Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Disencumberin tekeleet

(25 viestiä)
Kääk13
Kehuja tulee täältäkin. :D
Eikö olekin mukavaa..? ;D :D

Olet saanut klassikkoaiheeseen uutta pontta komean modernilla tyylilläsi. Hieno idea oli myös tuo kunkin työn jakaminen jopia vastaaville tekijöille.
Kateellinen olen kaikille, jotka hallitsevat värittämisen taidon ja siihen vaadittavan kärsivällisyden. Itse inhoan värittämistä. Koneellakin, mutta erityisesti käsin. Sen varmasti huomaakin useista piirroksistani...

Olen kovasti odotellut sarjakuvaa. Miksi porukalla tuntuu olevan hirveitä ennakkoluuloja sellaisen tekemisestä?
Pyydän siis hartaasti, että kokeilisit edes jotain lyhyttä muutaman sivun mittaista tarinaa (yksisivuiset alkavat jo tulla korviosta ulos).
Lainaus käyttäjältä: VaariHitauttani olen vasta saamassa valmiiksi Frodon ja Kääkin toimeksiantoja, mutta luulen että tiedät mikä kestää. ;D
Tietäisinpä minäkin. :)
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Kateellinen olen kaikille, jotka hallitsevat värittämisen taidon ja siihen vaadittavan kärsivällisyden.Samat sanat, erityisesti pidin sen puuväritetyn toteutuksesta ilman tussausta. 0.0

Lainaus käyttäjältä: SammaOlen kovasti odotellut sarjakuvaa. Miksi porukalla tuntuu olevan hirveitä ennakkoluuloja sellaisen tekemisestä?
Pyydän siis hartaasti, että kokeilisit edes jotain lyhyttä muutaman sivun mittaista tarinaa (yksisivuiset alkavat jo tulla korviosta ulos).
Meillä hitailla piirtelijöillä ei ole tapana juuri kuulutella tällaisista vaikka jotain tekeillä olisikin, lisää paineita valmistumisen suhteen. Jonkin verran omaan sisäpiiritietoa, mutta ihan perinteistä ankkasarjakuvaa en ole kuullut olevan tekeillä.

Lainaus käyttäjältä: KärsimätönLainaus käyttäjältä: VaariHitauttani olen vasta saamassa valmiiksi Frodon ja Kääkin toimeksiantoja, mutta luulen että tiedät mikä kestää. ;D
Tietäisinpä minäkin. :)
Tietäisinpä itsekin. :'D Mutta kuten jo sanoin, en vain saa Akua näköisekseen haluamallani tyylillä, joten joudun kai lopulta tyytymään asentojen kopiointiin teikäläiseltä. Sry, mutta ainakin yritin. piirtämiselle on muutenkin jäänyt melko vähän aikaa viime kuukausina, ja tämä on aikas iso hanke pelkkiin kuviin verraten.

Mutta jotain kommenttia haluaisin vielä antaa uusimpiin töihin.
Kuten sanoin, pidän Puukkarin värityksestä. Hämmästyttävää miten olet saanut väritettyä ilman ääriviivoja, ja lopputulos on oikein hieno juuri siksi. Sitten se Lyikkäri, pidän siitä kuinka hän piirtää Akun kättä. Hieno idea, ja tykkään asennosta. :)
Ashurana jäikin viimeksi vaille kummoisia kommentteja itse piirrosjäljestä. Jos tämä oli nopea luonnos, millaisia krokeja saisitkaan aikaan. :D Vaikka taustalla näkyy raakoja luonnosviivoja, olet vahvistanut pääpiirteet jolloin tämä on jo miltei värejä lukuun ottamatta valmiin näköinen. Ilme on sympaattinen, "tukka" pähee, tatskat hienoja ja kukka kertoo oleellisen tyypin mieliharrasteesta. Pyrstö näyttäisi tosin olevan enemmän vasemmassa reidessä kuin takalistossa, mutta nopeisiin luonnoksiin nyt pidä yhdestä pikku mokasta marista. :D Odotan valmista projektia mielenkiinnolla, jos vaikka näkisin sen täälläkin. :)
Disencumber
Kiitos oikein paljon positiivisista kommeista Vaarille ja Kääkille. :]

Lainaus käyttäjältä: VaariLainaus käyttäjältä: KääkOlen kovasti odotellut sarjakuvaa. Miksi porukalla tuntuu olevan hirveitä ennakkoluuloja sellaisen tekemisestä?
Pyydän siis hartaasti, että kokeilisit edes jotain lyhyttä muutaman sivun mittaista tarinaa (yksisivuiset alkavat jo tulla korviosta ulos).
Meillä hitailla piirtelijöillä ei ole tapana juuri kuulutella tällaisista vaikka jotain tekeillä olisikin, lisää paineita valmistumisen suhteen. Jonkin verran omaan sisäpiiritietoa, mutta ihan perinteistä ankkasarjakuvaa en ole kuullut olevan tekeillä.

