Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: N:o 43 (2005)

(4 viestiä)
KoDo
Kansi
Kannessa Akua pein tulee monta pesäpalloa, eikä hän osaa päättää mitä niistä löisi. Ei oikein iskenyt minuun tämä kansi.

Ovela väistöliike
Tarinassa Roope leikkii rahoillaan ja kuulee radiosta, että karhukopla on päässyt vapaaksi. Sitten Aku tulee Roopen luo ja näyttää hänelle säästöpossun joka liikku pois päin kun käsi tulee sitä lähelle. Roope kysyy, että voisiko siitä tehdä hänelle uuttta rahasäiliötä. Aku soittaa keksijälle j hän tulee paikalle. Rahasäiliö tehdään aavikolle. Karhukopla hyökkää siinne heti, mutta he eivät tietenkään saa varastettua Roopen rahoja. Mutta kun Aku ja Roope ovat menossa sinne sisään, niin se pakenee heitäkin. Roope soittaa keksijälle joka hoitaa homman yhdestä kolikosta. Mutta keksijä ei tietenkään halua tavallista kolikkoa, vaan Roopen ensilantin. Roope suostuu ja he menevät sisälle. Mutta keksijä ei saakaan ensilanttia, koska Roope onkin asentanut ensilantin kupuun samanlaisen järjestelmän. Mutta keksijä onkinMilla Magia. Hän ei saa kolikkoa, mutta lähtee pakoon ja sanoo Roopelle, että Rahasäiliö hajoaa. Se hajosi ja Roope lähti jahtaamaan Akua.

Arvio:
Jälleen tämmöinen hauska Milla Magia tarina.

Arvosanani:3+/5

Ammattilaiset asialla
Karhukopla on tulossa kelmien ammattikorkeakoulusta ja aikovat varastaa Kreivi Lativuon rahat. Älykkäin karhuveljeksistä saa heti potkut. Mutta hän seuraakin operaation etenemistä sivusta. Hän kaivautuu muurin ali salakuuntelemaan Kreivi Lativuota ja muita karhuveljeksiä. Mutta operaatio meneekin pieleen, koska talon valot sammuvat, mutta kun muut karhuveljekset laittoivat raketteja kakkuun niin he jäivät kiinni.

Arvio:
Huokaus, taas tämmöinen karhukopla-tarina, jossa karhukopla jää kiinni.

Arvosanani:2/5

Aarresaaristo Osa 1
Tarinassa Mikki ja Hessu kävelevät rannalla, johon meri on tuonut paljon romua. He löytävät jännän näköisen laivan keulakuvan. Yht'äkkiä se hajoaa ja sen sisältä löytyy arkku, jossa on pala karttaa. He lähtevät laivan mukana, jonka kapteenilla pitäisi olla toinen kappale kartasta. Mutta laivan kapteeni onkin Musta Pekka. Mikki löysi Pekan vaatekaapista sen toisen palan, mutta jäivät kiinni. Musta Pekka yllättyy kun Mikki kertookin, että saaria onkin 100:toja.

Arvio:
Ihan mukava Mikki tarinan alku.

Arvosanani:4+/5

Liika on liikaa
Tarinassa Aku kysyy Roopelta, että onko hän harkinnut laittaa rahasäiliöönsä peiliseiniä. Aku kertoo Roopelle, että silloin hänen rahameri näyttäisi paljon suuremmalta. Mutta Roope poistikin ne, koska ei halunnut jakaa rahojaan 4:jän Roopen kanssa.

Arvio:
Hahhaa, jopa oli hulvaton yksisivuinen. Hahhaa.

Arvosanani: 4-/5

Kommentteja arvostelusta :D
akuankka1313
Harmi, etten ole tilannut sinä vuonna Akua, aion kuiteskin lukea.
Jukka
Todella hyviä arvosteluja nämä kolme arvostelua (38, 39 ja 43). :)
Nämä löytyvät nyt Ankkalinnakkeesta, tai paremminkin linkki Ankkalinnakkeesta.
Kreach
Loistavia arvosteluja. Parantamisen varaa on kuitenkin arvostelussa: "Tarina oli mukava" Miksi se oli mukava? Oliko piirrostyyli hyvä? Oliko juoni tylsä ja tavallinen?
Sivuja: 1