Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Vaarin aikaansaannokset

(143 viestiä)
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Vince AnkkaTuo Iines on hieno. Tykkään aika paljon pehmeistä linjoista. Ja vaikka se olikin sutaisten tehty, niin mielestäni se on parempi kuin mitä minä olisin saanut aikaan.Linjojen pehmeydestä en menisi takuuseen, tuo skanni on joltisenkin suurempi kuin alkuperäinen ja vieläpä leikattu paperista joten ulkolinet ovat paljolti saksien jäljiltä. :D Uskoisin että saisit aikaan huomattavasti paremman Iineksen jos vain näkisin sellaisen, tuossa en edes jaksanut anatomiaa miettiä joten etenkin alavartalo on hutaistu mittasuhteita myöten. :'D

Lainaus:Tuo Tytöt on myös hieno kuva, henkilöt näyttävät ihan eläviltä. Saattaa olla, että kyseinen kuva yksi parhaista, mitä olen sinulta nähnyt.Ja hassua sinänsä että kaikki väittivät näyttävänsä itseltään vaikka vain ensimmäisen olin nähnyt irl ja viimeisenkin pelkästään parissa kuvassa. :'3 Kiitoksia paljon.

Lainaus:Kaikki muutkin kuvat olivat omalla tavallaan hienoja (ainaskin tuo Syksy), mutta en kehu enempää kun en löydää lisää sopivia sanoja. joten, kyllä kai tuo "yhteiskehu" riittää ihan hyvin. ;)Riittääpi vallan mainiosti, en odottanutkaan näin moneen kuvaan kerralla kummoisia kommentteja, ja vieläpä kun puolet ovat pelkkiä taustattomia headshotteja tai luonnoksia.^^'
Ankkuli313
Wow! Mahtavia kuvia kertakaikkiaan! Kaikki kuvat ovat todella mahtavia!

Iines kuva on todella hieno. Jotenkin se kuva miellyttää silmään. Miten/millä on väritetty? Eikä tuo Cyrella ole niin kamalakaan.. 8D Kaikki kuvat on mahtavia, Tytöt kuva on ehkä parhain. Henkilöt ovat todella onnistuneita (vaikka ei olekkaan harmainta aavistustakaan keitä ovat [paitsi ehkä yhdestä]). Väritys on hienoa ym. Mistään kuvasta en löydä negatiivistä sanottavaa. En osakkaan/jaksa kommentoida enempää. ;D Kai tämä kommentti riittää? :)
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Ankkuli313Wow! Mahtavia kuvia kertakaikkiaan! Kaikki kuvat ovat todella mahtavia!Nohnoh, eipäs nyt säikytellä liioitelluilla kehuilla. :'D Kiitoksia oikein kovasti, positiivista mielipidettä on aina mukava lukea vaikka sitä silloin tällöin hankalahkoa onkaan todesta ottaa.^^'

Lainaus käyttäjältä: Sama kommentaattoriIines kuva on todella hieno. Jotenkin se kuva miellyttää silmään. Miten/millä on väritetty? Eikä tuo Cyrella ole niin kamalakaan.. 8D Kaikki kuvat on mahtavia, Tytöt kuva on ehkä parhain. Henkilöt ovat todella onnistuneita (vaikka ei olekkaan harmainta aavistustakaan keitä ovat [paitsi ehkä yhdestä]). Väritys on hienoa ym. Mistään kuvasta en löydä negatiivistä sanottavaa. En osakkaan/jaksa kommentoida enempää. ;D Kai tämä kommentti riittää? :)Iines on väritetty eddingin sivellintusseilla, en tuolloin vielä omistanut ProMarkereita. Kieltämättä siirtymä jälkimmäisiin oli helppo, nuilla "Manga Pen" -nimen arveluttavasti ansainneilla vanhemmilla piti olla tarkkana tasaisuuden kanssa. Sinisilmässä lienee havaittavissa mitä tarkoitan, vaikka se toisaalta turkkia hivenen parantaakin. n___n" Cyrella on nykyisin parantunut sekä siltä anatomialtaan että hieman hilpevarustelultaan, mutta kävisihän tuo edelleen reffinä jos otakumainen etukeno unohdetaan ja hiuspinni vaihdetaan tyylikkäämpään. 8'D "Tyttöihin" liittyen pitääkin kysäistä, emme sattumalta tuntisi jostakin muualta? :'3 Ensimmäinen tai toiseksi viimeinen ankkaneiti voipi tuttu ollakin, kumpainenkin nimittäin löytyy myös täältä rekanneena. :'D Ja kiitos vielä paljon, kommentti kuin kommentti otetaan vastaan ja tällaisia on vain ilo lukea.^^
MeRakastammeAnkkaa
Todella hienoja kuvia! En varmastikkaan pystyisi itse mihinkään vastaavaan. Mutta toki pientä hiottavaa on..
Vaari
Lainaus käyttäjältä: MeRakastammeAnkkaaTodella hienoja kuvia! En varmastikkaan pystyisi itse mihinkään vastaavaan. Mutta toki pientä hiottavaa on..Kiitoksia, ja aina on parannettavaa etenkin meikäläisen kyseessä ollessa. :'D Näinä aikoina vain jätän mieluummin kokonaan piirtämättä kuin yritän turhaan, mutta yllätyksekseni olen sentään jotain saanut aikaiseksi. En tosin fanarttia, mutta ankkoja edes. Osasyy mielenkiinnottomuuteeni Disney:ä kohtaan ovat copycatit kiitoksia vain eräille AA:n käyttäjille.