Mjuuh, jotakin olisi tässä joskus (niin milloinkahan... krhm) tulossa, eikä sen pitäisi olla erityisen lyhyt. Se ei tosiaan ole mikään perinteikkäimmän luokan sarjis, ja eroaa Akkarin tyylistä aika lailla. Ankkalinnan hahmoista aivan varmasti tulee vain Aku, muista en vielä oikein tiedä...

Lainaus käyttäjältä: VaarilainenKuten sanoin, pidän Puukkarin värityksestä. Hämmästyttävää miten olet saanut väritettyä ilman ääriviivoja, ja lopputulos on oikein hieno juuri siksi. Sitten se Lyikkäri, pidän siitä kuinka hän piirtää Akun kättä. Hieno idea, ja tykkään asennosta. :)
Naah, ei se ole ilman ääriviivoja värittäminen vaikeaa ole, ja actually tein ensin hyvin haaleasti sinisellä rajat ja siihen päälle sitten värjäilin. :] Lyijykynää en tietenkään käyttänyt, koko juttuhan olisi mennyt total pilalle... Muttah kiitosta taas.

Lainaus:Ashurana jäikin viimeksi vaille kummoisia kommentteja itse piirrosjäljestä. Jos tämä oli nopea luonnos, millaisia krokeja saisitkaan aikaan. :D Vaikka taustalla näkyy raakoja luonnosviivoja, olet vahvistanut pääpiirteet jolloin tämä on jo miltei värejä lukuun ottamatta valmiin näköinen. Ilme on sympaattinen, "tukka" pähee, tatskat hienoja ja kukka kertoo oleellisen tyypin mieliharrasteesta. Pyrstö näyttäisi tosin olevan enemmän vasemmassa reidessä kuin takalistossa, mutta nopeisiin luonnoksiin nyt pidä yhdestä pikku mokasta marista. :D Odotan valmista projektia mielenkiinnolla, jos vaikka näkisin sen täälläkin. :)
Ja se on nopea luonnos. :] Koska kyseessä on luonnos, en jaksanut välittää luonnosviivoista ja vahvistin rajoja joiltain osin suht hutaisten. Eikä se olisi laisinkaan valmis nyt, viivavarjostukset ja kaikkea. ...Ja se pyrstö on joo vähän niinkus epämääräinen... 8D Mutta ainakin nyt näkyy, miltä se näyttää.
Ja vielä sarjisproggigsesta, että se tulee luultavasti yksi sivu kerrallaan (Lukunurkkaan varmaan, vai mitäs Kääk...?), koska muuten saisitte odotta viisi vuotta ennen kuin näkisitte koko sarjiksen...
Kääk13
Saisimme odottaa viisi vuotta joka tapauksessa.

Mutta joo. Sarjakuviahan varten Lukunurkka on Ankkikseen perustettu kun silloisen Ankkalinnakkeen fanart-sarjakuva osio sivuston myötä aikoinaan hävisi. Valitettavasti myös joitain ailkuaikoina Lukunurkkaan lisättyjä sarjakuvia on myös hävinnyt.
Johtunee linkkien vanhentumisesta. Mikäänhän ei kestä ikuistesti ja näin ollen tulevan sarjakuvasi alku häviää enne loppua. Ymmärtänet kertajulkaisun suosituksen, mutta itsepähän päätät.
Disencumber
Tattadaa! Olen elossa, ja vihdoin ja viimein päivittelen galluani (ei sillä että kukaan olisi tätä odottanut :''D). Mutta älkää nyt erehtykö luulemaan, että olisin saanut paljonkin aikaiseksi! :D Ankkoja ei tule valitettavasti kuin yksi tällä kertaa, ja sekin on oma hahmoni... Toivottavasti ei haittaa .__.

Karvapallo
Aaargh. Mä en osaa piirtää karvaa >__<' Tämä oli kortti äiteelle (en vaan muista, mikä kortti se oli... olisko ollu syndekortti? :D). Siitä kisusta piti tulla aluksi yksi mun kissoistani, muttei sitten tullutkaan. Mä halusin koittaa sitä karvan piirtämistä (D:) ja tuollaista jänskää epäperinteistä tyyliä tätä tehdessä.

Kisu
Mä tarvitsin itselleni ID:n DeviantArttiin, joten tein markkereilla kisulin :3 Ääriviivat on hauskaa "sutata" noin, ja mun mielestä se näytti kivalta. Btw, mä kutsun noita tollasia kissoja, joita mä piirrän harva se päivä, Kisuiksi ;]

Varoitus! Alla oleva kuva sisältää verta, joten jos meinaat saada sydärin kun näet ketsuppia, jätäthän katsomatta.

Mut miks?
Tähän kuvaan on sitten Julyn lupa, en mä muuten tälläisiä uskaltaisi täällä julkaista :D
Elikkäs eli. Mulle tuli äkkiä sellanen olo, että "Mä haluun piirtää Paintillaaah!" o___o' Ankka on oma hahmoni Ashurana, myöhemmin Cyborg Duck, ja tämä kuvanen kuvaa hänen muuttumistaan kyborgiksi. Vaikka kuva saattaa näyttää yksinkertaiselta, sain sen tekemiseen upotettua aikaa ihan mulle tarpeeksi kauan. Esmes veren piirtäminen oli välillä vähän konstikasta touhua.

