Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Salwerin rumiluksia

(115 viestiä)
_wonderlust_
Uskallan väittää, että kommenttejakin tienaa enemmän julkaisemalla haravkseltaan huolella tehtyjä töitä kuin postaamalla tasaisesti heikompilaatuisia.

Sitten asiaan. Kivoja perusankkoja ja piirrosjälkeä, mutta minäkin peräänkuuluttaisin vielä sitä huolellisuutta. Saat vielä parempia töitä, kun panostat esim. väritysjälkeen nykyistä enemmän. Kuvia oli sen verran paljon, etten osaa sanoa nyt mitään yksittäisiä seikkoja. Värimaailma töissä oli silmääni miellyttävä, sopivan värikäs muttei liian räyhäkkä.

Yksi kuvista oli ehdoton suosikkini, se, jossa Aku on suksien kanssa väärinpäin. Upea selitys, mutta arvannet, mitä tarkoitan. Pakko myös mainita, että kuvassa oleva lintu on aivan ihana: D
Salwer1st/
Koska tilasin kässäreitä A-F:stä jo toukokuussa, enkä ole saanut yhtäkään, minun on pakko luopua albumi-projektissa. Rupean julkaisemaan sarjiksia perjantai-sarjiksina joka perjantai.

Aku Ankka: Hiihdon huumaa

Tämä edustaa alkuvuoden tuotantoa. Tämä on tehty ilmeisesti helmi- tai maaliskuussa, joten tyylini on vielä ei-niin-hyvää-kuin-nyt. Toivottavasti kuitenkin pidätte vitsistä.
Salwer1st/
Perjantai-sarjis:

Pikku-Pelle: Hammas

Tein samoihin aikoihin kuin Hiihdon huumaankin, mutta tilasin kässärin Duckerilta. Toivottavasti saatte kirjoituksesta selvää. ;)
Kääk13
Hmm... Etkös sinä lähettänyt nämä minulle alunalkujaan Ankkismi-lehteä varten?
Siihen olen niitä edelleenkin varannut, mutta kun nyt julkaisitkin nuo täällä, niin mietin, kannattaako niitä enää Ankkismiin laittaa.

Oli sinulla noitten lisäksi vielä kaksi muutakin. Jos saan pyytääm niin älä julkaise niitä täällä.
Olen patistanut viimeisen puuttuvan sarjan tekijää. Verkkolehden pitäisi alkaa olla kohta kuosissa, joten ehkäpä muutkin sarjasi saadaan julkaistua vielä ennen vuoden vaihdetta.
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Hmm... Etkös sinä lähettänyt nämä minulle alunalkujaan Ankkismi-lehteä varten?
Ainiin...

Voin kyllä lähettää kaksi uuttakin.
Salwer1st/
Perjantai-sarjista:

Aku Ankka: Liimanäppi

Kommentointi voisi olla hauskaa, eikö?
wierii2
Tämän olinkin jo aiemmin lukenut. Sarjakuvan juoni oli oikein hyvä, mutta piirroksiin oplisi ehkäpä jotain taustalle voinut lisätä. Tokihan tuo tausta jonka piirsit, on neutraali ratkaisu, mutta jollakin pikku yksityiskohdalla saisi jo paremman vaikutelman. Jokatapauksessa, piristävä, oikein mainio sarjis! Kiitos!
Toke
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Kommentointi voisi olla hauskaa, eikö? Kyllä! C:-)

Olen samaa mieltä kuin wierii. Sarjakuvassasi (olen muuten minäkin nähnyt jo jossain) on erittäin hauska idea. Piirrokset ovat kuitenkin melko yksinkertaisia (esim. kuvakulma koko ajan sama) ja varsinkin väritys on melko nopean näköisesti tehty. Kuitenkin ihan hyvää tasoa piirroksetkin, ankkoja osaat kyllä piirtää. Persoonallista jälkeä myös.

Lisää vain.
Salwer1st/
Jau, kiitos kommenteistanne! Oli ilo lukea niitä. ;)

Olenkin tässä tuumaillut, että piirtäisin 24 joulukalenterikuvaa. Katsotaan toteutuuko tuo, mutta ainakin se voisi lievittää arvon ankkislaisten joulunodotusongelmia.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Jau, kiitos kommenteistanne! Oli ilo lukea niitä. ;)
Eipä kestä, oli ilo lukea sarjistasi.

Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Olenkin tässä tuumaillut, että piirtäisin 24 joulukalenterikuvaa. Katsotaan toteutuuko tuo, mutta ainakin se voisi lievittää arvon ankkislaisten joulunodotusongelmia.
Piirrä vain! Se olisi oikein mukavaa, ehkäpä lievittäisi joulunodotusongelmia, joo... Mutta, kannatan ideaasi!
Salwer1st/
Perjantain kunniaksi taas sarjista:

Aku ja Touho: Yksinkertaista

Kuten tarkkasilmäiset saattavat huomatakin, hahmot on väritetty tussein ja taustat puuvärein.
Niketin
Melko hauska idea, huvitti tuo loppu. Pieni miinus siitä, että käsialastasi menee hetki saada selvää, vielä kun tuo kuva on niin pieni.
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: Niketin...vielä kun tuo kuva on niin pieni.
Voit käyttää zoomia... ;)
wierii2
Kiva sarjis! Loppu oli hauska, ja piirrokset oli ihan hyvää tasoa. Ei parhaita, mutta ihan hyviä silti. Kannattaa ehkä kesittyä aluksi hieman tarkemmin hahmoihin, ja sitten kun ne sujuvat, niin sitten keskittyy taustaan ja sen kaunisteluun. Mutta, kiitos jälleen!
Salwer1st/
Noniin, toistaiseksi viimeinen perjantai-sarjis tulossa:

Aku Ankka: Potkulautailun iloa

Toivottavasti ymmärsitte juonen. Vitosruudun erikoinen kuvakulma saattaa hämätä.

//Linkki korjattu
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8