Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: AATK-191 Kielletty hedelmä

(7 viestiä)
samppali
No niin, puraisinpas kiellettyä hedelmää, ja tein arvostelun... :)

Kansi: Pojat ovat ampuneet nuolipyssyllä (ei nimi tule millään mieleen, joten sanon nuolipyssyksi) Iineksen lakissa olevaa teko-omenaa, josta suuttuneena Iines jahtaa piiloutuneitapoikia koivuniemenherra käpälässä.

Arvosana: 3/5 Ihan onnistunut vitsi, mutta heikotvärit ja huonopiirtäjä.

Aku Ankka-Kaksoisnokkakallion kulta

Lyhyesti: Roope lähtee Akun ja Ankanpokien kanssa etsimään Kaksoisnokkakallion kultaa, mutta matkalla tulee odottamattomia vaikeuksia. Ankat tormäävät myös ystävälliseen heimoon, sekä hupaisen näköisiin (ilmeisesti Mörmötteihin?) apinaotuksiin.

Arvosana: 3/4 Ihan mukavaa luettavaa

Roope-setä-Kadonneen muistin tapaus

Lyhyesti: Roope menettää muistinsa, ja pyytää Rankku Kanuunaa apuun. Muistinmenetys on vain tapahtunut yhden asian kohdalla; Roopen rahaholvin numerokoodin kohdalla. Rankku yrittää palauttaa Roopen muistin, mutta Karhukoplakin sekaantuu soppaan..

Arvosana: 2/4 Vähän outo juoni...

En jaksa nyt kirjoittaa tämän enempää, mutta arvostelkaa silti! :)
samppali
Jo on, tosiaan... Ei kommenttia koskaan :'(
akuankka1313
Juu, siis se "nuolipyssy" on jousipyssy.
Muuten mitä tapahtui, kun puraisit kiellettyä hedelmää. En voi kommentoida koska minulla ei ole tätä taskaria.

Muuten, samppali, voisitko käydä kommentoimassa minun aiheeseeni?
AATK-316

//Tuplaposti yhdistetty, muistakaa että voitte editoida viestiä jos tulee äkkiä jotain lisättävää -Shinkansen
Unkka T. Kumiankka
Lainaus käyttäjältä: samppaliAku Ankka-Kaksoisnokkakallion kulta
Omasta mielestäni tämä on huono tarina, paljon taskareiden keskitason alapuolella. Tarinan runko on melko tusinakamaa, piirrosjälki kehnohkoa ja lopun "Roope-setä kuolee"-juttu todella kiusallinen. Muutama hyvä irtovitsi löytyy, mutta ne eivät valitettavasti pelasta kokonaisuutta.

Lainaus käyttäjältä: samppaliRoope-setä-Kadonneen muistin tapaus
Keskitasoa jonkin verran parempi taskarijuttu. Mielipiteeseen vaikuttaa se, että Rankku Kanuuna on minusta suhteellisen huvittava sivuhahmo. Lisäksi juoni on outoudessaan tuoreehko. Ei mikään suuri elämys, mutta hauska juttu.

Muita 191:stä löytyviä tarinoita:

Mikki Hiiri: Kosminen kampaaja

Tästä nyt on vaikea paljoa sanoa, Mikki ja Eka Vekara -juttu, jossa Ekan asuttama maailma on vaarassa. Mukiinmenevä, ei herätä suuria tunteita puolesta tai vastaan.

Milla Magia: Jalkapallotaika

OK-tarina, jossa Milla Magia yrittää manipuloida jalkapallokisoja varmistaakseen suosikkijoukkueensa voiton. Olikohan tarinan julkaisun aikaan jotkut suuremmat jalkapallokisat? Tästä tulee nimittäin sellainen tunne, että kyseessä on varta vasten esim. jalkapallon EM- tai MM-kisojen vuoksi tehty tarina. Joka tapauksessa ihan asiallista taskarikamaa.

Roope-setä: Rikkauden salaisuus

Tarina, jossa Roope etsii yhdessä Riitan kanssa rikkauden salaisuutta kaukomailla. Mielestäni vähän turhan filosofinen tarina, jossa Roopen ja Riitan välille luodaan romanssia. Jotenkin tuo mieleen kioskeissa naisille myytävät romanttiset tusinaromaanit.

Mikki Hiiri: Merirosvokuningatar

Kirjan pohjanoteeraus. Tarina Mikistä, Hessusta ja Minnistä jotka on siirretty 1700-luvun Englantiin. Porukan tavoitteena on syrjäyttää kuningatar Annilta vallan anastanut kuningas. Tylsä ja juoneltaan huono tekele, joka on ikävä kyllä pitkäkin. Ainoa positiivinen seikka on hauska loppuruutu.
Aku Vankka
Jos teet arvosteluja, kirjoita ne kokonaisina kerralla.
Tiala
Lopettakaa nyt he..muli näiden yli vuoden vanhojen arvostelujen kommnetti. Siitä ei oo mitään hyötyä!
samppali
Ymmärrän kyllä miksi monet valittavat. Joskus oli tuommoinen tyhmät tapa jättää kesken nämä arvostelut, ja silloin se oli myös aika yleistä. No, en nyt enää jatka loppuun, koska joku sen jo oli tehnyt. Nykyään kuitenkin jos teen arvostelun, teen sen kokonaisena.. :)
Sivuja: 1