Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankan lehti nro 13.

(5 viestiä)
Lööperi
Aku Ankan numero 13 26.3.08
Pistän lyhyen esittelyn ensin, sitten arvostelun, joka tulee kuitenkin samaan viestiin.
Paul Murryn erikoisnumero
Tarinat:

Aku Ankka: Kylpy poikineen
Piirrokset: Paul Murry
Sivumäärä: 18

Lyhyt esittely:
Akun mitta täyttyy kun hän joutuu koko ajan siivoamaan poikien mutaisia jalanjälkiä. Aku päättää tehdä taloon säännöt. Pojat eivät juurikaan innostu, ja he päättävät muuttaa pois. Aku päättää yrittää saada heidät muuttamaan takaisin kieroin keinoin.

Hessu: Outolintuja Eläintarhassa
Piirrokset: Paul Murry
Sivumäärä: 8

Lyhyt esittely:
Hessu on ostanut vahingossa huutokaupasta halvalla vanhan eläintarhan jota hän lähtee tutkimaan Mikin kanssa. Eläintarhasta ei löydy kuitenkaan eläimiä jotka kelpaisisivat eläintarhaan näytteille. Lisäksi Kaksi korstoa ilmestyy häiritsemään heitä jotka vaikeuttavat Mikin ja Hessun tehtävää saada eläintarha avattua.Aku Ankka: Pilkka omaan nilkkaimeen
Piirrokset: Paul Murry
Sivumäärä: 4

Lyhyt esittely:
Akulla on ampumakoju jonne hän yrittää saada kuumeisesti asiakkaita. Lopulta Hannu ilmestyy kojulle ilmiömäisen tuurin kera. Vähitellen rupeaakin vaikuttamaan siltä, että Hannu voittaa kaikki palkinnot vaikka Aku yrittää kuumeisesti estää sen.

Ja sitten se arvostelu:
Kun katsoin ensikertaa tämän viikon numeroa, silmiini iski heti kansi. Olin odottanut Murryn kannelta enemmän. Mikki on suorastaan surkea, eikä Hessukaan mikään loisto teos ole. Lisäksi kannen idea oli ihan sitä normaalia. Olin odottanut kannelta enemmän.

Kannesta selvittyäni, siirryin lukemaan ensimmäistä jaksoa. Onneksi, tarinan aihe oli uusi. Kuitenkin edetessäni rupesi tuntumaan, että tarina rupesi toistamaan hiukan itseään. Lisäksi minua häiritsi vihreän hevosen ilmestyminen tyhjästä, joka suoraan suostui hinaamaan poikien majaa. Kahdessa viimeisessä ruudussa hämmästyin kunnolla. Pojathan sanovat tuossa viimeisessä ruudussa €
Karhula
Bravoo. Mielestäni ihan hyvä arvostelu lukuun ottamatta sitä, että välillä arvostelua on vaikea lukea, mutta ei se ole hirveää...
Kreach
Hyvä arvostelu. (Tämän tosin olisi ehkä voinut laittaa "uusin aku ankka -lehti" aiheeseen) Itsellenikin Murryn erikoisnumero oli pettymys.
Karhula
Onhan hän arvostellut sen sielläkin, mutta täällä on paljon muuta mitä siellä ei ollut kuten nämä sivumäärät ym.
Tupu Ankka
Lainaus käyttäjältä: KreachHyvä arvostelu. (Tämän tosin olisi ehkä voinut laittaa "uusin aku ankka -lehti" aiheeseen) Itsellenikin Murryn erikoisnumero oli pettymys.
Joo,hyvää arvostelua.Minunkin mielestäni olisi voinut pistää ''uusin Aku Ankka -lehti'' aiheeseen,mutta kyllä se tällätavallakin käy :).
Harmi vaan,ettei Murryn erikoisnumerossa ollut mitään parhaita Murryn tarinoita.
Sivuja: 1