Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Vaarin aikaansaannokset

(143 viestiä)
Vaari
Eli yleisön pyynnöstä avaan siis oman "gallerian". Mitään kovin kummoista ei tarvitse odottaa, en ole käynyt mitään erityisiä kouluja tai muutenkaan opetellut tekniikoita, vaan huvikseni piirrellyt jo pienestä pitäen. Tekeleitä saa kommentoida, mikä on vain suotavaa kehityksen kannalta. ;)

Seuraavassa akuankka.fin Ankallisgalleriaan tekemiäni töitä:

Ankat maailmalla Ensimmäinen ankkaprojektini, ja sen on näköinenkin. ;D

313 Tämä syntyi erään kyhäämäni 3D-mallin jalanjäljissä...

Taikaviitta ja Ireyon Mistähän ihmeestä sain idean tähän? En ollenkaan muista, mutta joka tapauksessa asikuvana on ollut Andreas Pihlin ja Massimo Fecchin tarina "Jadekettu"

Aku, Mikki ja Minni Hah, tämä meni ehkä hieman överiksi, mutta idea on tavallaan peräisin eräältä aa.fin käyttäjältä, kun erästä hänen kyhäämäänsä topicia selaillessani huomasin Mikin muistuttavan melkoisesti erästä sinistä siilukkaa... Siitä omistuskin.

Cyborg Duck 2.0 Inspiraationa tähän on ollut eräs edellä mainitsemani aa.filäisen galleriatyö.

Cyborg Duck 2.0 Edellinen hieman isompana (=selkeämpänä) ilman taustaa.

Pientä kehitystä havaittavissa ensimmäisen ja viimeisen välillä, mitä? ;D

Ja kun tänne näkyvät muutkin laittaneen kaikenlaista ankkoihin liittymätöntäkin, niin tässä pieni "kevennys" noin kymmenen vuoden takaa:
Kirby
Mac Ducky
Wow... Ei tässä voi muuta sanoa. Osaat kyllä piirtää todella hyvin. Mutta toivoisin enemmän ainakin noita tavallisia ankkakuvia, vaikka nuo kyborgit ja muut sonicit ovat ihan mukava piristys. Ainakin minä pidin erityisesti tuosta "Ankat maailmalla" kuvasta. Idea erittäin hyvä, ja piirros onnistunut. Muutkin kuvat ovat todella hienoja, eikä niissä ole mitään moitittavaa. Jatka samaan malliin Vaari, äläkä päästä iän rappeuttamaan itseäsi. :D
Padi
Juu, tosiaan hyvää jälkeä teet, kuten olen jo aiemmin sanonut. Erityisesti pidän siitä yllätysyllätys 313:sesta koska oli hauska nähdä oman versiosi 313:sesta :)
Kääk13
Loistavaa, että otit neuvostani vaarin... Vaari. ;D
Ovatko monet muutkin jo kyselleet tämmöisen topicin perään?

Tuskin tarvitsee sanoa, että hahmot sujuvat sinulta hyvin.

Minua kiinnostaa, millä ohjelmalla värität piirroksesi?
Photoshop... vai kenties kerrankin jokin muu ohjelma?

Minusta olisi kovin kiva nähdä piirtämiäsi sarjakuvia.
Oletko tehnyt yhtään sellaista?
Jos ideapula painaa, niin Ankkis on täynnä innokkaita käsikirjoitajia.
Voisit tehdä jonkin tarinan tuonne Lukunurkkaan. :)
Vaari
Ohho, tuli äkkilähtö pihahommiin heti tämän tehtyäni, ja johan täällä on porukka ehtinyt kommentoida. Hieno homma!

Lainaus:Wow... Ei tässä voi muuta sanoa. Osaat kyllä piirtää todella hyvin. Mutta toivoisin enemmän ainakin noita tavallisia ankkakuvia, vaikka nuo kyborgit ja muut sonicit ovat ihan mukava piristys. Ainakin minä pidin erityisesti tuosta "Ankat maailmalla" kuvasta. Idea erittäin hyvä, ja piirros onnistunut. Muutkin kuvat ovat todella hienoja, eikä niissä ole mitään moitittavaa. Jatka samaan malliin Vaari, äläkä päästä iän rappeuttamaan itseäsi. :D
Kiitoksia! Juu, puuduttavaa hommaa tämä koneella värittely, joten ajattelin itsekin palata seuraavissa projekteissa hieman perinteisempään tyyliin. Suunnitelmissa olisi osallistua 13:een piirustuskisaan jonkinmoisella "puuväri-Akulla". Saas nährä mitä mielikuvitus on mieltä, eli keksiikö mitään käypää ideaa tuohon mennessä.

