Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: IFF:n tasottoman huonot piirrokset

(8 viestiä)
Imfromfinland08
Joo, eli laitanpa nyt minäkin joitakin piirtämiä kuvia tänne. Teen useimmat kuvat paintilla joten kuvat eivät tule olemaan kovin hyviä. :D

Tässä yksi:

http://www.akuankka.fi/galleria/media/2 ... pesismaila

Tiedän että tuo pesismaila on liian iso, joten siitä ei tarvitse erikseen huomauttaa. Kuva ei ole muutenkaan kovin hyvä, mutta ainakin yritin. :D Muuten otan kaikenlaisia kommentteja vastaan. Luen tarkasti myös vähän "negatiivisemmat" kommentit.

// MaD vaihdas tuo viestisi otsikko muokkaamalla viestiä. :D

//2 Joo, tuo pesismaila liittyy juuri tuohon kyseiseen repliikkiin. :D
Mac Ducky
Joo komeahan piirrustus tuo on. Puhekupla olisi sopinut tuohon kuin nakutettu, missä Aku olisi sanonut "Haluuksä turpaas?" tai "Vielä pesäpallomailalla!" No menee ehkä vähän överiksi. :D Olisi jännää nähdä tulevaisuudessa miten ne ihan paperille piirretytkin ankat sujuvat.

Jos nyt jotain pahaa tuosta pitää hakea, niin näyttää siltä, että pallo leijuisi ilmassa. Ei sitten mitään muuta. Hyvä piirrustus, kaikin puolin.

//Olenko muuten maininnut, että vihaan tuollaisia otsikoita missä vähätellään omia piirroksia? ;)
Vaari
Mietinkin miksei kaverilta löydy töitä täältä, kun tuon aamulla tsekkasin, mutta nyt näkyy korjautuneen sekin asia.

Hieno kuva (jostain syystä en muistanut kommentoida Ankallisgalleriassa), itsellekin tuli pesismailasta heti mieleen tämä legendaarinen Ismo-repliikki... ;D Pallo on juu hieman oudosti kainalon ulkopuolella, mutta mitäpä pienistä. Taiteilehan ihmeessä lisää, sen verran mallikas tuo ensimmäinenkin, että loistojälkeä linee luvassa jatkossakin. ;)

// Otsikko korjattu isännän pyynnöstä.
Imfromfinland08
Noniin, kaivoin pari tuntia sitten esille erään puoli vuotta sitten tehdyn piirroksen ja sain äsken viimeistellyksi sen. Väritin piirroksen enimmäkseen tusseilla, mutta väritys ei ehkä onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla. laitan tuon kuvan näytille vasta loppuviikosta.

Voin tosin tehdä toisen, paintilla tehdyn piirroksen, ainakin jos saan inspiraation. :D

Kiitos muuten kommenteista! :) Lisää kommentteja, kiitos. ;D
T@IK@VIITTA
Ihan hieno kuva tuo kieltämättä on, kun vielä paintillakin tehty. Tuo pesäpallomaila on kyllä liian leveä, mutta ei se niin kauheasti häirinnyt. Lisää kuvia vaan tulemaan ja käsillä tehtyjä olisi kiva nähdä! :)
Imfromfinland08
Tuli piirrettyä yksi kuva tuossa eilenillalla. Siitä ei ehkä tullut kovin hieno, mutta tehty mikä tehty. ;D Kuva näyttää vähän hienommalta suuremmassa koossa. Ja tuo ei ole edelleenkään parhaimpia töitäni.

http://www.akuankka.fi/galleria/media/2 ... hulluutta_

Tuossakaan työssä ei ole mitään "ideaa" tai "juonta", kunhan jotain piantilla piirtelin. :D
Imfromfinland08
Äh! Ei ole lähiaikoina ollut inspiraatiota, vaikka jotain töherryksiä olenkin tehnyt. En kuitenkaan mitään täällä julkaisemisen arvoista. Voin ehkä harkita, jos laittaisin jonkun kuvan tänne tänään.

// Sitten kun Viestimaratonin viides kausi loppuu, niin keskityn enemmän FanArt-juttuihin.
Imfromfinland08
Iffikään ei ole tehnyt juuri mitään pitkiin aikoihin. Ei ole ollut inspiraatiota enkä vain ole yksinkertaisesti jaksanut tehdä mitään. :D Jotain kai kuitenkin täytyisi yrittää tehdä.
Sivuja: 1