Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: N:o 38 (2005)

(1 viesti)
KoDo
Kansi
Kannessa Ankanpojat ovat liimanneet pianon koskettimet. Kun Aku meni soittamaan niin koskettimet jäivät kiinni hänen sormiinsa. Mielestäni tavallinen AA-kansi.

Kiivaat keksijät
Tarinassa Ankkalinnanaan järjestetään Hoksu haukka-kilapilu. Akukin tietysti osallistuu kilpailuun, mutta Tulppukin osallistuu kisaan. Tulppu aikoo keksiä kodinturva-robotin. Mutta Akukin aikoo keksiä semmoisen. Ankanpojat aikovat lopettaa Akun ja Tulpun tappelun, mutta eivät onnistu siinä. Mutta kun he ovat lilpailupaikalla niin heidän robottinsa rupeavat tappelemaan. Ja ne tuhoavat toisensa. Ja niin Ankanpojat voittivat kisan.

Arvio: Tavallinen AA-tarina mielestäni.

Arvosanani:3½/5

Rikosristeily
Lehden toisessa tarinassa Mikki ja Minni ovat risteilyllä. Kun Mikki kävelee laivan kannella häntä päin juoksee Paronitar Potka joka huutaa, että hänen kaulakorunsa on varastettu. Koko laiva käydään käydään läpi ja vasta kannella varastaja huomataan. Rosvo tietysti juoksee karkuun. Hän löytää laivan ruumasta apinan, mutta lankesikin laivan kapteenin ansaan. He saavat yhdessä selville, että paronitar von Potkavuon kihlattu Sippo on Arsi Rupiini, kuuluisa jalokivivaras. He löytävät hänet laivalta, mutta hän olikin näyttelijä. Koko varastus oli näytelmää.

Arvio: Taas tälläinen Mikki-tarina, jossa Mikki taas selvittää jotakin arvoitusta.

Arvosanani:2/5

Mystinen murtovarkaus Osa 2
Tainan 2:osassa Roope siirrätytti Sherlock Holmesin ja hänen apurinsatohtori Watsonin nykyaikaan selvittämään mihin hänen todella arvokas opaalinsa on kadonnut. Mutta sitten selviääkin, että Holmes ei olekaan etsijä vaan lääkäri. Miten he aikovat selvittää mysteerin? Sitähän minä en kerro :D

Arvio: Hauska Roope-tarina, jossa Roope siirrätyttää Sherlock Holmesin nykyaikaan.

Arvosanani:4+/5

Tees se itse
Tarinassa Aku on tehnyt Ankanpojille kakun, koska heillä oli syntymäpäivä. Mutta kun Aku oli tehnyt kakun, hän huomasi, että hänellä ei ole yhtään rahaan poikien lahjaan. Kaupassa hän huomaa "Tee se itse"-robotin johon hänellä oli varaa. Aku rakensi sen. Sitten pojat tulivat kotiin ja Aku antoi lahjan. Aku kokeili sitä ja sanoi sille: "Robotti, hae laatikko". Robotti vastasi: "Tee se itse".

Kommentteja arvostelusta

:D
Sivuja: 1