Lainaus:Juu, tosiaan hyvää jälkeä teet, kuten olen jo aiemmin sanonut. Erityisesti pidän siitä yllätysyllätys 313:sesta koska oli hauska nähdä oman versiosi 313:sesta :)
Kiitoksia sinnekin, kyllähän tuota hauska oli tehdä, tällainen autofriikki kun itsekin olen. ;D

Lainaus:Loistavaa, että otit neuvostani vaarin... Vaari. ;D
Ovatko monet muutkin jo kyselleet tämmöisen topicin perään?

Tuskin tarvitsee sanoa, että hahmot sujuvat sinulta hyvin.

Minua kiinnostaa, millä ohjelmalla värität piirroksesi?
Photoshop... vai kenties kerrankin jokin muu ohjelma?

Minusta olisi kovin kiva nähdä piirtämiäsi sarjakuvia.
Oletko tehnyt yhtään sellaista?
Jos ideapula painaa, niin Ankkis on täynnä innokkaita käsikirjoitajia.
Voisit tehdä jonkin tarinan tuonne Lukunurkkaan. :)

Heh, kyllähän tätä muutama muukin on ehdotellut, hyvä vain että on kiinnostuneita.

Värittelyt hoidan milloin milläkin, esimerkiksi 313 ja taikis on sudittu Paintilla, kun taas pariin jälkimmäiseen käytin Paint Shop Pro 9:ä. Olen huono käyttämään puuvärejä, mutta niitä ajattelin harjoitella seuraavaksi. Ennen osasin paremmin, mutta muutaman vuoden tauko "vakavasta" piirtämisestä ruostutti pahasti. Vasta Ankallisgallerian myötä innostuin uudelleen.

Voih... Sarjiksia olen melko huono taiteilemaan, vaikka niitäkin on tullut muutama tehtyä. Oikeastaan joskus ala-asteella kun saimme tehtäväksi piirtää sellaisen, kehittelimme kaverin kanssa hahmon nimeltä Kalle Kalastaja. ;D Tätä tuli käytettyä myöhemminkin, vielä yläasteellakin, mutta on sittemmin unohtunut. Pari peli-aiheista sketsiäkin olen vääntänyt, toiseen olin jopa tyytyväinen, harmi että hukkui aikoja sitten.
T@IK@VIITTA
Vau... Tosi hienoja kuvia! Osaat piirtää todella hyvin. Tuon ensimmäisen kuvan olinkin jo nähnyt aa.fi:ssä, mutta oli kyllä tosi upea. Tee ihmeessä myös sarjiksia ja laita uusia kuviakin sitten!
Anonymous
Kappas vaan... Ei voi muuta sanoo kun: wau.
Ankkafani315
On ne kyllä hienoja.. :-O En ole nähnyt kenenkään ei-aapiirtäjän rustaavan noin hyvin.

Tosi upeita. Kouluarvosanaksi 9½ ;)
E: Tai no, eihän noita edes voi arvostella kouluarvosanoin :)
akuankka1313
Miten jotkut osaavat tussata noin tasaisesti...
_wonderlust_
Minä myös, minä myös! Kuten taisikin tulla edellisistä viesteistä selväksi, hienoja ovat. En keksi tuolle nyt parempaa synonyymia.

Ankat maailmalla
Huijui, jos tämä on ensimmäinen ankkaproggis! Et haluaisi nähdä omia ekoja kuviani *kylmät väreet*. Tässä häiritsee oikeastaan ainoastaan tuollainen harmahtavuus. Pelkkänä lyijärityönä tai vaihtoehtoisesti värikkäämpänä olisin tykännyt enemmän, tämä on vähän niiden välimuoto. Pitkälti voidaan pistää skannerin piikkiin, on nimittäin häkellyttävää, mihin kaikki intensiiviset värisävyt katoavat skannaamisen yhteydessä.. Laivasta ja moposta (olen hyvä näiden termien kanssa) näkee, että sellaisia on tullut piirreltyä ennenkin.