Mutta jos jota kuta syystä tai kolmannesta kiinnostaa, muutama uudempi ja yksi vanhempi työ tällä kertaa:
Amber - Trade hahmon omistajan kanssa, yritin vaihteeksi panostaa hivenen siihen anatomiaankin.
Mercedes & DuckGirl - Trade erään toisen hepun kanssa, hahmoni Mercedes Neón ja hänen toistaiseksi nimetön ankkahahmonsa. Totta kai piti kysyä vaihtoon kun niin harva ankkoja piirtelee.
Tibbie & Cyrella - Jälleen tradetusta nettitutun kanssa, aussilainen muusikko halusi nähdä miten sujuu tältä tytöltä digitaalinen väritystekniikka. No mallikkaaksihan sitä ei voi kehaista, ja etenkin vaatimansa sade taustalle feilasi sitten varsin miehekkäästi. Eli Benjamin Connellyn hahmo Tibbie ja oma hyyppäni Cyrella Perihelion pelaamassa Sega Saturnia.
Nerezza - Kiitoskuva tuntemattomalle tutulle. Nerezza Nilda, eli italialaisittain "Darkness" ja "Armored warrior woman". Jänniä sanoja, mutta oikeastikin Italiassa tuiki tavallisia naisen nimiä.

Saa kommentoida, muttei ole pakko. 8D
_Ninnu_
Oo! Täällä on tälläinenkin alue! :-O

Täytyy kyllä sanoa, etteä nämä Vaarin työt ovat kyllä hienoja. Kuinka kauan mahdat käyttää näiden piirtämiseen aikaa, Vaari? Itse usein vain nopeasti töherrän jotain ja sitten unohdan ne kirjoituspöydälle viikoksi. Poikkeuksena muutamat piirrokset, joita kumitan ja työstän yhtä jaksoisesti monta tuntia (kuten uusin työni, se tyhmä sammakko ei ottanut luonnistuakseen ja jouduin suurentamaan muita hahmoja -.-)

Ps. Omia teoksiani löytyy AA. fi: stä. Pistätte vain hakuun Ninnu. En ole rekisteröitynyt minnekään muualle, minne voisin lähettää piirroksia, mutta pohdin DevinatArtiin rekisteröitymistä.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: _Ninnu_Oo! Täällä on tälläinenkin alue! :-OVoisin jopa väittää etten olisi koskaan jatkanut ankkojen piirtelyä näin aktiivisesti ilman tätä aluetta, täältä se lähti joskus muinoin. :D

Lainaus:Täytyy kyllä sanoa, etteä nämä Vaarin työt ovat kyllä hienoja. Kuinka kauan mahdat käyttää näiden piirtämiseen aikaa, Vaari?Useammasta tunnista useampaan päivään yleensä, olen hiiiiidaaaaas. 8D Mutta kiitoksia kehuista, vaikken näiden alkuperäisiä enää omistakaan kun pidin itse niin hirveinä ja heitin pois loppuvuodesta. ._. Lienee tosin aika tavanomaista toimintaa tällä alalla, facepalm sekä nyrkillinen irtohiuksia kun pitempään on piirrellyt.

