Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Ropsun väsäykset

(1 viesti)
Ropsu
Joo, siis näin vai?

Taikaviitta tulittaa
Tällainen väsäys, jossa on Taikaviitta, jossa ampuu jollain pyssyllä. Piirretty käsin, värjätty paintilla ja GIMPillä. Ihan hieno kuva ainakin mielestäni, ja näyttää samalta, kun halusin.

Vain yhden timantin tähden
Roope istuskelee jossain viidakossa, ja vieressä jotain lentokoneen palasia, ja timantti. Piirretty ihan käsin ja paintilla värjätty. Onnistunut ihan hyvin.

Väärä ajoitus
Tällainen lyhyt komiruutuinen sarjis. Onnistui mielestäni hyvin, eikä paint värityksessäkään mielestäni ole moitittavaa. Juoni ei ole mikään loistava, kun on ihan itse keksimä...

Taikaviitta kaahailee
Taikaviitta ajelee, ja kaahaa täysillä STOP-merkin kohdalla pimeässä. Väritys onnistui yllättävänkin hyvin, ja kuva on ihan mukava.

Klondiken keisari (mallista)
Don Rosan hieno kuva minun tyylilläni. Kuvaa on luult kopioksi, mutta sitä se ei ole. Ihan omin käsin väsätty, ja pari tuntiahan siinä vierähti...

Aku korjaa 313:a (mallista)
Massimo De Vitan työ, jonka minä olen tehnyt tällaisena. Ihan onnistunut. Skannauksesta tuli vähän vino, ja väritys on hajanainen, mutta ainakaan minua ne eivät hirveästi haittaa.

Aku hurjastelee 313:lla
Aku ajelemassa 313:lla jonkun maalilipun läpi. Kuva onnistui mielestäni ihan kohtuuhyvin, ja paint värityksessä mietin vain maan väriä: vihreä, ruskea, harmaa...

Aku viskoo keihästä
Aku heittelee jotain keihästä. Muuten onnistunut, mutta nokka on vähän huono, kun jätin siitä alaleuan pois. Paint värityksessä ei ole mielestäni mitään vikaa.

Taikaviitta avaruusaluksessa
Tällainen väsäys Taikaviitasta, joka pelleilee avaruusaluksella. Ihan mukava kuva, eikä paljoa vikoja. Kuvan laatu on sitten mitä on...

Roope kävelee
Roope Ankka kävelemässä, väritys on tarkoituksella vaalea, jotta se näyttäisi tuolta... Kuva on onnistunut ja mielestäni ihan mukava.

Roope McAnkka
Klondiken aikojen Roope. Väritön kuva, vaikka värillisen olenkin tehnyt. Se vain meni ryttyy, kun laveerasin... Katsotaan saanko suoraksi, niin voisin sen tännekin laittaa värjättynä.
Sivuja: 1