Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Vaarin aikaansaannokset

(143 viestiä)
Vaari
Voivoi, en ole piirtänyt fanarttia aikoihin, joten olisikohan aika yrittää vaihteeksi näitä Disneyn hahmoja... Itse asiassa yritinkin, aamulla värittelin erästä tradea mutta iski saman herjan kuin aiemmin sarjiksen kanssa, eli juuri se väärä osio täynnä. Höh, eikä ollut onneksi kuin puolet hommasta tehty ja peintti kräshää. Kiva, joten ei kun powerista virrat katki ja traditionaalin pariin.
Eli, sain ankallisgalleriassa toiveen eräältä paikalliselta käyttäjältä. Ehdotti hahmoa josta satun itsekin pitämään todella paljon, joten suostuin heti. Aloin etsiä reffiä taskareita selailemalla, ja löysin suosikkipiirtäjäni D'Ippoliton sarjan josta katsoin lähinnä vaatetuksen kohdilleen. Muuten pyrin jälleen tekemään hahmosta omanlaiseni, sillä haluan sen toki myös näyttävän tekemältäni. Täten se voi olla myös liiankin erilainen, mutta toivottavasti ei. Posea piirtäessäni mietin mitä sijoittaa tyttösen oikeaan käteen, asento kun suorastaan huusi sellaista. Jaah, en ollut aikoihin piirtänyt autoja, joten virta-avaimen lykkäsin. Sitten myös auton, pitihän tiirikka olla perusteltavissa. Ja koska halusin piirtää sellaisen...^^' Ei mutta, enempiä jaarittelematta, Ankkalinnan tämän hetken mielenkiintoisin naishahmo ainakin meikäläisen mielestä.

Samalla voisin tietysti linkata pari pikku kokeilua animoinnin saralta... Ei mitään ihmeellistä, avatarit minulle sekä Viirulle deviantARTiin.
Mattiii
Niin, eikös kyseessä ole Kia K Tuplanolla-sarjasta? Joo, ainakin kun katsoo sinun töitäsi niin huomaan, että olet erittäin hyvä piirtämään Ankkalinnan naishenkilöitä. Sama pätee myös tähän työhön. Väritys on jälleen kerran upeaa aivan kuin muissakin töissäsi. Kian pää on myös onnistunut hyvin, erityisesti pidän hänen silmistään, niillä pystyisi aika hyvin viettelemään jonkun. :D Tausta on omaan makuuni vähän liian yksinkertainen. Taivaalle olisi ehkä voinut laittaa esimerkiksi muutaman linnun tms. Mutta makunsa kullakin, muuten oikein mainio työ.

Ja mitä tulee omaan piirtämiseeni niin se ei valitettavasti onnistu. Mulle riittää, että keräilen ja luen Aku Ankkoja, mutta niiden piirtäminen saa jäädä. Sitä paitsi, nyt ei ole tarpeeksi aikaa opetella piirustamista, joten jääköön se homma teille muille.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: MattiiiNiin, eikös kyseessä ole Kia K Tuplanolla-sarjasta?Se siis on sentäs tunnistettavissa. :'D

Lainaus käyttäjältä: BongariJoo, ainakin kun katsoo sinun töitäsi niin huomaan, että olet erittäin hyvä piirtämään Ankkalinnan naishenkilöitä. Sama pätee myös tähän työhön.Juuuh, näitä on näköjään tullut viime aikoina piirreltyä suurimmaksi osaksi. Olen kait kehittynyt niiden kohdalla sitten. :D Miespuolisista Taikis kuuluisi tradeen, mutta siitä ei sen enempää.

Lainaus käyttäjältä: Esko HytönenVäritys on jälleen kerran upeaa aivan kuin muissakin töissäsi. Kian pää on myös onnistunut hyvin, erityisesti pidän hänen silmistään, niillä pystyisi aika hyvin viettelemään jonkun. :D Tausta on omaan makuuni vähän liian yksinkertainen. Taivaalle olisi ehkä voinut laittaa esimerkiksi muutaman linnun tms. Mutta makunsa kullakin, muuten oikein mainio työ.Tämä nyt oli melko pikainen aivastus, eilen tein kokonaisuudessaan, kun tavallisesti en saa mitään varsinaista piirrosta valmiiksi kuin ehkä viikossa. Punaiset silmät... Hmm. 8D Taisi keskiyö keppostella värityksen kanssa. Taivaan kuuluisi olla vaaleansininen, mutta vaikka kuinka yritin säätää väritasapainoa skannerin kanssa, en saanut sitä huomaamaan sitä. ): Meinasin jopa tehdä auringonlaskun, mutta jostain syystä sitten kiirehdin tämän kanssa ja jäi tämmöiseksi... Ehkä väritän sen vielä uudestaan? :D

