Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: The Chronological Donald Volume One

(2 viestiä)
Duckboy
Terveppä teille, ajattelinpa tehdä jonkin arvostelun tänne, koen sen melkein velvollisuutena.
Kun olin keskipäivän aikaan huoneessani selailemassa taskareitani, miettien minkä niistä voisin arvostella, postissa saapui juuri ''The Chronological Donald - Volume One''.
Nyt, illalla, kun olen katsonut 15 ensimmäistä lyhytelokuvaa, ( ovatko ne lyhytelokuvia..? )
ajattelin että voisin arvostella kyseisen DVD:n. Aloitan arvostelun tässä ja nyt, joten ne ilmestyvät osissa. ( Arvostelen siis koko DVD:n ) Joten asiaan!

Disc 1

1. The Wise Little Hen

Akun ensiesiintyminen, yksinkertaisesti aivan mahtava lyhytelokuva musiikkeineen, lauluineen kaikkineen, ja löytyi tarinasta opetuskin. Kana haluaa kylvää viljaa, joten hän päättää mennä kysymään Petteri Porsaalta apua.
Porsas ei halua auttaa, joten hän teeskentelee potavansa pahaa mahakipua, joten Kana päättää kysyä apua Aku Ankalta, ja yllättäen hänkin potee pahaa mahakipua. Kana kylvää pellon itse poikastensa avulla. Kun pelto on kasvanut,
Kun vilja on kasvanut, Kana tarvitsee apua viljankorjuuseen. Hän lähtee pyytämään apua, ja sama toistuu, joten hän kylvää ne itse poikastensa avulla. Kananen tekee pipareita, leivoksia, kakkuja yms. Hän lähtee pyytämään apua herkkujen syömiseen,
ja kuinka ollakkaan, ennenkuin Kananen ehtii edes pyytää apua, Petteri ja Aku näyttelevät taas kerran mahakipua. Kananen päättää syödä herkut itse. Petterille ja Akulle hän antaa taas risiiniöljyä mahakipuun. :) Kaikista paikoista missä Aku on majaillut, paras oli juuri tämän tarinan laiva.
Koska tämä on niin erikoinen tarina, ajattelin kirjoittaa koko tarinan, lähes vahingossa :P Tämä tarina ansaitsee 9+, sillä kukaan tai mikään ei ole täydellistä, enintään mahtavaa.

2. Donald and Pluto
Hieno tämäkin tarina, Aku putkimiehenä, ja Pluto päähenkilönä. Kyllä tästä pienet naurut irtosi. Lyhyt arvostelu, ja arvosanaksi annan 7+

3. Don Donald
Akulla yrittää valloittaa Iineksen sydämen, ja se ei onnistu aasilla, joten Aku vaihtaa aasinsa autoon ( vanhaan kunnon 313:n :) ) Lopun voi arvatakkin, auto tekee tietenkin lakon. Yksi lempilyhytelokuvista.

4. Modern Inventions
Nykytekniikan museo :P Aku saapuu paikalle mukanaan kolikko jossa on naru. Pääsee sisään sujauttamalla kolikon sisään ja vetämällä samantien ulos. Ensimmäiseksi Aku tapaa hovimestarirobotin. ( ''Your hat, sir'' ) Loppu onkin yhtä riehumista ja kommellusta keksinnöistä toiseen,
esimerkkeinä niistä tekniikan ihmeistä partujoijalaite, paketointikone, vauvankaitsijarattaat. Erittäin mukava, ja sille irtosi suuremmatkin naurut. 8

5. Donald's Ostrich

--TULOSSA--

6. Self Control

--TULOSSA--

7. Donald's Better Self

--TULOSSA--

8. Donald's Nephews

--TULOSSA--

9. Polar Trappers

--TULOSSA--

10. Good Scouts

--TULOSSA--

Lisään tämän DVD:n arvosteluja ajan myötä, mutta tämänhetkinen tavoitteeni on arvostella 1-10. Kommentoikaa sekä ilmoitelkaa kirjoitusvirheistä.
Kiitos.
Duckboy
Noita arvosteluja ei vahinko kyllä näköjään tulekkaan, syynä pahat IRL - kiireet. Vihaan henkilöitä jotka katoavat mitään ilmoittamatta, joten näin minä päätin ilmoittaa O:-)
Minua tuskin tulee näkymään enään foorumeilla paljoa, mutta kyllähän minä vielä Ankka-fani olen. Yksi niistä lukuisista kiireistä, joita kaikkia en aio mainita, on koulu.

Jep, nyt tiedätte nyt mitä minulle tapahtui. Jatkoja! :)
Sivuja: 1