Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Sivuston syksymiitti - Kirjamessut 2008

(119 viestiä)
Jukka
Kesäloma on monella jo pulkassa ja pian itse kukin palaa opintojensa ja töiden ääreen. Lähdemme tässä nyt suunnittelemaan tämän syksyn miittiä. Suunnitelmissa olisi järjestää miitti tämän vuoden kirjamessuilla. Ajankohdaksi olen kaavaillut 25. tai 26.10 päivää. Odotamme kuitenkin ensin tarkemman messuohjelman saapumista, ennen kuin teemme lopullisia päätöksiä.

Messut pidetään siis Helsingin messuhallissa, joka sijaitsee Pasilassa (kartta). Liput maksavat yli 15-vuotiailta 13 euroa, opiskelijoille ja muille lippu maksaa 9€. Olen vielä yhteydessä messujen organisoijaan, jos sieltä muutama lippu irtoaisi miittiä varten.

Virallinen päätös miittin aikataulusta ja päivämäärästä tehdään siis syyskuun puolella.
Toiveita miittiin liittyen saa vapaasti kertoa tässä aiheessa. :)
TKal
Jonkinlaisena toiveena olisi, että miitillä olisi melko tarkka aikataulu, jotta miitissä käymisen voisi aikatauluttaa muihin menoihinsa. Eli voisit myöhemmin ilmoittaa ainakin tunnin tarkkuudella miitin alkamis- ja päättymisajan.

Odottelen tarkempaa tietoa, ja jos se vain on minulle mahdollista, olen tällä kertaa tulossa (aikaisemmat miitit on jääneet minulta väliin, vaikka jälkeenpäin ajateltuna minulle olisi voinut olla ihan mahdollista tulla).
Fauntleroy
Ehkäpä nyt pääsisin osallistumaan ensimmäiseen miittiini. Siskoni muuttaa syksyllä Helsinkiin ja paikka sijaitsee aivan Pasilan läheisyydessä. Paras aika tietysti on tuo viikonloppu, 25. ja 26.päivä. Herrat Jippes & Milton ovat ilmeisesti mukana myös?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyHerrat Jippes & Milton ovat ilmeisesti mukana myös?
Hyvällä tuurilla saamme järjestettyä pienen tapaamisenkin heidän kanssaan. En lupaa mitään.

Itse olen tietenkin Kirjamessuille menossa, mutta tuskin osallistun tähän miittiin. Messuilla on usein sen verran mieleinkiintoista ohjelmaa, että muut ihmiset olisivat vain hidasteena. Toki voin tulla moikkaamaan...
akuankka1313
Pakko kai tähänkin sitten on osallistua...
Mieluiten tällä kertaa voitaisiin vain hengailla, että ei mittään tutustumiskierroksia ruveta tekemään. Toki jotain ohjelmaakin voi järjestää, kunhan se vain toteutetaan kunnolla!
Fauntleroy
Mikki-näyttelyssä käyn ainakin piipahtamassa, vaikka mitä nyt olen lukenut niin se ei ole ollut edes mikään hyvä... Sarjakuvafestivaaleilla tuskin tulen käymään, kun ei siellä ole ilmeisesti ketään Disney-tekijöitä. Miltonin ja Jippesinhän (ja tietysti miitin) takia tuonne messuille tulen.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroySarjakuvafestivaaleilla tuskin tulen käymään, kun ei siellä ole ilmeisesti ketään Disney-tekijöitä.
Korhonen ja Vainiomäki varmaankin paikalla ovat. Samoin Heiskasen Jukka, Disney-tekijä hänkin.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BarksiKorhonen ja Vainiomäki varmaankin paikalla ovat. Samoin Heiskasen Jukka, Disney-tekijä hänkin.
Kyllä olen tulossa! ;D

E: Enpäs tullutkaan "ylitsepääsemättömien" esteiden vuoksi.
Ankka313
Olen tulossa ilman muuta!Saako täältä ilmasia lippuja,tai saako täältä joltain ostettua halvemmalla lippuja sinne messuille??
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Olen tulossa ilman muuta!Saako täältä ilmasia lippuja,tai saako täältä joltain ostettua halvemmalla lippuja sinne messuille??
Mahdollisesti ei. Lippu ei kuitenkaan hirveästi maksa, joten mikään suuri taloudellinen menetys messuille tulo kuitenkaan ei ole. Ja paikalla ovat melko varmasti Sampo Haahti ja Marko Leppäläkin. Ja toki Heiskanenkin. Ei ehkä miittiporukkaan osallistu (kuten en minäkään), mutta paikalla ovat kuitenkin (luultavasti).
Ankka313
Kiitos vastauksestasi!
Tiedätkö miten voi liittyä miittiporukkaan?Sovitaanko täällä jokin tapaamisaika tai jotain??
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Osaiskohan Jukka vastata siihen kysymykseen??
Kannattaisi lukea aloitusviesti kunnolla.

Olen, ehkä tulossa. Toivottavasti pääsen. Se on rankkaa matkailua, jos lähden Oulusta junalla Helsinkiin päivämatkalle. ;)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Osaiskohan Jukka vastata siihen kysymykseen??
Arvaanko oikein, jos väitän että olet myös Akuankka.fi sivuston käyttäjä? Täällä on täysin eri säännöt. Vilkaisepa ne, ettei tule hankaluuksia.

Miitti-porukkaan pääset kun vain ilmoitat tulevasi.
jojo3
Saattaa jopa olla että pääsen sinne teidän kiusaksenne.
Äiti ehdotteli että tuona viikonloppuna voisi vaikka serkkujen luo Espooseen mennä niin pääsisin sieltä piipahtamaan messuillakin. Varmuutta ei toki ole, mutta ajatusta ei ole hylätty.
Jukka
Tarkka miittiaikataulu on vielä harkinnassa, pitää ensin saada vähän infoa messun ohjelmasta. Luultavasti tapaamme siinä puolenpäivän hujakoilla messukeskuksen luona, jonka jälkeen menemme itse keskukseen sisälle. Emme pakota liikkumaan porukassa eli voit vapaasti lähteä kiertämään eri paikkoja. Sovimme jonkun tapaamispaikan, jossa näemme tiettyyn kellonaikaan

En nyt lupaa vielä mitään, mutta erittäin todennäköisesti saamme järjestettyä "yksityisen" tilaisuuden tavata Freddy Miltonia ja Daan Jippesiä. Siinä hyvä syy tulla miittiin mukaan.. ;)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8