313
Taustan vaaleammat sävyt tasapainottavat kivasti auton ja hahmojen kirkkaita värejä. Huolellista jälkeä, vähän vaan häiritsee tietty "latteus", jota tietsikalla tekeminen aiheuttaa (olen enemmän käsin värittämisen kannalla). Enempi varjostelu olisi saanut jo mutkin polvilleen. Auto on yksityiskohtineen vakuuttavaa jälkeä, ja yksityiskohtiahan riittää (kojelauta<3). Ei onneksi liikaa, taas löytyy niitä tasapainottavia alueita. Tykkääntykkään: )

Taikaviitta ja Ireyon
En keksi tästä mitään ihmeellistä, Ireyon on näköinen ja Taikis myös. Huolellista jälkeä, kyl sää jaksat.

Aku, Mikki ja Minni
Hah, jotenkin tämä taitaa liittyä siihen Sonic-tyyppiin vai mikäs se olikaan: D Hahmoja en arvioi sen enempää, mutta väritys on taas tuttua Vaarilaatua.

Cyborg Duck 2.0
Ehkäpä suosikkini näistä: ) Tausta, tekstit sekä ehdottomasti itse hahmo ovat todella onnistuneita ja sopivat toisiinsa. Ainoastaan vaaleanpunaisen paidan olisin korvannut jollain muulla värillä (ne, jotka ovat vähääkään perillä tyylistäni, ymmärtänevät tämän): P Asento ja sommittelu ovat ihanat, samoin tuo ilme. Ja hiukset. Juu kyllä tämä on paras. Tässä väritystekniikka on (vielä) parempaa kuin ylemmissä ja tietsikkaväritys komppaa aihetta just eikä melkeen.

Kirby
Söpööö: D Haluan nähdä käsin väritettyjä ankkoja enemmän, väritystekniikkasi on ihana ja huolellinen!
Vaari
Pientä välipäivitystä vanhempien töiden muodossa, uusia tulee lähipäivinä.

313 3D IFF ehtikin jo todeta Ankallisen puolella ettei tämä ole niitä parhaita töitäni (eihän sitä ole edes piirretty :-P ), mutta toisaalta se onkin järjestyksessään vasta toinen galleriaprojektini.

CD2:n kehitys Luulin hävittäneeni nämä jo ajat sitten, mutta löysin muutaman luonnoksen Cyborg Duckin alkuvaiheilta ja päätin koota osasta pienimuotoisen "kehityskaaren". Ylävasemmalla on tietysti ihan ensimmäinen versioni, mikä tuo mieleen lähinnä Millan, ja oikealla suunnittelin ihmisvartaloa mikä sopi mielestäni paremmin aiheeseen. Näiden alapuolella näkyy kasvojen kehitystä, mikä ei ole kovin suurta mutta silti huomattavaa.

Kuten todettua, uusia töitä on luvassa myöhemmin, mutta saa näitäkin kommentoida.
Anonymous
Voisitkos tehdä jonkin hauskan koira piirroksen missä olisi Disneystä koiria. Kuten: Pulivari, Pluto, Kaunotar ja Kulkuri, Pepi ja muita mitä mieleen tulee.
_wonderlust_
CD2:n kehitys: Ylhäällä vasemmalla nuo kaksi sivuprofiilikuvaa ja tuo alaoikealla oleva ovat ihania! Hyödyllisyysprosentti tässä oli korkea juu, mutta oli pakko sanoa. Tykkään noista hiuksista aivan erityisen paljon: )
Vaari
Kiitosta kommenteista! Tässä olisi tämä piirustuskisan osanottajani, tällä kertaa taustan kanssa:

PK-13 - Taivaalle tapahtui jotain perin merkillistä skannauksen yhteydessä, toisin sanoen sininen väri hävisi lähes jäljettömiin, mutten sitä enää alkanut koneella korjailemaan. Myös paperin yläreuna tuli sitten mukaan, huomasin vasta kuvan uploadattuani...

Opiskelukiireiden vuoksi piirtely on jäänyt vähemmälle, mutta pyrin saamaan lisää kuvia valmiiksi lähiaikoina. Relan ehdottama koirakuva onkin jo tekeillä.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: VaariPK-13 - Taivaalle tapahtui jotain perin merkillistä skannauksen yhteydessä, toisin sanoen sininen väri hävisi lähes jäljettömiin, mutten sitä enää alkanut koneella korjailemaan. Myös paperin yläreuna tuli sitten mukaan, huomasin vasta kuvan uploadattuani...

Opiskelukiireiden vuoksi piirtely on jäänyt vähemmälle, mutta pyrin saamaan lisää kuvia valmiiksi lähiaikoina. Relan ehdottama koirakuva onkin jo tekeillä.

Hieno kuva tuo Pk-13 on. :-O

Kiva kun teet minun ehdottaman koira kuvan! :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10