Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Paras piirtäjä Ankkiksessa-"kilpailu"

(37 viestiä)
jho
Ei oo vielä kukaan ottanu yhteyttä, mutta meinaan nyt ainakin tän viikon vielä odotella. Jos sitten siihen mennessä kukaan ei ilmottaudu järjestäjäehdokkaaksi, niin taidan itse järjestää tuon. Ehdotuksiakin saa lähettää yv:n kautta.
jho
Ei oo kukaan vielekään ottanu yhteyttä enkä ole minäkään jaksanut mitään ruvata värkkäämään ku oon ollut viimesen viikon sairaana (kuumetta yms.). Tän viikon aikana järkkään tuon varmasti. Lupaan sen. ;)

Anteeks tuplaposti.

----

Laitan tähän viestiin ettei tule triplapostia. :P

Joo, unohtui tää homma kaikkien kokeiden ja muiden hommien ohessa, enkä saa valmiiksi täksikään viikoksi, koska huomenna lähen Raumalle. Jos jotain vielä kiinnostaa, niin ottakaa yhteyttä niin saadaan homma nopeemmin valmiiks. :)
Kääk13
Hiljaista on tosiaan ollut vähän aikaa.
Uskon, että homma lähtee luistamaan heti, kun vain joku tekee aloitus viestin.
Tulihan kai tästä piirtäjän tunnistuskisastakin melko suosittu. :D

Ja Fanart galleriat tuntuvat olevan todella suosittuja, enkä yhtään ihmettele.
Itsenikin suurin suosikki on juuri tuo fanart galleria. ;D

Mutta haluasin vain sanoa että vielä ollaan mukana.
jho
Ei, ei, ei. Oonko unohtanu jotain? :-[ Ihan oikeesti en oo yhtään muistanut koko asiaa. Aika noloa, että oon luvannu järjestää homman, mutta on sitten unohtunut. Koitan skarpata ja tehdä kisan perjantaihin mennessä (jos ketään enää kinnostaa), koska mulla on viikonloppuna yleisurheiluleiri. Ja jos en siihen mennessä sitä järjestä, niin sitten saatte haukkua mut pystyyn (nytkin olis jo aihetta).
Bomber
Mää voisin ainakki osallistua, kerta skanneri ostettiin lopulta
akuankka1313
Mielellään kilpailuaiheena olisi kuva, jotta ei kestäisi parikymmentä vuotta kauempaa värkätä jotain sarjista.
Kurmeloinen
Minä oon mukana myös. Itse aion kyllä ihan yksittäisen kuvan tehdä.. Mutta kyllä joku (lue: Kääk13!) ehtii varmaan jonkun pikkusen stripinkin vääntää. :)
Sivuja: 1 2 3