Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Tapsa99:n piirtämiä kuvia

(139 viestiä)
Anonymous
On tosi hienosti piirretty ikäseks, oot tosi hyvä siinä, oikeesti. oot paljo parempi ku mitä ite oon. Pidin siitä ku Ankanpojat laskee rinnettä alas ja siitä polkupyörä kuvasta.
Anonymous
On tosi hienoja kuvia, oikeesti. Ikäseks oot tosi lahjakas. Mun kuvat tossa iässä oli ihan surkeita verrattuna suhun, pidin siitä ku Ankanpojat laskee mäke alas kelkalla ja siitä polkupyörä kuvasta.

Sori, tuli kaks viestii, luulin kato että tota ekaa ei ikinä tullu tänne, mutta näköjää tuli. Anteeks kauheesti tää moka.
Tapsa99
Kiitos paljon, ___Aku Ankka___! :)
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: ___Aku Ankka___Sori, tuli kaks viestii, luulin kato että tota ekaa ei ikinä tullu tänne, mutta näköjää tuli. Anteeks kauheesti tää moka.
Voit poistaa viestisi tunnin sisällä sen kirjoittamisesta painamalla "ruksia" viestisi yllä. Tunnin jälkeen "ruksi" katoaa.
Tapsa99
Tässä taas kerran uusin piirtämäni kuva: http://img165.imageshack.us/i/akunuintireissu.jpg/

Eli Aku on nukkunut uima-patjalla, ja delfiini on ottanut Akun kiinni, ja Aku roikkuu nyt delfiinin evästä.
Pullasorsa
...Et ole tainnut noudattaa neuvoani, nokan piirtämistä mallista nimittäin. Tuossa nokassa on nimittäin melkoisesti vikoja. Opit ne paremmin, kun piirrät ne huolellisesti mallista. Ja muista piirtää niitä myös eri kulmista (edestä, sivulta jne.).

Toistan siis taas itseäni, mutta toivottavasti nokat sujuvat jatkossa paremmin. :)
Anonymous
Delfiini tuli liian pulskaksi ja Aku mielestäni liian pieneksi/laihaksi. Nokassakin oli vikaan pahasti.
Aku Vankka
Kaikki negatiiviset asiat pitää ottaa esille, eikä mitään rakentavaa tai positiivista kommenttia voi antaa? Yhä edelleen olen Pulliksen kanssa samaa mieltä tuosta nokasta, mutta ei siitä sen enempää. Erilaisia kuvakulmia toivoisin myös, mutta muuten oli oikein mallikas kuva :)
Frodo
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaDelfiini tuli liian pulskaksi ja Aku mielestäni liian pieneksi/laihaksi. Nokassakin oli vikaan pahasti.
Onhan niitä pulskia ihmisiäkin, joten tuskin kaikki delfiinitkään ovat samankokoisia. Joten delfiinissä ei valittamista. Erittäin mukava kuva, nokkaan vielä harjoitusta. Ja muista oikeat mittasuhteet! :)
Ducker97
Hyvä kuva tuo uusin, Eikä nokkakaan minusta paha ole, hyvä ilme muuten Akulla.
Tapsa99
Lainaus käyttäjältä: Pullasorsa...Et ole tainnut noudattaa neuvoani, nokan piirtämistä mallista nimittäin. Tuossa nokassa on nimittäin melkoisesti vikoja. Opit ne paremmin, kun piirrät ne huolellisesti mallista. Ja muista piirtää niitä myös eri kulmista (edestä, sivulta jne.).

Toistan siis taas itseäni, mutta toivottavasti nokat sujuvat jatkossa paremmin. :)

Pullasorsa, katsoin ihan oikeasti tällä kertaa nokassa mallista! Enkä valehtele!
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: Tapsa99Lainaus käyttäjältä: Pullasorsa...Et ole tainnut noudattaa neuvoani, nokan piirtämistä mallista nimittäin. Tuossa nokassa on nimittäin melkoisesti vikoja. Opit ne paremmin, kun piirrät ne huolellisesti mallista. Ja muista piirtää niitä myös eri kulmista (edestä, sivulta jne.).

Toistan siis taas itseäni, mutta toivottavasti nokat sujuvat jatkossa paremmin. :)

Pullasorsa, katsoin ihan oikeasti tällä kertaa nokassa mallista! Enkä valehtele!

Uskon kyllä, mutta yritä tehdä se seuraavalla kerralla hieman huolellisemmin. Kuten värityskin, sitten piirokset paranevat huimasti.
Kääk13
Eihän tuossa nokassa ole mitään vikaa. Se on vain päähän verrattuna hieman pieni.
Voisi luulla, että kyseessä on Pikku-Aku.

Jatka harjoittelemista samaan tahtiin. Suosittelen kopioimaan hahmoja ja niiden ilmeistä eri asennoissa ja tilanteissa.
Aluksi se voi tuntua kovinkin vaikealta, mutta kun sen edes itseään miellyttävällä tavalla osaa, on ilo harjoitella sarjakuvan tekemistä.

Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaKaikki negatiiviset asiat pitää ottaa esille, eikä mitään rakentavaa tai positiivista kommenttia voi antaa? Yhä edelleen olen Pulliksen kanssa samaa mieltä tuosta nokasta, mutta ei siitä sen enempää.
Juurikin näin. Sen sijaan, että näette hirveästi vaivaa vain negatiivisuuksien etsimiseen, voisitte antaa oikeasti rakentavaa palautetta.
Ei kukaan jaksa kauaa lukea pelkkiä haukkuja, vaikkei niitä sellaisiksi olisikaan tarkoitettu.

"Rakentavaa sen on kritiikinkin oltava."
NM. Liikaa kehuja saanut. ;D
Dewey
Tämä Fanart-galleria on kiva keksintö. Mukavaa katsoa toisten piirustuksia. Jossain vaiheessa voisin varmaan omiakin laittaa esille. (:

Ja sitten kommenttia Tapsalle, niin pidän piirustuksistasi. Todella hienoja! Moni sinun ikäisesi ei osaisi tehdä kyllä noin hienosti. Tuosta delfiinikuvasta pidin paljon, ei se delfiini ainakaan minun mielestäni tullut liian pulskaksi, hyvin onnistunut! Akua olisi voinut tehdä hieman tukevammaksi, mutta muuten erittäin onnistunut! :)

Niin ja auringosta vielä sen verran, että älä pirrä sitä reunaan. ;) Minun ala-asteen kuvaamataidon opettaja huomautteli siitä meille aina. Jätä se joko kokonaan pois, tai piirrä kokonaan, mutta ei reunaan, se ei näytä hyvältä. (:
Tapsa99
Tässä 2 uusinta kuvaa:

http://img407.imageshack.us/i/akusportt ... ajana.jpg/

http://img401.imageshack.us/i/hannunham ... istys.jpg/

Nyt olen katsonut kummassakin kuvassa nokasta mallia.

Tuossa toisessa kuvassa piirsin Hannun ensimmäistä kertaa ilman mallia.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10