Lainaus käyttäjältä: LuistajaJa mitä tulee omaan piirtämiseeni niin se ei valitettavasti onnistu. Mulle riittää, että keräilen ja luen Aku Ankkoja, mutta niiden piirtäminen saa jäädä. Sitä paitsi, nyt ei ole tarpeeksi aikaa opetella piirustamista, joten jääköön se homma teille muille.Arvaa vaan onko tehnyt mieli lopettaa koko homma monet kerrat? Lukemattomat, mutta aina silloin tällöin tekee mieli kokeilla jotakin. Et jätä sinäkään hommaa sikseen kun kerta lupasit, ei niiden ensimmäisten tarvitse olla lyijäriluonnoksia kummempia. :)
Toke
Hieno Kia K Vaari! Väritykset sitä totuttua ja tuttua laatua, varsinkin ankkaneidin silmät ja hiukset ovat taitavasti väritetyt. Tausta on minusta(kin) aika yksinkertainen ja tuo hiekka(?) näyttää jotenkin oudolta. Siis kuvakulma tai jotain, en osaa selittää. :P Auto sen sijaan on great, minkä merkkinen tuo muuten on? ;)

//Ai niin, tämä työhän oli myös aa.fissä. Arvosteltavana. ;)
Vaari
Lainaus käyttäjältä: TokeHieno Kia K Vaari! Väritykset sitä totuttua ja tuttua laatua, varsinkin ankkaneidin silmät ja hiukset ovat taitavasti väritetyt. Tausta on minusta(kin) aika yksinkertainen ja tuo hiekka(?) näyttää jotenkin oudolta. Siis kuvakulma tai jotain, en osaa selittää. :P Auto sen sijaan on great, minkä merkkinen tuo muuten on? ;)Kiitos. n___n Taustaa jäin harmittelemaan itsekin, taivasta nyt eritoten. Juu ei kyllä se auringonlaskuksi pitää jossain vaiheessa konvertata, häiritsee yhä enemmän. :'D Hiekasta piti alkuun tulla vain jonkinlainen penger, mutta sitten ajattelin että olkoot vaikka dyynejä, ei kai sitten siltä näytä.^^' Autosta piti tulla täysin erilainen alun suunnitelmissa, moderni avokas, mutta jostain syystä tein siitä sitten tuollaisen. Omasta alitajunnasta syntyi, joten merkki on kait sitten MPGT. Mallinimi voisi olla Hyperion Sunrise, italialainen hahmo ja italialaistyylinen avoauto. Näyttää muuten mielestäni näin jälkikäteen tarkasteltuna hieman Ferrari Testa Rossalta (ei uudemmalta Testarossalta) tai vaikkapa Jaguar E-Typeltä. :D Ah, Lamborghini Miura SV...

Lainaus:Ai niin, tämä työhän oli myös aa.fissä. Arvosteltavana. ;)Oli juu, saapui sitten Koodinmurron myötä muutama uutuuskäyttäjä hieman kommentoimaan... -.-'
Kääk13
Hieno kuva! :D
Kyllä minunkin on sanottava, että naishahmot luonnistuvats sinulta erityisen hyvin.
Värityksestä olen jopa kateellinen. Kuten kaikille jotka sen osaavat ja sitä jaksavat tehdä.
Itse olen tainnut miljoonasti sanoakin vihaavani sen tekemistä.

P.S. Kuinkas muuten se projektimme värityshomma, vaari?
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Hieno kuva! :D
Kyllä minunkin on sanottava, että naishahmot luonnistuvats sinulta erityisen hyvin.
Värityksestä olen jopa kateellinen. Kuten kaikille jotka sen osaavat ja sitä jaksavat tehdä.
Itse olen tainnut miljoonasti sanoakin vihaavani sen tekemistä.
Kiitosta, oli sitä hauska tehdäkin. :)
Taidankin jatkaa sitten niillä, Italiasta tulee mielenkiintoisia naishahmoja vaikka yleensä konnia ovatkin. En kuitenkaan ole aivan sinut ankkavartalon kanssa, ja nämä ovat yleensä anthroja jolloin kyseistä ongelmaa ei esiinny luojan kiitos. :D
Värittämisestä en pidä itsekään. Silti sillä saa paljon eloa kuvaan, ja nykyisin jätänkin paljon yksityiskohtia pelkästään sen varaan. Tässä nyt oikeastaan vain vettä yritin saada hieman elävämmäksi, mutta esimerkiksi vaatteisiin värittelyllä saa huomattavsti lisää näköä kun vain jaksaa paneutua siihen.