Olen mä paljon enemmänkin kuvia saanut aikaiseksi - en mä sentään näin hidas ole xD - mutta ne jäävät nyt julkaisematta tietyistä syistä. Toivottavasti piditte edes hitusen, ja ehei, en mä pure vaikka kommentoisittekin C:
Disencumber
Vaikka kommentointi on näemmä lamaantunut täysin, laitan vielä yhden tekeleeni esille. Se ei valitettavasti ole kuitenkaan erityisen jouluinen, vaikka joulu onkin .__.

Dragon Age Lohru
Eeelikkäs, tämä on joululahja meikän iskälle. Hän pelaa tosi paljon Dragon Agea ja tosiaan tykkää tästä pelistä, joten piirsin hänelle tämän lohikäärmeen, joka on ymmärtääkseni pelin loppuboss (en ole pelannut DA:ta itse, joten mä olen aika pihalla näistä jutuista ;D). Mä printtasin ton kuvan valkoiseen t-paitaan, ja omasta mielestäni se onnistui varsin hyvin.. Vaikka eihän mun digitaaliväritystaidoissa mitään suurta hurraamista ole >.<
...Ja en muuten varmana piirrä lohruja enää ainakaan 500 vuoteen! x__x Tämän kanssa tuli tapeltua aivan liian kauan mun mittapuullani - monta tuntia tietsikalla takkuamista monena päivänä. Uskokaa huviksenne, se ei ollut kivaa.

No muttah. Toivottavasti miellyttää ja hyvät joulut kaikille C:
akuankka1313
Miten 13-vuotias voi piirtää tuolla tavalla kuin mikäkin Leonardo da Vinci?
ankkaetsivä
Lainaus:Varoitus! Alla oleva kuva sisältää hieman verta, eli jos veren näkemisen tuloksena vessat ovat varattuina seuraavat viisi tuntia, jätä katsomatta.
Kuvittelin tuon varoituksen perusteella jotain vielä vähän rajumpaakin :) .

Mutta hieno kuva on, ei voi kiistää. Varjostus on toteutunut onnistuneesti ja piirros on muutenkin hieno.

Mistä johtuu se, että aloitusviestissä suurin osa kuvista ei näy ainakaan minun koneeltani? Tulee ruutuun joku teksti "Siirrä kuvasi kuvaboxiin" tai muuta sellaista. Onko vika vain omassa koneessani?
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: ankkaetsiväMistä johtuu se, että aloitusviestissä suurin osa kuvista ei näy ainakaan minun koneeltani? Tulee ruutuun joku teksti "Siirrä kuvasi kuvaboxiin" tai muuta sellaista. Onko vika vain omassa koneessani?
Kuvat on laitettu palvelimelle jo melko kauan aikaa sitten, joten luulisi nyt, miten niille on käynyt... Monet piirrokset esim. Imageshackiin häipyvät ajan myötä kuten esimerkiksi omassa topassani.
Disencumber
Kiitoksia kommeista ^^

Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Miten 13-vuotias voi piirtää tuolla tavalla kuin mikäkin Leonardo da Vinci?
xD En mä nyt ihan niin hyvä ole, eikä Vinci luullakseni käyttänyt tietsikkaa värittämisessä :D

Lainaus käyttäjältä: ankkaetsiväKuvittelin tuon varoituksen perusteella jotain vielä vähän rajumpaakin :) .
Mjuuh, ehkä se oli vähän harhaan johtava varoitus, eikä kuva sinäänsä edes ole kovin raju... Mutta toivottavasti et pettynyt :''D
Radikaalimpaakin aineistoa löytyisi, mutta ne taidan jättää julkaisematta.. Kyllähän täällä nuorempaakin sakkia pyörii, ja sitä paitsi ne kuvat eivät muutenkaan ole julkaisukelpoisia. Jotain suttuja lähinnä .__.'

Lainaus:Mutta hieno kuva on, ei voi kiistää. Varjostus on toteutunut onnistuneesti ja piirros on muutenkin hieno.
Kiitos :] Mä olin tosin aika laiska noiden varjostusten kanssa, ja mä kyllä mielestäni vähän feilasin ne...

Lainaus:Mistä johtuu se, että aloitusviestissä suurin osa kuvista ei näy ainakaan minun koneeltani? Tulee ruutuun joku teksti "Siirrä kuvasi kuvaboxiin" tai muuta sellaista. Onko vika vain omassa koneessani?
Mä laitoin ne kauan aikaa sitten Kuvaboxiin, mutta Kuvaboxi jotenkin kai yhdistyi Kuvat.fi -palvelimeen, jonka seurauksena Kuvaboxi poistui käytöstä. Ymmärtääkseni piirrosten jakaminen ei onnistu Kuvat.fi:n kautta.
Sivuja: 1 2