Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Peetukan sähellyksiä

(57 viestiä)
Peetukka
Kiitoksia kommenteista ja neuvoista.
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Mistä syystä sivut ovat pilkottu tuolla lailla ½osaan?
Mielestäni on helpompaa piirtää aina puolet sivusta aaneloselle, koska siihen saa ahdettua enemmän yksityiskohtia ja on muutenkin mukavanpaa piirtää.

Piirrustuskisasta sen verran, että en ole koskaan edes yrittänyt piirtää Taikaviittaa. En ole varma osallistunko, mutta jos osallistun, kiire tulee ainakin.
Peetukka
On tullut koulussa töherreltyä vihkoon muutamia Ankka-kuvia, kun on ollut tylsää.
Piirretty lyijykynällä ruutuvihkoon, paperin kääntöpuoli näkyy himmeästi kuvan takana, pahoitteluni siitä.

http://img167.imageshack.us/img167/8272/img036rz5.jpg[/img]
http://img512.imageshack.us/img512/5953/img037hk8.jpg[/img]
Peetukka
Tässä tälläinen jouluinen Aku. Väritin GIMP:llä. Todella hyvä kuvanmuokkausohjelma, suosittelen. Ajattelin tätä ensin avatariksi, mutta tämä ei näytä kovin hyvältä pienenä.
http://img361.imageshack.us/img361/6598/jouluakueo9.jpg[/img]
EmRA
Normi-ilme + Iloinen vartalo = reps

Ihme jälkeä tulee tuolla GIMPillä, esim hattu näyttää liituväreillä (miksi niitä taas kutsuttiin, ne hoopot ja epäkäytännölliset värit joita käytettiin ala-asteella..) väritetyiltä.

Koneella värittäessä suosittelen lämpimästi lisäämään myös varjostukset, niiden lisääminen kun on niin julmetun hauskaa muutenkin =)

Mallista/läpipiirtäminen on hyvä tapa harjoitella
(älä kuitenkaan mene sellaisia nettiin laittamaan, harjoitukset kannattaa pitää itsellään)

Kouluarvosanoissa antaisin sen perus seiskan, 7+, perustavaraa, en ollut suuresti hämmästynyt, mutta en myöskään saanut 2girls1cup reaktiota.
Olin kuitenkin positiivisella mielellä katsonut, selvästi parempaa jälkeä edelliseen verrattuna!

..Itse käytän Photoshoppia väritykseen.
Aksu ankka
Ihan hieno pää, mutta kaulan loppu on jotenkin. No en nyt oikein osaa selittää,
mutta näyttää siltä että Aku on ollut jossain kaupassa pukkina ja että hän
on pöllinyt kaupasta yhtä sun toista ja on jäänyt poliiseille kiini :D
Muuten hieno
Kurmeloinen
Ihan hyviä piirroksia, jatka harjoittelua vaan! Tosiaan kuten EmRAkin sanoi, läpi/mallista piirtäminen on erittäin suositeltavaa. Toisaalta niitä töitä ei ainakaan hirveästi kannata julkaista, niissä ei katsos ole mitään erikoista, tai uutta. Annan vielä sellaisen vinkin, että lisää ilmekkyyttä ankan naamaan.
Lainaus:Normi-ilme + Iloinen vartalo = reps ...niin. Tuo uusin Aku olisi kaivannut hieman hymyä naamaan. Nyt se näyttää, kuin olisi hämmästyneenä nostanut kädet ilmaan, Roopen uhatessa häntä mörssärillä. :)
Itsekin muuten ihmettelin tuota GIMPin väritysjälkeä, muistuttaa todella paljon vahaliitua/öljyliitua(?) (kuitenkin juuri niitä mitä pakotettiin ala-asteella käyttämään)
Lainaus:mutta en myöskään saanut 2girls1cup reaktiota. Aww. :'(
Peetukka
Juup, kiitoksia kommeteista! Tuosta kuvasta sen verran, että ajattelinkin Akulle kädet alas - niinpä tussasinkin Akun pään ensimmäiseksi. Sitten ajattelin, että teempä Akusta vähän iloisemman ja piirsin Akulle kädet ilmaan. Joten tuosta tuli nyt tuollainen normi pää ja iloinen vartalo-kuva.
akuankka1313
Ihan mahtavia kuvia. :D Varsinkin tuo Joulu-Aku on läppä.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenNyt se näyttää, kuin olisi hämmästyneenä nostanut kädet ilmaan, Roopen uhatessa häntä mörssärillä. :)
Jouluinen Aku Ankka, jota uhataan aseella?

Mutta oikein hienohan tuo on :D. Pokka pitää loppuun asti.
Peetukka
Uudenvuoden kunniaksi päätin piirustaa tällaisen kuvan.
Kuvan värityksen sun muut on hoidettu GIMPilla. Yhden virheenkin huomasin, mutta vasta jälkikäteen - Akun autosta puuttuu valot! :-
Peetukka
Tein tässä nyt aikana kuluksi ArtPad työn. Jäi kyllä harmillisesti luonnosviivat tuonne yläosaan näkymään..
Peetukka
Sori triplaviestistä, mutta eilen kokeilin värittää vesiväreillä erästä Aku-kuvaani. Oiken mukavaa vaihtelua välillä käyttää sivellintä ja vesivärejä. Inostuin tänään myös sitten laveeraamaan erään työni, joka ei ole ankkatyö. No, sen enenpää jaarittelematta laitan nämä kuvat nyt tänne...
Ankka
Kuutamo
Peetukka
Pientä päivitystä taas tännekkin.
Kesää odotellessa..
Ja koska tämä on neljäs viestini peräkkäin, niin olisi niitä kommenttejakin kiva saada. :)
Bomber
Oikein loistokkaasti väritetty tausta. Minua kuitenkin hieman häiritsee meren ja taivaan sama sinisen sävy. Aku on oikein mainio, mutta jotenkin ilmeestä tulisi raukean ja rauhallisen sijasta hermostuneisuus.
Peetukka
Joo, kiitos kommentista. Väritin kuvan väsiväreillä, ja sitten korjasin sitä vähän GIMPilla. Tosiaan meri ja taivas olisivat voineet olla eri sinisen sävyjä, mutta, mutta.. Niin, ja Akun nokan olisin voinut tietyti laittaa vähän iloisempaan virneeseen..
Sivuja: 1 2 3 4