Lainaus:Kuinkas muuten se projektimme värityshomma, vaari?Omalta osaltani tilanne vaikuttaa varsin heikolta. Kuten tuossa ylempänä ohimennen mainitsin, tilanpuute hankaloittaa melkoisesti muitakin projekteja. Sanoisin etten saa omaani ajoissa valmiiksi, joten tee parhaasi sen kanssa.

Ps. Hyperion viittasi sitten brittimerkki Jaguariin, italialaiselle autolle antaisin nimeksi vaikkapa Potilas... :'D Siis Tuuli, kyseessähän on avoauto. Tai sitten Tempesta pitkäkonepeltisen V12:n hengessä.
Kääk13
Vaikuttaa vastuun siirtämiseltä...

Mitäpä jos tekisit värityksen käsin, kun se sinulta tuntuu noin hienosti luontuvan? :)
_wonderlust_
Ankkalinnan tämän hetken (muka) mielenkiintoisin naishahmo
Nyt kun olen peräti lukenut yhden paljon puhutun Tuplanolla-jakson ja oon asioista vähän paremmin perillä, tajusin heti, kenestä neitokaisesta on kyse. AA.fin puolella näinkin tämän jo, mutta sattuneista syistä (tai sattuneista käyttäjistä..) en vaivautunut ainakaan toistaiseksi kommentoimaan siellä. Pieni kuvakoko on toinen syy, vasta täällä erotin esim. juuri kädessä olevat avaimet. Jälleen kerran suosikikseni nousevat hiukset, teet niistä vaan niin hienot.^^ Huoliteltu malli med tuulen aiheuttama pieni harotus ja vielä musta väri, hieno yhdistelmä. Pienistä yksityiskohdista täytyy mainita silmiin lisätty punertavanvioletti sävy, toimii hyvin. Väritystyö on taattua laatua, ei siitä mitään motkotettavaa, ja asento on luonnollinen etc. Autokin istuu kuvaan hyvin. Jajaja..

Animaatioista on helppo pistää lyhyttä kommenttia: aaaws:3

Lainaus käyttäjältä: VaariOli juu, saapui sitten Koodinmurron myötä muutama uutuuskäyttäjä hieman kommentoimaan... -.-'
Ah, taidankin arvata, ketä ystäväämme tarkoitat. Tiesinhän, etten ole mikään mestari, mutta että niin huono.:'D
Kääk13
Hei, noita animaatioita en huomannutkaan.
Loistavia!!! Millä olet tehnyt ne?
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Vaikuttaa vastuun siirtämiseltä...Sitä se ei ole, vaan luottamusta parempaan.

Lainaus käyttäjältä: QuakMitäpä jos tekisit värityksen käsin, kun se sinulta tuntuu noin hienosti luontuvan? :)Muuten voisin tehdäkin, mutta a) alkuperäinen fyysistä Xeroxia rumentava sotku on hieman lopullisesta poikkeava, järjestelin joitain kohtia uudelleen koneella ja b) halusin sen näyttävän Disney-sarjakuvalta, en puuväritetyltä wnbepicfanartilta.