Lainaus:Itse usein vain nopeasti töherrän jotain ja sitten unohdan ne kirjoituspöydälle viikoksi. Poikkeuksena muutamat piirrokset, joita kumitan ja työstän yhtä jaksoisesti monta tuntia (kuten uusin työni, se tyhmä sammakko ei ottanut luonnistuakseen ja jouduin suurentamaan muita hahmoja -.-)Hei, onnistuin piirtämään erään hahmoni juuri yhteen tradeen ja seuraavaan kuvaan en. Eikä ole auttanut korjailu tai piirtely uudelleen, joten harvinaisen tuttua on tämä tuska. -.- Sen lisäksi käytän kaikkeen aikaa aina aivan tolkuttomasti, pärjäät hyvin kun et hukkaa koko päivää samaan. :'3

Lainaus:En ole rekisteröitynyt minnekään muualle, minne voisin lähettää piirroksia, mutta pohdin DevinatArtiin rekisteröitymistä.Onhan täällä tämä alue. 8D Mutta dA:sta löytyy itse asiassa moni täkäläinenkin, kannattaa sinne tosiaan eksyä joskus sinunkin. (:

Jotain pientä on toki tullut näperrettyä tässä välissä, melko vähän ovat Disneyn ankat jälleen kiintostaneet mutta ankat kuitenkin.

Kia tuli piirrettyä joskus ja Ankallisestakin tämä löytyy, ei ihmeellinen tai edes näköinen mielestäni.
Trade erään dA:laisen kanssa, ankat aiemmat Nerezza sekä Cyrella ja ihmiset tai mitkä ikinä lienevätkin vastapuolen Nanako sekä Nekomimi (nimi kertoo oleellisen).
Uudempi Kia ja kenties jopa surullisen kuuluisa jälleen Ankallisgalleriasta.
Shanghai on maailman saastunein kaupunki ja suosittu tapahtumapaikka elokuvissa, siispä sinne sijoittuu myös pätkä omaa tarinaani ja yksi hahmoistani. Jos nimi Mengyao Junjie kertoo jotakin, se ei todellakaan kerro mitään realistista tästä hahmosta.
Toinen trade samaisen adelaidelaisen KISS-fanin kanssa kuin segasessio aiemmassa päivityksessä, hahmoni Nerezza sekä Meri (Eternita) plus Benkun Casey-Rose ja Brian.
Lorena eli eräs tuttava ankkana ja tavallista värikkäämmällä hiuksistolla, kiitoksena väsätty.
Infiniti aka Saara Ankka, ensimmäinen hahmoni eikä kukaan kaipaa enempiä esittelyitä? :D
Aerion, toinen oma hahmoni ja Saaran työpari. Vähällä käytöllä ollut tämä hahmo toistaiseksi...
Cyrella oli kolmas hahmoni ja edelleen suosikkini kaikista, nörtti ankkatyttökarikatyyri itsestäni oikeastaan luonteeltaan ja kiinnostuksiltaan mikä ilmenee sarjiksissa.

Jännästi näitä löytyy koneen syövereistä kun etsii, en aina edes muista kaikkia. o.o"
AkeMake
Mitä ihmettä! Nämä Vaarin uusimmat aikaansaannokset on ollut galleriassa kohta jo viikon eikä kommenttia ole tullut. Kyllä tämä selvästi on kuollut paikka..

Lainaus:Useammasta tunnista useampaan päivään yleensä, olen hiiiiidaaaaas. 8D
Ei sillä ajalla loppupeleissä ole niin suurta merkitystä. Pääasia, että kuvat on taattua Vaari-laatua. ;) Kuten nytkin tulleet kuvat. Nämä kaikki kuvat on ihan mahtavia, toiset parempia kuin toiset. Tekisi mieli ylistellä niitä ihan mahdottoman paljon, mutta et varmaan pitäisi sellaista palautetta totuudenmukaisena. ;D Taidan siis kuvien ylistämisen sijaan keskittyä siihen kritiikkiin. :D

Lainaus:Jotain pientä on toki tullut näperrettyä tässä välissä
"pientä", just. :'D

