Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Bomberin tökeröt törppöilyt

(26 viestiä)
Bomber
Mä aattelin nyt sitten alottaa oman fanart-topicin. En oo kyllä mitenkään erityisen haka piirtämään
ankkoja, mutta tässä nyt pari tuherrusta. Ankat luonnistuu jotenkuten, mutta mun mikit menee jo
vähän pilapiirrosten puolelle. Tässä nyt sitten:

Ylempi: Lassi ja Aku. On vähän sotkunen toi lassi ku en kauheesti sitä jaksanu muoksii, mutta toi Aku ja sen väritys on onnistunut omasta mielestäni aika hyvin omaan tasooni nähden. Lassin piirtämisessä olen paljon parempi, kuten jo tästä kuvasta huomaa. Molemmat itse tehty. Kiitokset Kääk13:sta siitä että neuvoi tämän helpomman tavan käytön. Lisää tulossa pian.

Alempi: Kaksi Lassia. Molemmat kuvat ovat suhteellisen vanhoja, sängyssä olevasta olen muistaakseni osan tehnyt itse, mutta loput piti tehdä mallista. Kävelevä on ihan itse tehty. Olen tyytyväinen molempiin Lasseihin, mutta kävelevän pärstässä on ehkä hieman parannettavaa. Ankkaa tulossa pian, stay tuned. 8)
Karhula
Lassi on aivan uskomattoman hieno, koska se näyttää tosi hyvältä. :)
Akukin on ihan hieno, mutta se on vähän jäykkä ja nokka on liian pitkä. :P
Harjoittele ja laita lissä kuvia.
Lööperi
Lassi on todella hyvän näköinen. Aku on muuten ihan okei, mutta hiukan jäykän näköinen.
Bomber
Joo kyllähän nämä Akuni ovat aika jäykkiä, mutta kiva että piditte Lasseista. Niitä tässä ollaankin vähän enemmän harjoiteltu :D

Laitanpa tässä nyt Mustakaapu-kisakuvastani pari pikkukuvaa. Kumpi on mielestänne parempi

Ylempi: Maailmanvaltias-Kaapu, oli mielestäni hyvä idis, koska siihen asemaan hänhän aina halajaa tehdessään nerokkaita keksintöjään. Toivottavasti pidätte. ;D

Alempi: Tavanomainen Kaapu-Mikki-Kahakka oli myös aika hyvä idea omasta mielestäni, mutta pelkäsin että Mikki menee pieleen. Hyvinhän se kuitenkin meni. ;)
Karhula
Eka kaapu: Erittäin hieno, koska kaapu näyttää siinä rosvojen kuninkaalta.
Toka kaapu: Tämäkin hieno, mutta tuo Mikki on vähän epäonnistunut. :P
Parempi on tuo ensimmäinen, koska se pistää hymyn naamaan. :)
Bomber
Pistetäänpäs nyt vielä tännekin vielä tämä leikkelekuva Piirrustuskisa 6:sen pohjalta.

http://s5.tinypic.com/ip59qo.jpg[/img]
Bomber
Tässä minun artpad työni. Piti vain kokeilla. Oikeastaan, tuo ei koske ankkoja, se on vain kuvavitsi. Se on hauskempi jos katsot sen videona. http://artpad.art.com/?kcwyvrtcems Mitä pidätte?

Perhana, tuo alaosa meni liian alas...
Flasherhän tarkoittaa siis itsensäpaljastaa.
Bomber
On tämä artpad ihana ohjelma.. Tällaista hieman oudompaa väritystä välillä.

http://artpad.art.com/?kd058br3its
Kääk13
Nuo artpad piirrokset ovat ihan hyviä mielestäni.
Itsekin olen useaan otteeseen kokeillut tuolla piirtää, mutta on se vaan vaikeaa. Yhteenkään kuvaan en ole ollut tyytyväinen.

