Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Uusi piirtäjä ja kirjoittaja.

(13 viestiä)
Anonymous
Hahhaa.. Olen itse ruvennut kirjoittamaan omaa Aku Ankka lehteä, piirrän myös kuvat itse. Aloitin piirtämisen Tammikuussa 6. päivä 06
Aijon tehdä itselleni myös netti sivuja, ja fani sivuja :I Skannaan tarinat koneelleni, ja siirrän ne sivuille. Jos jotenkin olisin jo tarpeeksi hyvä, yritän saada ne oikeisiin lehtiin. Omaa verkko lehteäni voi tilata joskus, niin lähetän lehtiä sähköpostilla. Lehdet ei näin alkuun maksa, mutta joskus saattaa maksaa.

Jos joku hyvä sivujen tekiä, voisi tehdä sivut minulle, ja niin olisi kiva. ;)
Anonymous
Mitäpäs jos näyttäisisit ekana meille minkälaista jälkeä teet?
Leo
Siirsin Fanart-galleriaan, vaikkei piirroksia vielä olekaan esillä.
squid
Minä olen tehnyt Ankkalinnakkeen sivuston layoutin, mutta onnistuu minulta muun lainen sivujen tekoon liittyvä ohjelmointikin :)
Jos hinnasa sovitaan(lähtöhinta pelkälle layoutille on 50€)... no ei, ilmasiksihan minä teen, jos muutat nimesi hiukan fiksumpaan muotoon :)
Anonymous
Juu, voin vaihtaa nimen.. Pari sarjista olen jo tehnyt, mutta ei ne ole vielä mitään. :I Juuri tässä olen vielä hiomassa perus yksityis kohtia.. Muuten kyllä sujuu jo. :)
Kurmeloinen
Pistä piirustuksia vain rohkeasti! (haluan nähdä millaista jälkeä kilpailijat piirtää :-/ , noei :))

"Omaa verkko lehteäni voi tilata joskus, niin lähetän lehtiä sähköpostilla. Lehdet ei näin alkuun maksa, mutta joskus saattaa maksaa." <- Tuo ei muuten taida olla kovinkaan sallittua. Ilman Disneyn lupaa, saattaa käydä köpelösti jos alkaa julkaisemaan omaa Ankkaa. :o
Destiny
Siivosin tästäkin topicista turhat offit lopusta pois. Yrittäkääs ihmiset pitää keskustelu raiteillaan, ja kaikki ovat tyytyväisiä. Kiitos. :)
Anonymous
Kiva juttu Bluetooth 8) . Paitsi että kannattaa hankkia todisteet jutun laillisuudesta ennen kuin aloittaa, olisi ikävää jos hommasi olisivat laittomia . Muuten sanon että onnea ja ja menestystä ! ;) ;) ;)
Kurmeloinen
Hehe, tämmöstä voisi olla kyllä kiva piirtää, ihan vain harjoituksenkin kannalta... Mun ankkojen piirustustaidot vaan on aika heikoilla nyt, enkä mä sarjiksiakaan osaa vääntää :P ...Pitäisi taas alkaa piirtämään enemmän, kohta en osaa enää mitään, sitten tulee itku
juketsu
Joo, voisi olla kiva. Pitänee alkamaan harjoitella piirtämään ilman mallia. (Meinasin kirjoittaa että ilman käsiä)
Kurmeloinen
Ilman päätä tai jalkoja, samase :D Äh, nyt oli turha viesti... Perhana kun osaan hahmojen päät piirtää vielä ihan ok, mutta vartalo tuottaa ongelmia vähän liikaakin, pitää varmaan luntata vähän mallia...
Bomber
osaan tehdä Akun pään ainakin yhdestä kuvakulmasta. Vartalo tuottaa ongelmia...
Anonymous
Hei ei millään pahalla mutta ehkä kuitenkin kannattais miettiä ennenkuin julkaisee omaa AkuAnkkaa... :o :-X
Sivuja: 1