Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: N:o 39 (2006)

(4 viestiä)
KoDo
Kansi:
Kannessa Aku kävelee unissaan juoksumatolla. Tupu, Hupu ja Lupu katsovat kun Aku kävelee juoksumatolla.
Mielestäni aivan tavallinen Aku Ankka kansi.

Yöllinen kulkija
Tietoa:
Tarinassa Aku kävelee yöllä unissaan kaupungilla ja menee koruliikken ohi jota juuri ryöstetään. Rosvot antavat Akulle koruja syliin ja ottavat Akusta kuvia ja pudottavat kuvan käytävälle ja lähtevät pakoon. Aamulla poliisit tutkivat katua ja löytävät kuvan ja rupeavat etsimään Akua.

Arvio:
Ihan hauska Aku tarina, jossa Aku kävelee unissaan.

Arvosanani: 3½/5

Villit vuokralaiset
Tarinassa Mikki tekee Plutolle oman luukun oveen ja lupaa, että Plutolla on aina kuppi ruokaa siellä. Samaan aikaan Rouva Pesukarhu huomaa luukun ja kuuli mitä Mikki lupasi. Se haki pentunsa, mutta varoitti Mikistä ja Plutosta. Ne menivät luukusta sisälle ja söivät Pluton ruuan ja rupesivat leikkimään. Mutta sitten jokin kippo putosi lattialle ja Pluto heräsi ja rupesi jahtaamaan niitä. Mikki vie ne kuitenkin luonnon rauhaan.

Arvio:
Tämä tarina oli aika hauska, koska ne pennut luulivat, että Mikki ja Pluto ovat kauheita hirviöitä.

Arvosanani:4/5

Häiriötekijä
Tarinassa Pelle ei enää keksi mitään, koska naapurit tuovat koko ajan leivänpaahtimiaan Pellelle korjattavaksi. Koska Pelle ei enää keksinyt mitään, hän lukitsi oven, ikkunat, irroitti puhelimen seinästä ja irroitti ovikellon. Mutta sitten hän muisti, että hän keksi uusia keksintöjä silloin kun korjasi naapureitten tavaroita.

Arvio:
Tyypillinen Pelle tarina, jossa hän ei keksi mitään.

Arvosanani:2½/5

Viimeinen suuri tutkimusretki Osa 1
Tarinassa Roope aikoo ehtiä kartoittamaan Aminoco-virran ennen Hanhivaaran tutkija klubin puheenjohtajaa Rufus.T.Rytköstä. Mutta kun Roope on menossa lentokoneeseen hän loukkaa nilkkansa, koska hän putoaa portaita alas. Hän pyytää Akua tekemään sen työn, mutta perillä Aku tekee Rytkösen kanssa sopimuksen, että he väärentäisivät todisteet ja jakaisivat kunnian.

Arvio:
Hauska seikkailutarina, jossa Aku on Roopen tilalla.

Arvosanani:3+

Ei lattialle!
Tarinassa Tupu, Hupu ja Lupu heittävät koulusta tullessaan vaatteet lattialle ja Aku hermostuu siitä. Aku käskee heidän laittaa ne naulakkoon. Aku luulee, että Tupu, Hupu ja Lupu ovat laittaneet ne naulakkoon ja ottaneet magneetit pois jääkaapin ovesta. Mutta kun Tupu, Hupu ja Lupu tulevat koulusta kotiin he heittävät takkinsa lattialle, mutta he olivatkin neuloneet magneetit takkeihinsa ja ne lensivätkin jääkaapin oveen.

Arvio:
Tyypillinen Mau Heymansin vitsisarja, jossa Aku hermostuu jälleen kerran.

Arvosana:2+

Kommentteja arvostelusta :D
samppali
Hyvä arvostelu. Selkeä ja mielipiteet osuivat aika lähelle omiani. Hyvä Ank...Juusto! ;)
akuankka1313
Hyvä arvostelu ja hyvät tarinat. Hyvä, Ank...Juusto!
juketsu
Hyvä arvostelu, mutta minua alkaa ärsyttämään tuo ainainen Linnakkeeseen vihjailu :? (Siellä Juuston nimimerkki on Ankka)
Sivuja: 1