty. Ei mikään hieno.
Karhula
Olikohan tarkoitus piirtää Aku?
Minusta tuo ei nimittäin Akulta näytä vaan Nakke Nakuttajalta. Siis ihan oikeasti, pää on oikean kokoinen ja nokka sopiva. Ei tietenkään millään pahalla, mutta tuo näyttää todellakin (omasta mielestäni) Nakke Nakuttajalt, jolla on Akun lakki päässä. Hieno kylläkin artpadilla piirretyksi.
Akuhullu97
Kyllä tuo mielestäni Akulta näyttää, ja on tuo Artbad aika hankala ohjelma. Mutta, ei to tosiaankaan nappiin mennyt. Pää on oikean kokoinen, mutta jotenkin neliskanttinen, ja nokkakin on Nakke Nakuttajamainen. Ihan hieno kuva kuitenkin, ja kuten sanoin, Artbadilla ei ole kauhean helppoa kuvaa tehdä. Hieno kuva. Itsekin tein tuolla ohjelmalla, eikä mikään onnistunut tullut, katsokaa jos haluatte. ;D (mainostusta...)
Bomber
Kiinnitä ensin huomiota noihin suunpieliin. Nehän ovat aivan liian korkealla. Lisäksi pään pitäisi ohentua heti suunpielistä alkaen, sekin on aivan liian suuri. Nokka on hyvä perusnokka, lukuunittamatta siis suunpieliä. Kiinnitä huomiota niihin.
Salwer1st/
http://artpad.art.com/?kdxntek0jco Tuollainen tuli tänään tehtyä Artpadilla.
Salwer1st/
Noniin! Piirrustuskisa seiskan työn laitan nyt tännekin, jos täällä nyt vaikka irtoaisi kommentteja jopa. Milestäni tämä on yksi parhaista töistäni, kommentteja kiitos.

Sir Mahakas MacAnkka ja Julius MacAnkka juhlivat Roopea

Edit: Päättömiä yksityiskohtia: A.N.K.K.A (Aina Niin Komeat Kenon Ankat) tekstiä ei kuvasta löydy, mutta kiviseinästä löytyy Don Rosan nimikirjaimet. Huomatkaa laastari Juliuksen sormessa. Hän on juuri nakutellut taulun kiinni seinään ja paukauttanut vahingossa sormeensa. Kuinkahan MacAnkat raaskivat ostaa niin kalliita nauloja, että niitä voi naulata tiiliseinään? Laastari-idean sain eräästä Vicarin vanhasta yksisivuisesta ja sienällä on myös kirjain "V", joka siis tulee Vicarista. Siitä jäi tosin kolmasosa kuvan ulkopuolelle.
Nuno
^Tuo on yksi parhaimmista töistäsi, niin kuin äsken sanoit. En huomaa mitään kohtaa, joka pistäisi silmään tai olisi erikoinen kohta. Tosi hyvä piirrustus.
Arviointi tulee vähän väärässä järjestyksessä: Tuo ensimmäinen kuvasi, jossa ankanpojat pelaavat jalkapalloa, niin sekin on tosi hyvä kuva. Vaan yhden ankanpojan käsi on outo, niin kuin on jo sanottu. Niiden ilmeet ovat tosi hauskat ja hyvin piirretyt. :D
wierii2
Tuo uusin kuvasi on mielestäni paras sinulta. Ei mitään erikoista, mikä tekeekin kuvasta niin hyvän. ;D
noor
Minusta näitä ei voi sanoa rumiksi, mutta hyviä piirrustuksia.
Ensimmäisessä kuvassa ankanpojat ovat liian suuria maaliin verrattuna. Toisessa väritys on tosi hyvä ja kuvakin on huono. Kolmannessa Akun jalat ovat liian paksut, muuten hyvä.

ps.Eivät nämä rumiluksia ole! :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8