Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Uusimman taskarin Tukka hyvin(nro. 370):n arvostelu

(8 viestiä)
lupuhullu8
Nyt tuli tämäkin topic tullut tekaistua.. Täällä arvostellaan uusimman taskarin mimeltä Tukka hyvin. Nyt minä arvostelen:

Tupu, Hupu ja Lupu: Hiuskarvan varassa: Juoni on hyvä, suosittelen kaikkia lukemaan sen. Nauroin silmät päästä, kun viimeinen silaus tuli tarinaan. En halua kertoa juonipaljastuksia, kannattaa lukea itse! Arvosana: 10

Taikaviitta: Tekniikan vihollinen: Jännittävä huumoria sisältävä tarina, Taikaviitta ja Ankkalinna oli pinteessä, kun elektronista välineistä vihaava mies halusi muuttaa koko kaupungin vanhanaikaiseksi. En enää halua kertoa juonipaljstuksia tästä tarinasta. Arvosana: 7

Mikki Hiiri: Tuntematon tulevaisuus: Mikki joutuu kaupunkiin, jossa elävät vain robotteja. Sitten robotit alvavat keksiä Mikille jotain päänsä menoksi.. Hyvä ja jännittävä tarina! Arvosana: 8-

Aku Ankka: Tietäjätenorin salaisuus: Mukava oopperatarina, jossa tapahtuu yllättäviä käänteitä, ja oopperalaulaja osaa tehdä hyvin erityistä, jonka ette ikinä arvaakkaan.. Vastaus löytyy siitä taskarista, kannattaa lukea! Arvosana: 8

Roope-setä: Yhdeksäs miljoonani: Tarina, jossa Roope menetti kaikki kahdeksan miljoonansa, mutta sai ne rahat takaisin, ja hän sai yhdeksän miljoonansa myymällä juuria. Ei niin hyvä, arvosanaksi annan 7-.

Etsivä Kaasi: Verraton vaihdokki: Tarinassa ei ole itään ideaa, surkea juoni. Pelkkää lomailua ja tuolihässäkkää, en siedä sitä tarinaa! Arvosana: 5-.

Aku ja Touho: Väärät väärennökset: Hyvä juoni, Aku ja Touho palvelivat vahingoissa Pennosen tiedustelupalvelua. Arvosana: 9-

Milla Magia: Kansalainen Milla: Tarina on hyvä, Milla oli vähällä saada Roopen ensilantin, mutta Roopen älyä ei voita kukaan,- hän keksi keinon saadaensilanttinsa poissa Millan näpeistä. Arvosana: 7.

Aku Ankka: Niagaran uumenissa: Tarinan loppiosa oli hyvä, nauroin varmaan minuutin toistensa jälkeen. Tarina on loistava! 9+.

Siinä arvosteluni. Kirja saa arvosanaksi 9+.
Ankka313
Onkos tää jo ilmestyny kauppoihin??:o Vai oletko joku sanoman työntekijän tuttu, että oot saanu tän taskarin etuajassa?
lupuhullu8
Hehhehheh! Vai minä olen toimittaja? Hahhahhaa.. Ostin sen taskarin tänään Citymarketista, täällä Turussa. Luultavasti jossain kaupoissa se taskari on.
akuankka1313
Minäkin olen jo ostanut uusimman taskarin, ilmeisesti Triplan myötä uudet taskarit ovat alkaneet ilmestyä kuun ensimmäisenä päivänä...
Mark & Laura Shawien tarinat alkavat kerta kerralta muistuttamaan enemmän Rune Meiklen omaperäisiä tarinoita, hieno juttu! Tulee edes yksiltä käsikirjoittajilta positiivisia yllätyksiä näinä ankeina aikoina. :)
Ankka313
Mikäs on 371:n nimi?
akuankka1313
Kaikki likoon, kuvassa kliseinen Taikaviitta urotöissä-teos...
Ankkarock
En ole tota taskaria vielä saanut kouraani. Muuten hyvä arvostelu, mutta ehkä annat noita hyviä arvosanoja liiankin helposti. Itsehän en ole tuota edes lukenut, mutta tämän vuoden taskaritason perusteella 9+ olisi huima nousu, sillä mielestäni ne taskarit keikkuu siinä 7-8 paikkeilla.

Makuasioista ei sovi kiistellä. Ehkä taskari onkin niin hyvä mitä sanot!
ankkaetsivä
Itsekin tuon olen jo lukenut. Ihan hyvähän se oli, mutta jotain siitä mielestäni puuttui, ei ollut ihan täydellinen sentään. Olihan se parempi mitä tavallisesti taskarit ovat, mutta jotenkin tuo ensimmäinen tarina toi siihen enemmän paremmuutta kuin muut tarinat yhteensä, eli toisin sanoen kaikki on yhden tarinan varassa. Ensimmäinen tarina oli ehkä ainut tai toinen hyvistä sarjoista kyseisessä taskarissa. Kannen perusteella olisin toivonut hieman upeampaa taskaria, mutta tuokin menetteli. Mutta toivoisin silti että taskarissa olisi enemmän hyviä tarinoita. Arvosanaksi antaisin minä 8-.

//July korjasi kirjoitusvirheen pyynnöstä.
Sivuja: 1