Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Frodon töherryksiä

(45 viestiä)
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaWow, hienosti piirretty, vaikka itse MD on minulle kaikkea muuta kuin tuttu. ;D
Totta totisesti on tuntematon, kun kirjoitat hänen kutsumanimensäkin väärin. :D

Ja ihan hyvä kuva. :D
Padi
Jaa-a, no Frodon pyynnöstä pistän tänne kommenttini enkä yyveellä. Eli varsin hienoja kuvia kaikki, en keksi mitään moittimista. Tuotatuota... Jatka samaan malliin (ja parantele ehkä jossakin ja nopeutta lisää) niin ehkä sinusta voisi koitua jonkinlainen sarjakuvapiirtäjä (siis jos haluaisit olla sellainen).
No taas minun loistava kommentti alkaa olla tässä joten taidanpa lopettaa nyt kirjoittelemisen.
Frodo
Kiitoksia kommenteista, vaikkei sieltä nyt kerrottu mitä pitäisi parantaa, hyvä asiahan se on :)

Ja tänään laitan uuden yksisivuisen, jossa hahmoina Aku ja Hansu, tarinan nimi on "Pesupallo".
Ducker97
Nopeutta lisää? Mun mielestä toi tuli aika nopeastikin. Tässä nyt vain sitä "Pesupallo":a odotellessa. Toivottavasti tulee lisää, siis kuvia, että sarjakuviakin :)
Frodo
Aku&Hansu - Pesupallo

Käsikirjoitus ja piirrokset siis minä, ja tämä on tullut tehtyä noin kuukausi sitten, mutten kumittaa siitä luonnosviivoja pois aikaisemmin kuin edellispäivänä.
Toivottavasti tajuatte vitsin! :)

Loppukevennykseksi pääsiäisenä piirtämä kuvani: Pääsiäispummi

Kuva otettu kännykällä, joten hieman suttuinen se on, ja muutenkin, kuvan varjostamisessa loppui innostus, joten kuvaa ei ole varjostettu vielä loppuun asti.
Itse asiassa minulta loppui tuolloin mustasta tussaamisessa käyttämästäni tussista väri, ja ajattelin ostaa kaupasta calligrafia-tusseja, joiden terä on paksu, ja sopii paremmin varjostamiseen. Vasta kotona huomasin, että ne olivatkin kaikki sinisiä...

Ps. Katsoin Suomalaisesta kirjakaupasta pullotusseja, mutta löysin vain mustepulloja, joten jos joku kertoisi, mistä voisi metsästää itse tussia? :)
Pps. Kommenttia mielellään!

//Lainaus:olitko ottanut tuohon pääsiäspupuun ottanut mallia Jan Lööfiltä?Pääsiäsipummi kyseessä, ja mallia en ole ottanut keneltäkään. Nyt täytyy vielä paljastaa, etten edes tiedä kuka on Jan Lööf... :)
//Googlella löysin... Jan Lööf oli hepun taiteilijanimi näköjään. En tosin löytänyt yhtään tuon tapaista kuvaa...
Padi
Juu hienoja kuvia taas, ymmärsin tuon sarjakuvan, kiitos vaan ja hyvä oli. Tuotatuota... olitko ottanut tuohon pääsiäspupuun ottanut mallia Jan Lööfiltä? Tai ei sittenkään.
No hienoja kuvia taas.

//Muille tiedoks hän on tunnettu Ruotsalainen lastenkirjailija/piirtäjä. Pistän ehkä kuvan tulemaan. Siis yhdestä vähän samanlaisesta kuvasta. Arvasin ettei kukaan tietäisi.
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Lainaus käyttäjältä: PullasorsaWow, hienosti piirretty, vaikka itse MD on minulle kaikkea muuta kuin tuttu. ;D
Totta totisesti on tuntematon, kun kirjoitat hänen kutsumanimensäkin väärin. :D

Älähän nyt. On rasittavampaa lisätä sinne se yksi a lisää. ;D

Hienoa työtä edellenkin, tulipa aika tyhjänpäiväinen kommentti.
Ankka313
Loistava tuo pesupallo -sarjakuva! Keksitpä oikein mainion vitsin ;D Ja todella upeaa piirrosjälkeä, ei voi muuta sanoa!
Dewey
Ihan hienoja kuvia mitä nyt äkkiä katselin.
Pitää joskus vielä vähän tarkemmin perehtyä kuviin. :)
Frodo
Huomenna viikoksi Savonlinnaan lomailemaan! Olen aika varma, että siellä syntyy jotain näytillepantavan arvoista, joten odottakaapa se viikko, niin tulee uusia piirroksia!

