Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Kenon kuvia

(5 viestiä)
Zuppa
Juuh, kyllä minäkin Aku Ankkoja piirrän. Itse asiassa olen jo useampaan kertaan yrittänyt kuviani linkittää photobuckettiin, se ei vain ole totellut minua :D Nyt kumminkin onnistuin, ja esittelenkin kuviani teille ankkislaisille.
Eli ensimmäiseksi täytyy sanoa, että kuvat älyttömän vanhoja, harjoittelin vain värittämistä niihin tänään :) Ja piirosjälki on mitä on, en kovinkaan paljoa ankkoja ole piirrellyt, ja nyt kun noin vuoden tauon jälkeen aloin taas piirtämään, vanhat kuvat alkoivat tuntua jopa hienoilta. Eli kaikki kuvat paitsi viimeinen ovat jotain 1-2 vuotta vanhoja.
Ja toiseksi, kuvat on otettu jollain järjestelmäkameralla, koska skannerista puuttui yksi piuha. (Eihän se muutenkaan varmaan olisi toiminut, eihän skannerit ikinä toimi). Ja järjestelmäkameran käyttöä en oikein hallitse, joten kuvien laatu saattaa olla surkeaa. Mutta pitkien mulla-on-kyllä-syy-miks-nää-on-niin-rumia-puheiden jälkeen esittelen vähemmän ylpeänä:
Viheltävä Aku
Juu aika pelkistetty.
Operation Save the Dog
Tämän idea tulee kuan sitten serkun kanssa tehdystä leffasta, joka ei ikinä valmistunut. Eli melkein inside-läppä tai jotain sinnepäin. Tämä kuva ei liity kyllä mitenkään siihen leffaan, tai jos jotenkin, niin koira on vähän serkun koiran näköinen. Ja aivan kamala kuva tämä oikeasti on, tiedän, ja halusin vain vähän lekkiä photoshopilla.
Samurai-aku
Tähän olen varmaan inspiroitunut sen yhden taskarin teemanumeron kannesta, en nyt muista sen nimeä. Se japanijuttu kumminkin. Tätäkin oli hauska muokata. (Huomatkaa, tuo kaunis varjokin on tietokoneella väkerretty.:))
Aku ja Kynttilä
Tämän piirsin tänään, ja tuntui, että se näyttää paremmalta ilman tussausta. Ihan tyytyväinen olen siihen nähden, että en vuoteen ole piirtänyt ankkoja.
rhino
Ihan Hienoja, mutta tuossa S.T.D.-kuvassa noi räpylät ja kädet on vähän oudot ;). Ensimmäinen ja viimeinen ovat parhaat, sinuna tussaisin tuon viimeisen. Onko piirretty mallista vai ilman?
Kreach
Ihan hienoja kuvia, mutta ekasta kuvasta löysin virheen: Aku viheltää, hänen suunsa on supussa aukinaisena tuossa nokan edessä, mutta silti nokan "takana" on hymykaari, jos tajusitte ;D
Zuppa
Juujuu, STD kuvan laitoin lähinnä siksi että muokkasin sen. Minusta se on ihan surkeasti piirretty o_O. Ei kai sitä olisi edes kannattanut laittaa tänne, kun se on sellanen viidessä minuutissa sähelletty söhry. No, pysyköön siellä kumminkin, että kaikki saavat ihailla kuinka epämuodostunut se on ja ajatella sitten, että: "No oon mä ainakin tota parempi piirtämään"(siis ihan pelkästään positiivisena ajatuksena.)
Ja kaikki on piirretty ilman mallia.
Ja se vihellyskuva näytti tyhmältä, kun sen hymykaaren laittoi sinne ihan päähän asti tai ois jättäny kokonaan pois. Eli toi oli mun mielestä parhaan näköinen vaihtoehto.
Hienompiakin kuvia olisi voinut löytyä, mutta ei löytynyt. (Mitä outoa tuossa lauseessa muka on? :)) Olen ilmeisesti saattanut heittää ne roskiin tai jotain muuta typerää.
Bomber
Joo, viheltävä Aku näyttää ihan joltain pullonokkapöllöltä ;D
Muuten ihan hienoja, save the dog on ihan läppä. Miksei Lupu ite nappaa sitä rakkia vaan antaa rankkurin pistää sen poskeensa?
Sivuja: 1