Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: AATK 325 - Turistirysä (jatko Ankkalinnakkeessa)

(7 viestiä)
Bruttokansantuote
Taskukirjoja ihanoivat pikkulapset nukkumaan. On aika aloittaa kaikkien aikojen ottelu - tyrmääkö Bruttokansantuote Turistirysäyksen?

Minä parka poika poloinen sorruin ostamaan junamatkalukemisiksi uuden taskukirjan, vaikka olen luvannut etten kanna rahaa enää Disneyn taskukirja-arkkuun. Eihän tämä säväyttänyt, mutta muutama hyvä kertomus yllätti positiivisesti. Kehnonlaisiakin yritti änkeä mukaan. Jotkut tarinat olivat niin typerryttävän kliseisiä, että heti aloitusaukeamalla teki mieli upottaa oikea suora ja tyrmätä koko yritelmä kanveesiin.

Iines Ankka - Aitoa ja alkuperäistä
Käsikirjoitus: Per Hedman
Piirrokset: Fecchi

Hohhoijaa. Tylsistyttävän tavanomainen aloitus taskukirjalle. Aku etsii Iinekselle syntymäpäivälahjaa (väsyttää) mutta Akulla ei ole varaa Iineksen himoitsemaan ruukkuun (nukahdus). Saviesinettä lähdetään sitten metsästämään Hannu-serkun kera kaukomaille, ja kuinka ollakaan Iines saapuu samaan aikaan muutamien yhteensattumien kautta aivan samaan paikkaan! Ohhoh! Matkan varrella nähdään yksi ja toinenkin aasi (käsikirjoittaja?) ja jotenkin ihmeellisesti mukaan on saatu rekkakuljettajia, lentokoneita ja kameleitakin. Tarina laukkaa paikasta toiseen ilman ideaa - jäljelle jää vain päätön kohellus kera heikon piirrosjäljen. Halpaa sekametelisoppaa.

Arvosana: 2

Mikki Hiiri - Matka Hessun uumeniin
Käsikirjoitus: Pat & Carol McGreal
Piirrokset: Joaquin

Hyvä, kerrankin jotain uutta! Perinteinen Mustakaapu-juoni on tällä kertaa tuupattu seikkailemaan Hessun sisäelimiin, ja hyvä niin. Selvennyksen vuoksi; tohtori Staattinen on luonut pienennyssäteen, ja kaksi erittäin pienikokoista sukellusvenettä. Paatit voidaankin hivuttaa ihmisen siselimiin seikkalemaan - esimerkiksi valvomaan leikkausta ihmisen sisäpuolelta. Mustakaapu, tuo kliseisen Mikki-tarinan päätähti, yrittää eliminoida Mikin lopullisesti pois pelistä muokkaamalla Mikin aivotoimintaa, mutta pienen virheen myötä Kaavun hulluudesta joutuu maksumieheksi Jessy. Tarina on epäkorrekti, on tosin perin hauskaa lukea kertomusta tyyliin “varo maksaa, nopea vasen, ohita haima€
Bruttokansantuote
Ja palaute olisi tosiaankin toivottavaa, kuittaan.
Crosby
Hyvä arvostelu. Olen kanssasi aika lailla samaa mieltä taskarista. Ja arviot olivat sopivan pitkiä tarinoista.
akuankka1313
Hyvä arvostelu. Ja taskari oli hyvä. Mutta piirtäjien kanssa oli kommelluksia. Esimerkiksi Taskarissa Joaquinin pitäisi olla Xavi, ja kukas se Toni Bancells on? Antonio Bancellsin veli?
Aku Vankka
Otsikossa on virhe.
Se on Turistirysäys eikä Turistirysä :)
Tiala
Onkos sillä niin väliä, yli vuoden vanha aihe...
Kreach
Missäs arvostelun loppu? En löytänyt ank.linnakkeesta?
Sivuja: 1