Ja kiitoksia kommenteistanne, ja muistakaa laittaa myös missä on menty metsään, sillä toivon myös kehittävää palautetta:D
Peetukka
Mainioita piirroksia, tosiaan! :)
Kun nyt kehittävää palautetta kaivasit, niin kiinnitin huomiota tuossa sarjakuvassa Akun käsiin. Mielestäni ne ovat hieman liian pitkät. Kuvitteleppa vaikka ihan oikea elävä ankka, ankan siipi ylettyy vain suunnilleen ankan "vartalon" puoleenväliin asti. Tuossa sarjakuvassasi Akun kädet näyttäisivät ylettyvän jopa Akun pyrstöön asti.
Tämä siis kehittävää palautetta, piirroksesi ovat nytkin jo aivan mahtavia! ;)
Kääk13
Nämäkin kuvat ovat mainiota.
Varsinkin tuossa pesupallo sarjakuvassa on aivan mahtava vitsi. Itsekö sen keksit? :)

Hienoa, että julkaiset(tai oikeastaan piirrät) myös muuta kuin Ankkaa. Pääsiäsikuvakin on oikein komea, enkä tunnista sitä millään mallikuvaksi vaikka jotkut sitä mieltä ovatkin.

Voisit mielestäni värittää tuon Hansu-sarjiksen ja tehdä sen seuraksi lisääkin sarjiksia. Sitten voisit julkaista ne kaikki lukunurkassa.
Vaari
Olen aina digannut teikäläisen tyylistä (täälläkin käynyt silloin tällöin jo puolisen vuotta), eivät ole mitään mallista töherrettyjä, vaan itse uniikilla tyylillä piirrettyjä. Aku PV:n selässä on mainio, pitäisikö itse istuttaa Touho pappiksen satulaan? Myös pääsiäiskuva ja datausnurkka hymyilyttävät.
_wonderlust_
Oo, tykkään! Ihanaa kun on vielä tehty käsin. Hieman yritän niuhota vielä väritysjäljestä (voisin laittaa tämähn allekirjoitukseeni, sillä taidan sanoa siitä kaikille..), vielä huolellisemmalla työstämisellä ja useammalla sävyllä samasta väristä saisit vielä vakuuttavampaa jälkeä. Vaikka mä oonkin jo aika vakuuttunut: D Tunnistettava jälki on plussaa, samoin mittasuhteet pysyvät kondiksessa ja taustoihinkin on panostettu. (Tykkään siitä, että tausta on joko tyhjä tai sitten siellä tosiaan on tausta eikä paria epämääräisetä värialuetta.)

Poikien mökkeliykuva on yksi suosikeistani sommittelun, perspektiivin, yksityiskohtien, värimaailman ja teknisen tarkkuuden vuoksi. (Kiva lista: D) Pyykkinaru on kiva lisä ja sen roikkuminen puusta talonnurkalle tuo kuvaan syvyysvaikutelmaa.

Pesupalloidea on hauska ja toteutus toimii, ja ei-ankkaisat työt ovat kiva lisä. MaD on varsin itsensä näköinen, vaikken minäkään häntä ole koskaan oikeasti nähnyt: D Hieno toteutus siinäkin. Lisää kuvia!
Pap_pa
No, mutta! Mitäs vikaa Akussa muka on? Sopii pyörän selkään kuin nyrkki nokkaan ;D . Siis itsehän en tietenkään osaa tuollaista piirtää, ainakaan pyöriä en ole koko elämäni aikana osannut piirtää. Minusta sinun piirrostyylisi on muista poikkeava, mutta silti hauska. Kuten Vaarikin jo sanoi, että hän pitää uniikista tyylistä, minäkin pidän.
Plussat yksityiskohdista, mutta silti sopivan yksinkertaisessa ulkoasussa.

Meinasin itsekin lähettää jotakin sen suuntaista, kuin sinun Aku Gourme kokkina, mutta en viitsinytkään edes aloittaa sinun versiosi nähdessäni. Ajattelin, että muut luulisivat minun matkivan, mutta ei se mitään. Leksin kyllä jotain.

Muuten, ajattelin itsekin avata oman Fan-art galleriani tänne jossain vaiheessa. Saa nähdä.
Sivuja: 1 2 3