Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Tapsa99:n piirtämiä kuvia

(139 viestiä)
Tapsa99
Kiitos paljon, Toke! :) Minä katsos piirrän joskus mallista, kun en keksi omaa aihetta, josta voisi piirtää kuvaa. Mutta kyllä minä ajan myötä alan jo keksimään omia aiheitakin. :)
Ronaldo
Todella hienoja kuvia sinun ollessasi 99? Tuossa Aku riippumatossa kuvassa akun pää on jotenkin venynyt korkeammaksi ja tausta on väritetty sikin sokin, mutta muuten hienoja! :)
Tapsa99
Joo, kyllä minä olen syntynyt vuonna -99. :)
Salwer1st/
Tapsa, eikö muka oli riippukeinu-kuva mallista. Vilkaiskaas Akkari 19/2006...

http://coa.inducks.org/issue.php?c=fi%2fAA2006-19
T@IK@VIITTA
Minäkin mietin vähän tuota, mutta en ollut varma oliko se aivan sen akkarin näköinen.

Osaat piirtää hyvin mallista, mutta voisit kokeilla välillä myös ilman mallia.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Tapsa, eikö muka oli riippukeinu-kuva mallista. Vilkaiskaas Akkari 19/2006... On kyllä ihan selvästi piirretty mallista. Puska, aita ja puu taustalla ovat kuin suoraan tuosta kannesta. Mutta ei siinä mitään. Hieno piirustus se on silti.

Hyvin osaat piirtää ikääsi nähden. Jatka samaan malliin! Tulet varmasti kehittymään lisää, kunhan piirtelet ahkerasti. Ja tuo kannattaa tehdä, tai sinulle tulee käymään samalla lailla, kuten minulle. ;D Piirtotaidot päässeet vähän ruostumaan...
Tapsa99
ArtPadilla piirrettyä: http://artpad.art.com/gallery/?kl9q4vns0a4

Piirsin tuon aivan äsken.
Frodo
Hyvin piirretty ankka, tietokoneella on mielestäni muutenkin vaikea piirtää, joten erittäin hieno työ. Akun sormiin voisi hieman perehtyä, mutta sormet kyllä ovat aika vaikeat piirtää aluksi...

Ps. Mistä kohtaa aloitat ankkasi, kun piirrät ne ihan paperille? Vinkkinä sellainen juttu, että kannattaa hahmotella ensin pää, ja piirtää pään jälkeen vasta lakki, niin mahtuu varmasti kaikki :)
Tapsa99
Minä yleensä aloitan lakista piirtämään Akun, ja etenen siitä alaspäin.
Salwer1st/
Kannattaa aloittaa nokasta ja muodostaa ruumista sen ympärille. Yllättävin hyvin kuitenkin pystyt piirtämään aloittamalla hatusta.

Varsin mukava työ oli. Silmistä ja pupilleista voisi tehdä vähän isommat.

Kehitys etenee hyvin, hyvä, Tapsa!
Tapsa99
Kiitos vaan, Salwer. :) Lupaan, etten enää lähetä tänne mallista piirrettyjä kuvia.
Pullasorsa
Piirtotaitosi kehittyy huimaa vauhtia. Salwer mainitsikin jo nuo virheet, joten en nyt ala niitä tässä toistamaan. Joka tapauksessa ilman mallia tehdyt kuvat kehittävät enemmän piirtäjänä.
Bomber
Jummin hieno kuva kyllä. Kulmakarvoihin voisit myös kiinnittää huomiota. Ne voivat oikeastaan peittää osan lakista, näin kuvaan tulee myös syvyyttä. Eli rohkeasti vain isommat kulmakarvat.
Tapsa99
Piirsin tämänkin tänään: http://img134.imageshack.us/i/akunmyhinenherminen.jpg/

Tarkoitus oli, että Aku haukottelisi, mutta sille tuli aika säikähtänyt ilme.. :)
Pullasorsa
Kyllä sinä ilmeen olet onnistunut hienosti vangitsemaan, mutta nokassa mättää edelleen jokin. Sanokaa, herranjestas mikä, itse en osaa oikein kuvailla sitä. ;D Piirustus on kuitenkin kymmenvuotiaan tekemäksi erittäin hieno.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10