Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Kirjoittaja

Aihe: Kurmeloisen ankat

(182 viestiä)
Anonymous
Ei kyl se on täysin eri asia piirtää piirtopöydällä kun vertaa sitä tavalliseen piirtämiseen. Riippuu tietenkin mallista..yli tuhannen euron lcd-piirtopöydät saattavat olla jotakin....

Piirtopöytä vaatii omanlaisensa totuttelun.
Bomber
hienoja on
Kurmeloinen
"Varoitus: tähän aiheeseen ei ole kirjoitettu ainakaan 120 päivään.
Jos et välttämättä halua vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista." ... Hahah, no tuon kunniaksi on ainakin pakko nostaa tätäkin galleriaa taas ihmisten ilmoille - uudella suhteellisen turhalla kuvalla. Piti skannata ehkä noin viikko sitten räpelletty kuvatus.

http://kurmeloinen.pic.fi/kuvat/piir2.png/full ... (Ylimmän akun tein tussiterällä, enkä tosiaan näköjään hallitse kyseisen välineen käyttöä.. :D)
Tiala
Hienoja ovat!
Kyllähän tuo tussiterän käyttö näyttää sujuvan ihan asiallisesti aloittelijaksi :)
Kurmeloinen
Hehe, kiitos.
Nojuuu, suurin ongelma tosiaan taisi olla se, että käsi tuppasi tärisemään... varmaan jännityksestä. :) (seliseli en vain osaa.)
Kääk13
Ovatpa harvinaisen komeita! :)

Oletko kaikki ulkoa piirtänyt vai oletko syyllistynyt kopioimisee....?
En ainakaan tunnistanut mallikuvia ja tyylikin on omanlaisesi.

Kai lisääkin on tulossa?
Sarjakuvia kaipaisin....
Kurmeloinen
Kiitos. Kopioimiseen en syyllisty, kaikki on omaa käsialaa. :)

Voisin tosiaan vähän useamminkin lisäillä tänne kuvia.
Sarjakuva olisi ihan jees ajatus, mutta en usko että hahmot luonnistuvat vielä tarpeeksi hyvin siihen tarkoitukseen. Ankkojen vartalo kaipaa vielä paljon harjoitusta nääs. :P
Kurmeloinen
Noniin, tuli mieleen, että voisinkin tässä heittää tänne yhden kuvan...pikemminkin luonnoksen...jonka tein tylsällä ussan tunnilla.

Hoho: http://kurmeloinen.pic.fi/kuvat/ankka.gif/full ... Lyijärillä siis vain tehty, ja vihkosta skannattu.

Kuvasta sen verran, että halusin pistää tämän siksi, koska tämä on varmaan ensimmäinen "kokovartalo" kuva ankasta (ilman mallia), ankanpojasta oikeastaan, joka tuntuu olevan paaaaljon helpompi mittasuhteiltaan piirtää kuin isommat ankat. :o ...kuitenkin mittasuhteet vääristyy tuon toisen ankanpojan kanssa joka tuolla roskakorin takana huhuilee, suhteessa tohon etualan tupuhupuunvailupuun. :) ...ehkä joskus vielä opin piirtämään Akunkin kokonaan?
jho
Toihan on hieno! Ainut outo kohta on toi seisovan ankanpojan ranne. Se on jotenkin outo.
Muuten hyvä :)
Kurmeloinen
Kiitos vain. :)

Jooh, no outouksia löytyy kyllä. Itseasiassa se ei ole ranne, vaan tuo kämmenen sivu, piirretään yleensä sivusta tuollein pyöreästi, MUTTA, enhän minä sitä oikein osaa piirtää, se näyttää enemmänkin pallolta josta törröttää sormia, tosiaan outo. :>
Tiala
Hieno on! Varsinkin ilman mallia piirretyksi :)
Lisää näitä!
Kurmeloinen
Kiitos. :)

Mulla ois itseasiassa enkun vihossa myös jotain jännää, ei ehkä kovin hienoa... Mutta voisin laittaa sen, ainakin jossain vaiheessa. Teenköhän muuta koulussa kun piirrän vihkoihin...? En. Täältä saa ainakin kommenttia ja kritiikkiä/parannusehdotuksia, mikä on hyväksi näitä tehdessä.
Kurmeloinen
Noniin, nyt taas uutta pukkaa. Tai eihän nämä uusia ole, kaikki kouluvihoista törkeesti pöllitty, ja joskus pitkin tätä vuotta piirretty.
Kaikki muut lyijärillä, paitsi viimeinen Aku.

http://kurmeloinen.pic.fi/kuvat/hupu.png/full - siinä ankanpoikaa, kaikkea rasittavaa pikkuvirhettä.

http://kurmeloinen.pic.fi/kuvat/general.png/full - aivan jotain muuta kuin ankkaa, sedällä on jaloissa jotain pahasti vialla.

http://kurmeloinen.pic.fi/kuvat/aq.png/full - sitten vain perus Aku. (tämmösissä isommissa kuvissa häiritsee ettei Akun pää ole symmetrisesti pyöreä, tai siis että en koskaan tee siitä sellaista, hah.)

Sitten vielä löysin yhden kuvan, tehty Assembly '07:ssä (PSP:llä) joskus aamu kolmen ja kuuden välillä, kuvastaa hyvin sen hetkistä mielentilaa, joka taisi olla väsynyt. :D - http://kurmeloinen.pic.fi/kuvat/wtflolomg.png/full Sieni<3

Kommenttia, kiittoss!
jojo3
Täytyy sanoa että sä piirrät ihan hemmetin hyvin :o Pitääpä ruveta tätäkin avausta seuraamaan aktiivisesti ;)
Kurmeloinen
Hoho, kiitos! :) ... Seuraile ihmeessä, minäkin yritän lisäillä tänne kuvia useammin.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13