Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: AATK n:o: 293 - Epäilyksen varjo

(6 viestiä)
Anonymous
aloitetaan.

Kansi: Kannessa Aku, "salapoliisin" takki ja lakki päällään. Kansi on mielestäni tosi hieno. Akun ilme on hyvä, ja rotta jalkojen juuressa mukava "yksityiskohta.

Aku&Touho, tinkimättömät testaajat

tietoa: Aku ja Touho ovat perustaneet puolueettoman tavaroiden "kunnon" testausyrityksen, testaajat T&A. Ensiksi on testattavana lasi, sen jälkeen teräsovi, mutta kukapa muu sitä haluaisi testatakaan kuin Roope ankka!

arvio: Tämä on ihan hyvä sarjakuva. Loppu on kuitenkin ennalta arvattava, (aku ja touho joutuvat töihin....) mutta silti Roope ei poikia siitä syytä. Arvosana on peräti 6/10.

Taikaviitta: tärkeä tehtävä.

tietoa: Aku menee Roopea tapaamaan, ja Roopelainen onkin jo lähes ylipuolustautunut noidilta. Nimittäin kaupungin on saartanut sähkökatkos. Noitatoimet siis eivät toimi. Roope paneekin akun huolehtimaan ensilantistaan. Mitenköhän käy kun aAku antaa lantin Touholle, jonka Touho "luovuttaa" Millalle. Taikaviitta tulle hätiin, miten käy....

arvio: Tämä on aika juonihypähtelyä. En järin pitänyt. Liikaa takaa-ajoa. Tosin loppu on jokseenkin hauska, 5-/10

Roope Ankka: karnevaali kilpasilla.

tietoa: Ankkalinnassa kilpaillaan siitä, kenellä on paras vetonaula. Voittaja saisi miljoonan, ja sehän Roopea kiinnostaa. Kroisos Pennonen on kuitenkin jo suuren harppauksen edellä. Miten käy kun Aku ja Roope lähtevät etsimään vetonaulaa karnaverosta.

arvio: Tässä oli aika paljon huumoria, mutta jokin häiritsi. Loppu on mukava, Mutta Roopen voitto oli liian ennalta arvattava, mutta vetonaula ei. 5/10.

taikaviitta: loukkaus laajakankaalla

tietoa: Pennonen on valmistamassa taikaviitta elokvaa. Roope ja Aku menevät sitä katsomaan, mutta pääroolin esittäjä onkijn kamala pelle. Mitä on tehtävissä? Taivkaviitalla on jo idea, Hän lähtikin Nerokkaan suunnitelman kera juonittelemaan Kroisos pennoselle...

arvio: Tämä on aika mukava. Pennosen salainen pelko on hauska, ja idea aika hieno. 6/10

roope setä: julkaisematon mestariteos

tietoa: Roope löytää "uudesta" teatteristaan vanhan ajan mykkäfilmin, jonka näytteliä on kuuluisa. Se on kuitenkin osin pilalla, ja pääosan herrasmiehen tilaslle pitää hommata tämän sukulainen. Filmi on huumorimykkäfilmi, ja näyttelijä oikea tiukkapipo. Miten käy?

arvio: Hahahahahaaa! Tämä on hauska, Hyvä ja hauska. Loppu on erinomainen, ja aihe rei ole yhtään kulunut. Peräti 7/10 pistettä!
juho.j
hyvä aku ankan taskukirja jossa ois saannu olla dekkaritarinoita
:o :D

Liika määrä hymiöitä , jotka eivät kuvanneet yhtään mitään, on poistettu. Muistathan lukea säännöt juho.j http://www.ankkis.net/viewtopic.php?t=183 -Shinkansen
samppali
Minua tosissaan harmittaa kun en omista tätä taskaria! Kiva arvostelu muuten tämä!
akuankka1313
Minä omistan ja se eka tarina oli tosiaankin paras!
Nigoz
Oon muuten tehny tästä samasta.
akuankka1313
Ai? Luulin, että se oli sama :P
Sivuja: 1