Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: AATK n:o 115: Akun nuorallatanssi

(8 viestiä)
Anaconda
Pitäähän sitten minunkin alkaa kirjoittaa tänne. Olkaa hyvä, kaikkien aikojen ensimmäinen kirjoittamani taskariarvostelu, ehkä hieman erityylinen kuin muut.

Vauhdin hurmaa: Tässä seikkailussa saa Roope lähes sydärin, kun kuulee kuinka paljon mainostaminen formuloissa maksaa, joten hän perustaa oman kilpatallin. kaikki ei kuitenkaan suju ihan hyvin, mutta lopussa Roope sitten hoksaa, että mikä onkaan se paras paikka mainostamiseen.
Arvosana: 7,5/10

Ylösalaisin käännetty pyramidi: Roope lähtee etsimään timanttia, joka löytyy ylösalaisin käännetyn pyramidin huipulta. Lyhyesti: tylsä huumoriton tarina.
Arvosana: 3/10

Onnenkoulu: Hannu päättää perustaa koulun, mutta joutuu sulkemaan sen menetettyään itse kaiken onnensa. Aku yrittää saada opetusta ilmaiseksi. Mielestäni tylsähkö tarina. Arvosana: 4/10

Tietokonevarkaat: Mielestäni tämän taskarin paras tarina. Kun ensin on Roope on siirtynyt tietokoneaikaan, tulevat muut perässä. Ja kaaoshan siitä sitten lopulta syntyy, kun johtoja menee ilmassa ristiin rastiin. Eipä keksineet kaivaa niitä maahan. Tietoturvasta yms. ei ollut tietoakaan ja lopulta karhukoplakin saa oman tietokoneen.
Arvosana: 8/10

Hedelmäsota: Roope ostaa kroisokselta lastillisen kiivi-hedelmiä, mutta kaikki ei sujukaan ihan odotetusti.
Hyvää perussarjakuvaa ja onneksi Roope saa pelastettua kiivinsä
Arvosana: 7/10

Kokonaisarvosana taskarille: 6/10
Tässäpä tälläinen pienehkö taskariarvio.
Jukka
Hieno arvostelu kieltämättä! :D
Tuo kun sanoit, että arvostelusi on erityylinen kuin muut arvostelut,
oli mielestäni hyvin sanottu, koska mikään arvostelu ei olisi hyvä,
jos kaikki matkisivat toisiaan.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: JukkaHieno arvostelu kieltämättä! :D
Kiitos kehuista. Sinäkin olet tehnyt jo monta hyvää taskariarvostelua, jatka samaan malliin! Täytyy vielä yrittää parantaa arvostelujen laatua. Arvosteluja kirjoittaessa on huomannut, että kaikista tarinoista ei kovin pitkää sepustusta saa aikaan, kun taas toisista voisi tehdä hyvinkin syvällisen analyysin. Laitan myöhemmin tänään pari taskariarvostelua lisää.
squid
Jee nythän porukka kirjoittaa arvosteluita paljon. Ei mene kauankaan kun kaikki taskarit on kirjoitettu. :D
Anaconda
Voin luvata, että kyllä tässä vielä aika monta taskariarvostelua kesään mennessä ehtii tulla!
Nigoz
Hyvä taskari mun mielestä.
Crosby
Itekin tykkään tästä taskarista. Osasyy voi olla että Cavazzano on piirtänyt melkein kaikki sarjat. Paitsi Onnenkoulun. Ja arvostelusta sen verran että todella hyvä oli.
Bomber
Hieno arvostelu! Kieltämättä erilainen, niinpä sen jaksoikin lukea alusta loppuun!
Sivuja: 1