Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Aloittelijan Ankat2.

(19 viestiä)
Anonymous
No niin, piru itse laittoi piirustuksia. Löysin täältä kaapista vanhan luonnoksen Aku Ankasta. En kyllä muista koska se tuli rustattua. Mutta kuten huomaatte en paljon piirrä Aku Ankkoja. Olen nähkääs aloittelija. Voisin kyllä lisätä lisää jos vain sallitte hyvät lukijat. Niin jos sallitte...

http://img451.imageshack.us/img451/7117/akuankka8jr.jpg
Aku Ankka luonnos. Lyijykynä. Skanneri ja vähän muokattu skannerilla. Kai. Ei ole mallista kopioitu säälittävä piirros. Rohkeita kommenteja vain.
Virheitä liian paljon joita en jaksa korjata. Yleensä heitän kaikki työt roskikseen ja sinne ne kuuluvat. Hehe.
Destiny
Mjahas mjahas, tätähän voisi jopa kommentoida.

Tämä on todellakin omalaatuinen ankkapiirros, ja mielestäni tämä on hyvin onnistunut. Mittasuhteet ovat oikein onnistuneet, ja tuo vasemman silmän luomi(?) näyttää varsin hauskalta. Olet ehkä hieman liioitellut kyseistä silmäluomea, mutta se kyllä sopii piirtotyyliisi. Minä en tiedä miksi, mutta minulle tuli tuosta lähinnä mieleen Repe Sorsa Looney Tunesista x). Nokan muodosta pidän erityisesti, se on juuri sopivan lennokas, ja sopii muuhun naamaan kuin nakutettu. Myös varjostukset olet onnistunut luomaan hienosti. Oikeastaan ainoa asia mikä minua tuossa häiritsee on tuo rusetin piirtäjästä katsottuna vasemman reunan muoto. Se ei vain minusta jotenkin sovi kuvaan. Kokonaiskuvaa se ei kyllä pilaa, minäkin huomasin tuon vasta kun rupesin oikein etsimään jotain negatiivistakin sanottavaa ^^;.

Tämä on kerrassaan hieno työ, tuota lajia katselisi mielellään lisääkin. Tuosta jotenkin huokuu todella hyvän piirtäjän jälki.
Anonymous
Kiitos kommenteistasi.
No joo, kyllä tuo rusetti meni päin Alppeja täytyy myöntää. En nähkääs paljon piirtele Aku Ankkoja ja sen kumppaneita ja välilä sattuu unohtumaan miten se ja toi piiretään. Tässä muistaakseni keskityin päähän tai oikeastaan tuohon nokkaan eniten. Jotenn hutaisin pikaisesti tuon rusetin joka tietenkin vaivaa minua. Kiitos.
korri
Hehee, minä pidin myös kovasti, ilmeikäs joskaan ei perusankkaa (tosin taskareissa on kyllä yksi tai kaksi vähän tuon tyylistä tekijää...)

Haluamme lisää.
Kurmeloinen
Hieno, vaikka ei Disney Ankalta kovinkaan näytä. Varjostukset ovat mieleeni ja huomaa että osaat homman, mutta tuo oikeanpuoleinen luomi häiritsee ehkä hieman, makuasia. Olen kateellinen niille jotka osaavat oikeasti piirtää :)
Barksi
Oikein hauska ankka. Itsekkin piirtelin joskus samantapaisia ankkoja, mutta aivan eri tasolla. Huonommalla tasolla... Piirrä toki lisää ja lisäile niitä tänne Ankkikseen.
Jenni
Muista poikkeava piirrustustyyli (eikä missään tapauksessa huono, vaan erittäin.. hmm.. taiteellinen?), ei niin sarjakuvamainen mutta todella hieno. :)

Tarkennan; ei niin Disney-ankka-sarjakuvamainen (:
PetteriZ
Hmm vaikuttaa pilakuvalta..hehehee hieno ja erittäi omaperäinen :D
Anonymous
Mestareista mestarein. http://img364.imageshack.us/img364/8629/barks5yq.jpg

Halpa kopio. Harjottelin tässä yhteiskunnan kokeeseen ja samalla piirsin tämmöisen mestarin. Niin, harjoittelen ahkerasti kokeisiin. Kyllä niitä virheitäkin on, mutta eniten haittaa nuo rillin muodot. Niin, kaikenlaista saa aikaan kun harjoittelee kokeeseen.
squid
Juuri näin. Kyllähän se vähän niin on, että kun pitäisi kokeeseen lukea, tulee tehtyä kaikkea muuta :)
Jenni
Minusta oikein hieno halpakopio :D
samppali
Hauska, mutta kyllä tuo minusta enemmän Touholta näyttää.
KoDo
Olen samaa mieltä kuin samppali.
Nigoz
Aika outo.... :-O
akuankka1313
Hyvä luonnos, mutta se näyttää minunkin mielestä hieman Touholta... :)
Sivuja: 1 2