Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: AATK n:o 60: Akua aina tarvitaan

(8 viestiä)
Anaconda
Taas uusi taskariarvio.

Uiva kassakaappi: Ankkalinnan verohallitukseen on nimitetty uusi johtaja, joka on Roopen vanha koulukaveri Nurjakarhu. Roope pelästyy ja haluaa siirtää rahansa tuntemattomalle saarelle. Roopen onneksi sopiva saari löytyy pian, mutta ei osaa aavistaa petosta. Tämä on kiva tarina. Roope keksii nerokkaan aseen Karhukoplaa vastaan. olisipa itsenäistyminen yhtä helppoa kuin "Ostamme yhden saaren ja julistamme sen itsenäiseksi". Arvosana: 8,5/10

Tuuliset paikat: Karhukopla eksyy opastetulla luolakierroksella ja he onnistuvat löytämään Tuulen jumala Aioluksen tuulipullon. Karhukopla huomaa pullon valtavan voiman ja varastavat koko rahasäiliön.
Rumahko piirrosjälki, tylsähkö tarina. Kulkevatko radioaallot vedessä?
Arvosana: 4/10

Sädehäkki: Roope ja Milla ottavat taas yhteen. Tällä kertaa niin äänekkäästi, että pormestarikin saa valituksia asiasta. Ihan mielenkiintoinen kaksinkamppailu, jossa molemmat osapuolet turvautuvat ulkopuoliseen apuun. Arvosana: 7/10

Peto mieheksi: Roope on shokkitilassa rahasäiliön ryöstön jälkeen. Aku yrittää hoitaa Roopea, joka parannuttuaan keksii, kuka rahasäilön on tyhjentänyt. Roope pääsee lopulta jäljile väärien seteleiden avulla.
Lyhyt ja ytimekäs tarina hieman erikoisella alulla. Arvosana: 7,5/10

Myrskyisä salaisuus: Roope joutuu tekemään Riitan kanssa yhteistyötä saadakseen selville tuulen kätkemän salaisuuden. Tämä lienee ainoa sarjakuva, jossa Roope ja Riitta ovat liitossa. Tarinan viimeinen runonpätkä on muuten Roopelle pettymys: "Turha hakea rahaa siitä seuraa pahaa". Ja lopuksi Roope joutuu viettämään Riitan kanssa kuukauden karjatilallaan. Arvosana: 7/10

Kurpitsa on valttia: Roope saa tietää salaiselta agentiltaan kultakurpitsoista joita kasvaa Kurpitsanian kalifikunnassa. Päästäkseen maahan ankkojen on haaksirikkouduttava ja he lähtevätkin matkaan vanhalla laivanrämällä.
Pellen pienennyssuihkeen voisi nimetä uudelleen tiheydenkasvattimissuihkeeksi, vaikka koko pienenee, niin paino ei muutu.
Taskarin viimeinen ja paras tarina. Arvosana: 9/10

Kokonaisarvosana: 7,5/10 Tämä on aina ollut yksi suosikkitaskareistani. Vain yksi heikohko tarina.
Jukka
Hyvä arvostelu! :D
Leo
Yep. Nämä Antsan arvostelut ovat aika laadukkaita.
Anaconda
Kiitos! Eihän sitä mitään ala-arvoisia juttuja kehtaa julkaista. Tämän arvostelun tekemiseen meni muuten n. tunti.
juketsu
Samaa mieltä Fubblen kanssa! Antsan arvostelut ovat hyviä, mutta myös Jukan ovat samantasoisia!

edit. Ankkiksessa oikeastaan kaikki arvostelut ovat hyviä
Anonymous
Johtuisiko siitä, että täällä on asialleen omistautuneita henkilöitä, ei mitään teinix-henkilöitä.
Jukka
Lainaus käyttäjältä: Komisario NuuhkuJohtuisiko siitä, että täällä on asialleen omistautuneita henkilöitä, ei mitään teinix-henkilöitä.
Uskoisin vahvasti näin. ;)
Fergus
Lainaus:Johtuisiko siitä, että täällä on asialleen omistautuneita henkilöitä, ei mitään teinix-henkilöitä.
Voi olla mutta kyllä täällä on sellaisia xD XD jou peipi *naur* tyyppejäkin...
valitettavasti.
Mutta arvostelu on ihan asiallinen (tietty) juu oon tainnu lukea ton jutun. Kyllähän se itsenäistyminen on tietysti hankalempaa. Kuten Rosa tarinassaan His majesty McDuck kertoo.
Tosin tuokin rosan tarina on (hauska kylläkin) ankannettu kopio elokuvasta jonka nimeä en nyt muista.
Sivuja: 1