Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: "Mustan ritarin" ankkapiirroksia

(80 viestiä)
juketsu
Nuo on kanssa todella hienoja, Akunkaan nokka ei enää näytä oudolta :)
Le Chevalier Noir
Tack, tack. Akun paita ei ole lyhythihainen, vain huonosti väritetty. Kiusaan teitä taas yhdellä mallista tehdyllä Roopella, kas tässä

Niin, sitten: haasteet ovat erittäin tervetulleita! Tällä hetkellä haluaisin keksiä idean yksisivuiseen sarjakuvaan, mutta kun omat aivot kehittelevät liian monimutkaista materiaalia. Jos jollain olisi hauska aihe, niin voisin kokeilla käsikirjoittaa ja piirtää sen! Myös muut erilaiset ankka-aiheiset haasteet otan mielelläni vastaan.

Lopuksi vielä, että saisiko palautetta erityisesti tuosta sarjakuvasta? Etenkin onko käsikirjoitus kelvollinen? Piirroksissa on niin paljon parantamisen varaa, että...

Kiitos.
juketsu
Itselläni oli joku mielestäni hyvä idea, joskus ja piirsinkin sen myös, mutta enpä ole kehdannut julkaista.
Pitänee tehdä siitä perempi versio joskus. En sano sitä tässä, koska tahdon ensin kokeilla tehdä itse joskus. Tai pitää miettiä 8)
Le Chevalier Noir
Teinpä tässä yhden uuden sivun pituisen sarjakuvan, jossa Aku tappelee liukkaan persikanpalan kanssa. Tulette huomaamaan, ettei perspektiivien ja mittasuhteiden oikeanlainen piirrustaminen ole alaani. Ei niistä sen enempää, mutta katsokaapa huviksenne viidennen ruudun pöytää verrattuna Akuun! Samoin ensimmäisen ruudun Aku on hirveä ilmestys.

Jotain positiivista sarjiksessani taitaa kuitenkin olla. Esim. kolmannen ja kuudennen ruudun Akut ovat mukiinmeneviä. Idea on mielestäni kohtalainen ja keksin paaaaljon nopeammin tälle tarinalle nimen, kuin tuolle pahuksen Roope-sarjikselle.

Sen sijaan idean keksimiseen kului piiiitkä aika. Ainoastaan sen takia, koska tuntui, ettei yksisivuiseen sarjakuvaan löydä ideaa, jota ei olisi käytetty tai edes naurattaisi vähäsen. Kuitenkin idean keksimisen jälkeen itse käsikirjoitus ja piirrokset valmistuivat huolestuttavan nopeasti. Saa nähdä, vaikuttiko se lopputulokseen. Se on teidän päätettävissänne.

Nyt en värittänyt sarjakuvaa. En käsin, en tietokoneella. Ainoastaan tussasin ja se oli hyvä. Helpotti kummasti sarjiksen valmistumista. Mutta nyt en jaksa jaaritella enempää. Olkaapa hyvä:

Vikkelä välipala

Palautteet -niin positiiviset, kuin negatiivisetkin- otan erittäin mielelläni vastaan!
squid
Tuohan on jo loistava!!!
juketsu
Samaa mieltä, laita noita sarjiksia lisää :)
korri
Akun piirtäminen sujuu mallikkaasti, hauskan ilmeikäs (no siinä ykkösruudussa asento on kovin jäykkä ja pää-vartalo-kädet-pyrstö-mittasuhteet heittävät...)
Taustat ovat lähikuvissa hyviä, noissa isommissa ruuduissa (1,5,7) tarvitaan kyllä perspektiiviin ja mittasuhteisiin parannusta...

Nelosruudusta en oikein saanut selville mitä siinä tapahtuu. Suupala on liukas ja Aku tärisee varovaisuuttaan?

Juonen rytmityksestä sanoisin, että tuo kuutosruutu, vaikka kuvana hieno onkin, on hieman turha. Tilanne selvitetään viimeisessä ruudussa, sen alleviivaaminen edellisessä ruudussa on liikaa. Tilalle vielä yksi tapa epäonnistua persikansyönnissä tms?

Mutta hyvältä näyttää, jatkoa odotan innolla. Ja mustavalkoiseksi jättäminen oli hyvä idea, piirustusjälki tulee selvemmin esille.
Zuppa
Hyvä toi uusi sarjis. Ihan hyvä idea, ja piirrokset ovat onnistuneet myös ihan hyvin, tosin niinkuin edellisetkin kirjoittajat jo huomauttivatkin, mittasuhteet ovat hieman metässä. Tuo, onkos se viides ruutu, on hieman epäselvä. Se persikan lentorata.. on vähän liian tilaavievä. Kumminkin, hyvää tuo jälkesi on. Laitappas lisääkin tuota!!!!!
Anonymous
tosi hienoja ovat! :D
Le Chevalier Noir
Kiitoksia palautteesta! Rakentava palaute on tosiaan erittäin tervetullutta. Mielellänihän minä noita sarjakuvia laittaisin lisää, jos niitä vain olisi. Kolme kässäriä olen tehnyt, mutta oikeastaan vain yksi niistä on mukiinmenevä. ei läheskään samaa tasoa esim. tuon persikka-jutun kanssa.

Mittasuhteet ja perspektiivit kusevat tosiaan vielä aika pahasti. Korri, ehkä tuo kuudes ruutu tosiaan on turha, mutta oli hauska saada yksi kunnon mielialaa kuvastava lähikuva, jossa Aku saa todella tarpeekseen mokomasta persikanpalasta. Olet oikeassa tuon neljännen ruudun kanssa. Aku tosissaan yrittää saada persikan suuhunsa, mutta se on vaikeaa. Ehkä kuvan väritys ja jonkinlainen selkiyttäminen olisi parantanut sitä.

Juups, uusia yritän väsätä, kunhan aikaa vain on. Tarpeeksi hyvän juonen keksiminen vain on niin pahuksen hankalaa. Haluaisin käsikirjoittaa yhden tosi pitkän tarinan, mutta kun en jaksa sitä piirtää, eikä pelkkää käsikirjoitusta varmaan viitsi tänne sitten laittaa...
Le Chevalier Noir
Joo-o. Voisipa vähän päivittää omaa topiccia. Pöydälläni on pyörinyt jo parin kuukauden ajan yksi hutaistu sarjakuva, joka tuskin vastaa kenenkään odotuksia...Laitanpahan sen kuitenkin viimein tänne. Se on huono, hätäisesti tehty, johon ei kyllä ole panostettu. Ainoa "hyvä" on ensimmäisen ruudun Roope.

Talous kuntoon

Valituksianne odottaen.
juketsu
Olihan nuo piirrokset ihan hyviä. Tässä aiheesa puhuttiin muuten että ei meinaa keksiä ideoita. Olisiko mitään ideaa siinä, että tänne voisi pistää vaikka tiedotteeksi aiheen, jonne ideoita voisi kirjoittaa kuviin ja sarjakuviin?
Destiny
Tottahan toki sellaisen aiheen voi tehdä. Tee vaikka sinä, ja joku moderaattori sitten laittaa tiedotteeksi. Käy varmaan kaikkein helpoimmin niin, ja ideakin oli sinun.
Anonymous
Tosi hyvä!!!! :D toi talous kuntoon siis.
KoDo
Ihan hienoja varsinkin se sarjakuva.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6