Sitten siitä lukunurkassa julkaistusta sarjakuvastasi.
Olen odotellut sitä alagategoriaa kommentteja varten, mutta kun pääylläpito tuntuu nukkuvan, niin tuonpa tyytyväisyyteni strippiäsi kohtaan esille täällä.
Vitsi oli ihan hauska, ei ehkä mitenkään erikoisen omaperäinen, mutta yleensä kun vitsisarja saa edes hymyilemään, se on onnistunut. Oletko käyttänyt noita hahmoja muissa sarjakuvissa, vai loitko ne vartavasten tuota kyseistä strippiä varten?
Jos loit, suosittelen käyttämään niitä lisää.

Piirrustuskisoissa olen nähnyt ihan hyviä ankkojakin sinulta. Oletko koskaan ajatellut tehdä ankkasarjista?
Bomber
Kyseiset hahmot, joita käytin stripissä, ovat nimeltään Karppa ja Käki. Olen luonnostellut pari muutakin strippiä, jotka käsittelevät kaveruksia.

Ankkasarjiksiin en kyllä taidoiltani ole ihan valmis. Asennot ovat aika hakusessa enkä osaa piirtää kuin kaksi ilmettä. Mutta jos jotain voisi yrittää. Olen kuitenkin haka keksimään näitä dekkaripähkinöiden käsikirjoituksia. Olisitko kiinnostunut?
Kääk13
Voisinpa vaikka ollakin.
Nyt kun koulunikin alkaa huomenna niin sinne tylsimmille tunneille ja pitkille tauoille olisi ihan kiva saada jotain tekemistä. Muutenkin tapan aikaani koulussa usemmiten piirtelemällä julistemuotoisia kuvia tai muita suttuja erillisille papereille tai monisteiden taakse.

Jos sinulla on useampi dekkari-idea niin kirjoita vain suoraan käsikirjoitus kaikkiin ja lähetä ne minulle niin piirrän ne puhtaaksi. Jos olet innostunut kuvakäsikirjoituksen tekemisestä(mikä on tietysti minulle helpompaa) niin voit lähettää sellaisia sähköpostiini.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Jos olet innostunut kuvakäsikirjoituksen tekemisestä(mikä on tietysti minulle helpompaa) niin voit lähettää sellaisia sähköpostiini.
No, yritänpä väkertää jonninlaista kuvakässäriä. Lähetän sen sulle päin sitten.
Bomber
No nyt tulee vihdoin ja viimein uutta kuvaa. Värityksestä tuli aika hutaistun näköinen, tusseilla kun yritin tehdä väreistä luonnollisia. Koneellakin kun olen värityksessä täysi uuno. Olen piirrellyt pitkin viikkoa tätä tylsillä tunneilla ja nyt tuli valmista:

http://i41.tinypic.com/vqjzwp.jpg

E. Aku siis roikkuu. En saanut maan kamaraa mukaan kuvaan, eli voi näyttää hieman typerältä noin pienessä kuvassa tuo kauhu.
Bomber
Ei näytä kommentteja vielä tulevan, heitetääs lisää puita takkaan. Olen piirrellyt jonkin verran Karppa-sarjiksia, joka on oma hahmoni. Tässä eräs tuotokseni joka valmistui viime kuussa. Toivoisin hieman lisää sisältöä ketjuun.

http://i43.tinypic.com/2ahz66t.jpg

E. On muuten hieman typerää kun jokaisen kuvan joudun pistämään linkin taakse näiden kuvarajoitusten takia... Mutta ei sillä nyt niin väliä, kunhan näette kuvan.
Kääk13
Kas, en edes ollut huomannut, piirroksiasi.
Mielestäni tuo Aku on hieno. Oikeasti. Paras, mitä muistan nähneeni sulta.
Taitaa olla aikaslailla tuorekin..?

Piirräpä säkin sellainen julistekuva.

Sarjakuva on myös hauska. Varsinkin piirroksista tykkään. Ne ovat ilmeikkäät ja hahmot on piirretty elävästi.
Valitettavasti en vain tajua sen vitsiä.
Sivuja: 1 2