Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Vaarin aikaansaannokset

(143 viestiä)
Disencumber
Kyllä on niin hieno ja monipuolinen gallu, että oikein päätä huimaa. : D Kaikki erittäin huolellisesti toteutettu ja yhä vain paranee. Tyylisi erottuu selvästi muista ja olenkin aina digannut siitä.

Pakko mainita, että Sonic ei mennyt yhtään överiksi (surprise?), se on aivan mahtava! Tälläisiin ei ihan joka päivä törmää... Ja kiitos paljon omistuksesta. ;) Myös CD 2.0 on ihan mahti, koneistokin on looginen. Alkuperäistä cyborgia kunnioittava ihmismäinen vartalo on myös erittäin hieno juttu. Taustakin on jotain niin hienoa että wau vaan... Ja kiitos tästäkin.

Oikein hieno gallu siis, odottelen uusia töitäsi innolla (kuten aina)! : D
Vince Ankka
Siis, sikaupeita töitä Vaari. Sustahan saisi uuden Ankkapiirtäjän Akkariin. :)
Tykkäsin aika paljon Ankat maailmalla -kuvasta, se on hieno ja osaat piirtää moottoripyörät ja veneettodella hyvin.
Mut yhdessä seikassa olen samaa mieltä olen samaa mieltä kuin Wonderlust, eli kuva olis voinut olla joko lyijy- tai värikynällä väritetty.
Mieluummin värikynillä.
Se 313 on myöskin todella hieno. Oli hienoa nähdä ultramoderni versio Akun rakkaasta autosta. 8-)
Tykkäsin todella paljon siitä kuvasta, missä Roope näyttää Akulle velkalistaa. Hienosti piirrety ja tunnelma on saatu hienosti esiin.
Värit siinä ovat tosin melko haalaita, mutta ei sille enää mahda mitään.
Ne Gyborgi kuvat myös todella hyviä. Tussaus on ensluokkaista ja värit hienoja osaat myös piirtää todellaa tarkkaan ja yksityiskohtaisesti.
Hitsi kun repesin nähdessäni kuvan, jossa Mikki on muuttunut Sonic -siileksi. Akusta tehty versio oli ihan hulvaton. :D Mutta tarkka työ silti oli.

Mäkin voisin yrittää piirtää jotain ankkakuvia, olis kivaa taas kokeilla miten sujuu. En mä kyl itseäni suosittelis ankkapiirtäjäksi. ;D
Vaari
Kiitoksia taas kommenteista, en ole kiireiltäni ehtinyt paljonkaan töherrellä, mutta tässä olisi pari kuvaa joille sain varattua aikaa.

Uma - Tämä oli viimeinen työni Ankallisgalleriaan, aiheena harvinaiset hahmot. Castyn tarinasta Vaarallinen Viriste tämän bongasin, ja kyseessähän on siis erikoisagentti Uma, joka lähetettiin vuodesta 2079 estämään "hirmuisen Hessu-Hessun" valtaannousu vuoden 2008 Ankkalinnassa.

Lintubongari ja gootti - Jaahas, oli sitten hieman tylsää fysiikan tunnilla... ;D Nopeasti piirretty ajankuluksi, muistelin kirjamessumiittiä ja sutaisin ankkaversiot parista käyttäjästä.

Hmm... Pitäisi vissiin ottaa huomenna se Relan koirapotretti mukaan, kun koulussa kerta iskee inspiraatio eikä kotona synny mitään. :D Mutta juu, kommenttia saa heittää.
Vince Ankka
Oho, nuo on kyl tuo hyviä. Tykkäsin tuosta Umasta todella paljon, se oli todella tarkkaan piirretty ja väritys todella tarkkaa ja huolellista.
Ja oli se toinenkin ihan kehuttava. Hieno idea piirtää ankkahahmoja tosielämän ihmisistä. Ja lisään vielä, että sulla on todella hyvä tyyli.
Mä luulen että se saisi Akkarin taas nousuun. ;)
Mattiii
Kukakohan lienee tuo lintubongari... ;D En nyt sanoisi, että olisit vain sutaissut nuo kuvat, sen verran hienoja ovat. Hienosti olet myös yhdistänyt tosielämän ihmiset ankoiksi. Wondykin on ilmetty itsensä, varsinkin nuo kengät tekevät sen, kun ovat ihan samanlaiset kuin silloin miitissä. Umakin on aivan mahtava. Tarkkaan on piirretty ja hienot värit. Ei muuta kuin että jatka samaan malliin. ^-^
Vaari
Lainaus käyttäjältä: MattiiiKukakohan lienee tuo lintubongari... ;D En nyt sanoisi, että olisit vain sutaissut nuo kuvat, sen verran hienoja ovat. Hienosti olet myös yhdistänyt tosielämän ihmiset ankoiksi. Wondykin on ilmetty itsensä, varsinkin nuo kengät tekevät sen, kun ovat ihan samanlaiset kuin silloin miitissä. Umakin on aivan mahtava. Tarkkaan on piirretty ja hienot värit. Ei muuta kuin että jatka samaan malliin. ^-^
;D Löysit itsesi. Mutta tosiaan, ihan maks puolessa tunnissa syntyivät, ja näin jälkeenpäin silmiin pistää hyvinkin monta kohtaa. Väritys on pikapikaa, mikä tietysti myös näkyy, ja metallistin hartiat... Myös NW-laukku unohtui, ja teikäläisen varustus jäi melko yksinkertaiseksi, kunhan nyt värit muistin. Ja nuo Neptunot... ;D