Annan kuville myös jonkinlaisen arvosanan asteikolla 4-10. Yritän sekä arvostelussa että arvosanassa olla mahdollisimman kriittinen. Jos en olisi, tästä loppuviestistä tulisi pelkkää kuvien ylistämistä. Väkisin yritin painaa arvosanoja alas, koska muuten tulisi lähes pelkkää kymppiä. Nyt ne arvosanat on minunkin mielestäni aivan liian huonoja. Oikeasti kuvat ansaitsisi paljon paremmat numerot. ;D

Kia: 7,5
Tämä on tosiaan aa:nkin puolelta tuttu kuva. Pikkukuvana se näytti todella hienolta. Nyt isona se näyttää jotenkin erilaiselta. Itse keho on suunnilleen täydellisesti piirretty, mutta kasvoissa on jotain häiritsevää. Vähän kuin pää olisi lisätty erillisenä kuvana kehoon. Ei ehkä ihan täsmää kaulan kohdalta. Ja kuten itsekin sanoit; ei ole Kia K:n näköinen. Kyllä sen tunnistaa, muttei ole ihan perinteistä Kia K:ta.

Trade: 8
Mitäs virheitä sitä tästä etsisi. ;) Tämä takana seisova tyttönen.. Näyttääkö hän kieltä? :D Melko terävän ja lyhyen oloinen nokka hänellä. Tämä on tieten ihan tarkoitus? Nokasta tulee ihan mieleen Nakke Nakuttaja. ;D Nanakon ja Nekomimin katseet ovat kyllä erinomaiset! Tämän musta-asuisen (Nekomimi?) silmät on tosi hyvin piirretty. Vangitseva katse. :) Samoin toisen hahmon mangatyyliin (oho.. jälkikäteen wikistä huomasin, että oikea termi on pseudomanga) piirretyt kasvot ovat aivan mainiot. Melko jännä tämä sinun tyylisi piirtää silmät näkyviin, vaikka olisivat hiuspehkon takana. Eikä ollenkaan hullumpi tapa. Cyrellako tämä keltahiuksinen nyt on.. Hänen housunsa näyttävät melko väljiltä, vaikka sinulla on ollut tapana piirtää tiukkoja housuja. Housujen on tieten tarkoitus olla tiukat? Löysien housujen illuusion tekee kai tuo jalkoväli. Näyttää siltä, kuin housut hiphop-tyylisesti olisivat liian alhaalla eivätkä näin myötäile jalkovälin kohdalta ihoa.

Uudempi Kia: 8-
Mitäs surullista tekstiä tälle nyt Ankallisgalleriassa on tullut vai onko ne ehditty sensuroida pois ennen kuin olen niitä huomannut? Sen yhden "virheen" jo aa:n puolella sanoin, mutta kun se on sinun tyyliäsi, niin ei sitä voi virheeksi sanoa. Auto on jotenkin erikoisen oloinen. Ei ole ihan yhtä mahtava, kuin aikaisemmat autosi. Nokka on ihan jäätävän pieni. Ai, että nämä pienet nokat on somia. :D Hei! Mikäs tämä ruskea juttu tuossa lantion kohdalla on? Pienempää kuvaa katsellessa luulin sitä käden varjoksi, mutta eihän se se voi olla. Varjona se olisikin ollut ihan vääränlainen. :P

Shanghai: 8+
Ah, mahtavuutta! Kaunista. :D Kyllähän sieltä se yksi virhekin löytyi. Oikealla vedessä näkyvät heijastukset (vaalean siniset ja punainen) ovat aivan liian suuria verrattuna vasemmanpuoleisiin heijastuksiin. Lisäksi tuo violetti mikälie ei omista heijastuskuvaa ollenkaan. Ihan jäätävän makee kuva. :D

Toinen trade: 8-
Ai, että tykkään tällaisista kuvista, joissa poseeraa monta hahmoa eri asennoissa. Harmi vaan, ettet ole sitten taustaa jaksanut sen jälkeen piirtää tarkasti. Tämä vasemmanpuoleisin hahmo (Meri vai Benkun?) näyttää hiukan peikkomaiselta. Johtunee suurelta osin tuosta korvasta, jonka hänelle piirsit. Kuva on tosi hyvä, mutta ehkä hiukan sekavan oloinen. Kokonaisuutta on vaikea hahmottaa. Aika tiukkaa tekee minulla taivuttaa käsi tuollaiseen asentoon mikä Nerezzalla on. Hello Kitty taustalla on aivan mainio. :)