Lainaus käyttäjältä: _wonderlust_Ankkalinnan tämän hetken (muka) mielenkiintoisin naishahmo
Nyt kun olen peräti lukenut yhden paljon puhutun Tuplanolla-jakson ja oon asioista vähän paremmin perillä, tajusin heti, kenestä neitokaisesta on kyse. AA.fin puolella näinkin tämän jo, mutta sattuneista syistä (tai sattuneista käyttäjistä..) en vaivautunut ainakaan toistaiseksi kommentoimaan siellä. Pieni kuvakoko on toinen syy, vasta täällä erotin esim. juuri kädessä olevat avaimet. Jälleen kerran suosikikseni nousevat hiukset, teet niistä vaan niin hienot.^^ Huoliteltu malli med tuulen aiheuttama pieni harotus ja vielä musta väri, hieno yhdistelmä. Pienistä yksityiskohdista täytyy mainita silmiin lisätty punertavanvioletti sävy, toimii hyvin. Väritystyö on taattua laatua, ei siitä mitään motkotettavaa, ja asento on luonnollinen etc. Autokin istuu kuvaan hyvin. Jajaja..
Kokeilin lähinnä sainko siitä edes tunnistettavaa, mutta paha tunnistaa edes Frecceron piirtämää jos ei ole ainuttakaan sarjaa lukenut. :'D Ja pelkkä requestihan tämä oli, en ollut suunnitellut piirtäväni tätä hahmoa enää koskaan. Tuplanollia on tullut luettua monia myös italiaksi sekä englanniksi, joten ei rajaudu pelkkiin meillä julkaistuihin episodeihin. Nimet ovat muuten hauskempia enkuksi, vai miltä kuulostavat "Kay K" tai "Jay J" (Kia K ja Jori J)? Siis Kei Kei ja Zei Zei. :D Muttapa, tykkään joka tapauksessa tästä hahmosta oikein kovasti, ja mukavahan sitä oli piirtää. Hiusten piirtäminen on kivaa, kyllä vain. Harmi ettei Ankkalinnan miesväellä yleensä letti liehu, ehkä siksi piirrän nykyään enemmän näitä naisia..? Ireyonin lanteille ulottuvista suortuvista saa mukavasti lennokkuutta asentoihin, olen kokeillut. :D Tällä tytöllä fleda on varsin lyhyt, mutta pidän siitäkin. Silmiä mietin jonkin aikaa, mutta lisäsin niihin lopulta hieman tuota paidan väriä ja se itse asiassa sopi myös omasta mielestäni. Punainen väri oli alkuun riskivalinta autolle, mutta se melkeinpä vaati sitä ulkonäöllään. Ei se niin hirveältä lopulta näyttänytkään, vaaleanpunainen paita pehmensi siirtymää violetista. Tuo vanne oli silti tappaa minut, enkä jaksanut enää värittää sitä kuten alkuun olin suunnitellut kaikkine krominkiiltoineen ja heijastuksineen. :'D

Lainaus käyttäjältä: Tässä lainattavaAnimaatioista on helppo pistää lyhyttä kommenttia: aaaws:3Eikä ollut edes koiria. :'D Tosin pentagrammi-avasi kertoi ettet ainakaan kolmisen vuotta sitten niistäkään olisi innostunut.^^'

Lainaus käyttäjältä: LytättyAh, taidankin arvata, ketä ystäväämme tarkoitat. Tiesinhän, etten ole mikään mestari, mutta että niin huono.:'DAinakin olette yhtä ristiriitaisia, sanoi että pystyisi koska vain parempaan ja myöhemmin kysyi milloin muka oli sanonut olevansa minua parempi. :D Kuitenkin kommentit "kirjotit mun nimen väärin", "vaa_ri on ihastunu kia k" ja "PUHUKAA JOKU MUN KANS!!!" eivät edes naurata, olisi mukava bongata sitä palautetta itse kuvastakin sieltä välistä.

Lainaus käyttäjältä: Se ensimmäinenHei, noita animaatioita en huomannutkaan.
Loistavia!!! Millä olet tehnyt ne?
Eeeeeivätkä ole! :'D Jasc Paint Shop Pro on ystäväni, sillä muokkailin framet pääsiäiskuvasta. Jasc Animation Shop 3 on toinen ystäväni, sillä ketjutin kuvat animaatioksi. Pyrin mahdollisimman kompaktiin tiedostokokoon animoinnissa, sillä frameja on paljon esimerkiksi silmäniskujen koostuessa parhaillaan viidestä suuntaansa, eli kymmenestä per yksi kokonainen. Säädin siis joidenkin framejen esitysaikaa pitemmäksi sen sijaan että ketjuttaisin niitä satoja peräkkäin, kuten kohdissa joissa ei varsinaisesti tapahdu mitään.
Vaari
Äyh, ei nyt oikein jaksaisi... Mutta kun on pakko. Se jokin kiusaa taas eikä piirtäminen kiinnosta, mutta haluan saattaa erään pitkään tekeillä olleen työn viimein päätökseen ja tarvitsen alkuinnostusta. Päätin siis piirrellä jotain pikaista, sellaista joka ei vahingossakaan jäisi kesken vaan päinvastoin auttaisi herättelemään mielenkiintoa muihinkin projekteihin. Syntyi simppeli kokeilu, tyystin ulkomuistista ja ilman anatomiareffiä veistetty naikkonen. Värityskin eroaa aiemmista, kokeilua sekin. Tyllerön seuraksi kuuluisi itse asiassa toinenkin hahmo, siitä ilme ja asento, mutta koska en saanut enää taustaa aikaiseksi jätin pois molemmat (vaikka "seuralainen" valmiina olisi ollutkin). Niin, jälleen valkoista lakanaa vasten posé, mutta testinä saa kelvata. Kai se edes tunnistettavissa on? (Juu tiedän, pöksyistä puuttuu keltainen raita, mutta kuten sanoin reffiä ei tekohetkellä ollut.)
Toke
Lainaus käyttäjältä: VaariKai se edes tunnistettavissa on?
No eipä. Paljon parempaa ei voisi edes tehdä. :D Kokonaisuutena loistava teos, eikä edes käsiä voi moittia. (olet moittinut täällä piirtämiesi hahmojen käsiä) Aku Ankassa tällä oli myös mielenkiintoinen tausta, mutta menee hyvin ilmankin. Ei kai tässä mitään kritisoitavaa ole. Kuka tämä valmiina oleva "seuralainen" muuten olisi ollut? :D