Mutta kiitos kommenteista, lisää on tulossa lähiaikoina (ainakin Relan ehdottama jo kohtuuttomuuksiin venynyt koirakuva), ja odottakaahan kun Ankkiksen miitti koittaa. ;)
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: VaariMyös NW-laukku unohtui
:'D Khyl sä huomaat kaikenlaista. Oikein onnistunut kuva, bongari on ihan näköinen, ja mitä ilmeisemmin myös minä. Itteään on vaikea arvioida, mutta kyllähän tuossa taitaapi samaa näköä olla:D (Ainakin mulla on vähän väliä kädet takintaskuissa ihan oikeastikin.) Umaa kommentoinkin jo toisaalla, mutta isompi kuva antaa sille oikeutta aivan eri tavalla. Varjostukset pääsevät paremmin esiin, ja tajusin vihdoin, mitä typyllä on toisessa kädessä:D Pakko liputtaa vielä puuvärien puolesta, älä sorsi niitä, niillä saa hienoa jälkeä! Kato vaikka:D
Frodo
Hehhee ;D Itsekkin tunnistin heput miitistä:D Kuva oli erittäin hyvin toteutettu, ja kuten joku jo aikaisemmin ehti sanoa, ihmiset ovat hyvin taipuneet ankoiksi.

Uman kuva, loistava, jäin ihailemaan hienoa väritystä, jossa li hyvät värisävyt. Puuväreillä siis väritetty? Minkäsmerkkisillä herra on värittänyt kuvan? Jos siis muistaa:'D
Vaari
Lainaus käyttäjältä: FrodoHehhee ;D Itsekkin tunnistin heput miitistä:D Kuva oli erittäin hyvin toteutettu, ja kuten joku jo aikaisemmin ehti sanoa, ihmiset ovat hyvin taipuneet ankoiksi.

Uman kuva, loistava, jäin ihailemaan hienoa väritystä, jossa li hyvät värisävyt. Puuväreillä siis väritetty? Minkäsmerkkisillä herra on värittänyt kuvan? Jos siis muistaa:'D

Kiitoksia! Kun sitä muistiakin on hieman suotu niin tällaista pikkuhauskaa syntyy luppoajalla. ;D Ankat ovat siitä merkillisiä piirrettäviä, että kuin huomaamatta niistä saa aikaan vaikka mitä ihan pikkumuutoksilla. Tietysti vaatetus näyttelee nuissa melko suurta roolia, mutta muistinpa myös Wondyn sotamaalauksen ja hieman väsyneen oloisen katseen.

Uma on väritetty puuväreillä, kyllä. Merkiltään taisivat olla Derwentit, 175-vuotias brittivalmistaja joten eiköhän ne sieltä laadukkaammasta päästä ole ja siten vaikuta positiivisesti lopputulokseen. :D
Mattiii
Milloinkas olisi uusia töitä tulossa ja mistä aiheesta olisi tällä kertaa?
Vaari
Lainaus käyttäjältä: MattiiiMilloinkas olisi uusia töitä tulossa ja mistä aiheesta olisi tällä kertaa?Jaa-a, sitä koirakuvaa pitää tosissaan jatkaa jossain vaiheessa, piirustuskisaan on määrä osallistua Julyn sinne ilmoitettua ja Kääkiltä voitte kysyä eräästä spesiaalitoimeksiannosta, itse en paljasta jos hän ei halua. Siis lähiaikoina tulee lisää, muuta on vaikea sanoa.

Pakko muuten korjata nyt kun muistan, Uma on siis peräisin vuodesta 2049, ei siis 2079. :)
Frodo
Lainaus käyttäjältä: MattiiiMilloinkas olisi uusia töitä tulossa ja mistä aiheesta olisi tällä kertaa?
Jep. Saako ehdotella Opel-miehelle aiheita?

En olekkaan tuollaisesta künävalmistajasta kuullut ennen, mutta kun nuo vanhat puuvärini ovat aika kuluneet, taidanpa ostaa tuollaiset "Terventit":D
Vaari
Lainaus käyttäjältä: FrodoJep. Saako ehdotella Opel-miehelle aiheita?Toki, itse asiassa muistinkin juuri sen Pappis-Touhon... ;D Ideoita otetaan mieluusti vastaan, tässä iässä kun alkaa tuo mielikuvitus jo pikku hiljaa valmistautua eläkkeelle...
Anonymous
Millos ''Iloinen koira-kuva'' tulee...

Aika kauan siitä kun ilmoitit sen olevan suunnitteilla... >:(

Kirjotusvirheen korjasin edittaamalla. :)
Vaari
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaMillos ''Iloinen koira-kuva'' tulee...

Aika kauan siitä kun ilmoitit sen olevan suunnitteilla... >:(

Seuraavan päivityksen mukana, elikkäs näillä näkymin Piirustuskisa 14:n äänestyksen jälkeen. Sanoin joskus sen olevan suunnitteilla, todellakin, mutta nyt se on jopa tekeillä... ;) Ja älähän hätäile, ei minulla ole joka hetki aikaa tarttua kynänvarteen, nyt on sitä paitsi kiirus tuon kisatyön kanssa joten homma jatkuu viikonloppuna.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10