Lorena: 9
Wow! Taisin rakastua. :D
Tästä tuli heti kerralla oma suosikkini. Kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kaunis kuva. Mutta kokeillaan nyt tästäkin jotain rakentavaa kritiikkiä löytää.. Mahan kohdilla vasemmalla puolella nuo kaksi toisensa kohtaavaa viivaa ovat jotenkin omituiset. Mitä se kohta yrittää esittää? Ja missä napa? ;) Tämä kuva toimii varmaan tällä tavalla ilman taustaa kaikkein parhaiten. Tausta saattaisi pilata kuvan (tai sitten ei). Yritin kuvitella missä asennossa Lorenan jalat ovat, kun keho on noin takapainoinen. En löytänyt mitään tasapainoista asentoa, joten hän varmaankin nojaa johonkin? Noh.. Siltä se näyttää tuon kädenkin asennon perusteella. Värit (varsinkin vaatteiden) on aivan loistavat! Tykkään värikkäistä, muttei liian räikeistä, asuista.

Infiniti: 8,5
No, johan on kun ei meinaa löytää tuosta kuvasta kritisoitavaa, vaikka kuinka etsii. ;D Onkohan tuo kaula hiukan liian pitkä? Etummainen jalka kapenee ehkä turhankin nopeasti. Alaosasta jalat näyttää jo turhankin pieniltä. Tausta on melko vähäisenä. Jotain olisi voinut sinne vielä kehitellä. Oikein hakemalla haettua kritiikkiä. Oikeasti kuva hipoo täydellisyyttä.

Aerion: 7,5
Onkohan kartta piirretty ihan mallista tarkasti? Miten Tasmania liittyy tähän kyseiseen henkilöön? Kotipaikka? Tasmaniasta tulee minulle aina mieleen Tasmanian tuholainen eikä se kyllä taida liittyä tähän henkilöön millään tavalla. :D Ensimmäisellä katselukerralla tuota auton asentoa ja muotoja oli jotenkin vaikea hahmottaa. Kun sen ensimmäisen kerran tajusi niin huomasi, että sillähän on ihan selkeät piirteet. Mitään oikeaa kritiikkiä en tuosta oikeastaan löydä, mutta siitä huolimatta pidän enemmän näistä piirtämistäsi ankkatytöistä. Ihmekös tuo kun itse olen miespuolinen heppu. :D

Cyrella: 8+
Cyrella tulee omassa suosikkilistassani toisena heti Lorenan jälkeen. Kauniita tyttöjä molemmat. :) Tässä kuvassa ainoat kritiikit taitaa löytyä noista käsistä. Taisitkin joskus mainita, että kädet on sinun ongelma-alueita? Oikea käsi on niin pieni ja jotenkin epämuodostuneen oloinen, ettei se oikein näytä kädeltä. Sitten tuo palloa kannatteleva vasen käsi.. Se ei näytä luonnolliselta. Tosin en kyllä osaa sanoa miten sen saisi luonnolliseksi. Tuollainen käden asento vain on vaikea piirtää. Käsiä lukuunottamatta kuva on täydellinen. Arvosana olisi voinut hyvinkin olla 9 tai parempi, mutta kädet pudotti sitä harmillisesti.

Hei. Mikäs tavaramerkki tai logo tämä on jota näkyi melko monien piirroshahmojen paidoissa? Merkkiä löysin ainakin kuvista Shanghai, Infiniti, Cyrella ja toisesta tradesta. Liittyykö johonkin tiettyyn juttuun vai onko vain sellainen sinun oma tavaramerkki?
Ihan mahtavia kuviahan nuo taas olivat, siitä ei pääse mihinkään. :D

Missäs vaiheessa waari on mennyt profiilikuvaansa vaihtamaan? Aivan mahtava kuva. Mistäs kuvasta tuo on otettu? Kaunis ankkatyttö. Voisi melkein jopa päästä suosikkilistani kolmoseksi. Tuli harvinaisen pitkä viesti. Toivottavasti joku jaksoi lukea. :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10