Ja Vaari, nyt kissa!
Vaari
Lainaus käyttäjältä: SienimiesAku Ankassa tällä oli myös mielenkiintoinen tausta, mutta menee hyvin ilmankin. Ei kai tässä mitään kritisoitavaa ole. Kuka tämä valmiina oleva "seuralainen" muuten olisi ollut? :DItse asiassa taustattomuus kävi yllättäen häiritsemään vaikka pelkkä kokeilu olikin tarkoitus olla, mutta muistin erään lupauksen jonka myötä laitoin sen sitten Ankallisgalleriaankin. Juu, eikä ihan sellaisenaan olisi ollut kovin nätti joten pikaisesti jotain taustaa mietin. Alkuperäiseen kuvaanhan piti tuleman valokuva yötaivaasta (kivat työajat, kivat näkymät), joten päätin tekaista värituubeilla jotain abstraktia sinnepäin. Jaah, ehkä yritän saattaa tämänkin joskus loppuun joten enpä kerro, vaikka lienee silti arvattavissa.

Lainaus käyttäjältä: KissafarmariJa Vaari, nyt kissa!:'D Öökke, mutta teikäläisen kissapiirroksen nähneet älkää odottako mitään yyberiä, ihan vaan pikainen luonnos kaverin karvapallosta. Linetkin viimeistelemättä, mutta olin väsynyt. Diselle ja Viirulle vielä, tällä kertaa yritin saada skanneria huomaamaan sitä turkkiakin muttei onnistunut. ):

Joskus sanoinkin etten tykkää fotorealistisesta, mutta näin vuosien jälkeen ajattelin ihan mielenkiinnosta kokeilla mitä syntyisi. Tuo kissankuvatuskin voi aiheuttaa tunnistusvaikeuksia, mutta tässäpä todellinen mysteeri ja voisin luvata vaikka ne kuuluisat kahvit sille kuka tunnistaa. Joskus pari viikkoa sitten sutaisin, ja taisi keskiyön jälkeisellä ajankohdallakin olla osansa totaalisessa kurahtamisessa. Hepskukkuu, älkää säikähtäkö ja kertokaa nimeni jos vain suinkin kykenette. Kalagorni-setä vei parhaan päältä, jouduin tyytymään kolmosluokan perjantaipelleen. :')

Huh, karmaisevaa, lievennettäköön traumoja jollain arcademaisemmalla jota suostuin pyynnöstä kokeilemaan. Jestas, ensimmäinen suteni ja heti näyttää ketulta Ihmemaan väreissä, mutta kyseessä oli suunnittelukisa eikä mikään valokuvankopiointi. Elieli, se on helteitä pidellyt ja minulla on kuuma.

Eiköhän tuossa ollut tarpeeksi, epätavallinen artblokki (eli draaawing is boooring) patoaa mukataiteellisia pseudoyritelmiäni joten mittava tauko alkakoon tästä hetkestä, onneksi arttialueella on muutenkin ollut hiljaista viimeaikoina. Edes ankka-aiheita en saanut mukaan tällä kertaa, jotain on vialla ja pahasti.
_Aali_
WAU! Miten joku voi osata näin?? Olet selvästi lahjakas. Pyri ammattipiirtäjäksi, niin sitten kaikki ankkislaiset saavat katsella teoksiasi Aku Ankasta!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10